Откъдето и да ни погледнете - и отпред, и отзад Дюкан сваля килата ни пак - 173

• 31 364
  • 569
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Добър ви ден!

Тумба-лумба, браво! Страхотна промяна, страхотна мацка! Hug

Честит имен ден на всички, носещи имена на цветя! Да сте живи и здрави, красиви и усмихнати! newsm51

На всички останали пожелавам приятна, усмихната и слънчева неделя! Hug Hug Heart Eyes

# 511
Добро утро!!!

На именниците - честито и да си носите името със здраве!
Чочосан, честит празник, много успех и щастие за напред!!!
На всички останали - само хубави работи нека се случват!  Sunglasses

Аз си карам 3-тата, днес ще вкарам нишестените... Но имам въпрос към по-вещите третофазници - колко горе-долу е 40гр? Не мога да преценя, а нямам и кантарче за да си измеря кашкавалеца.  Embarassed

# 512
  • Варна
Аз си карам 3-тата, днес ще вкарам нишестените... Но имам въпрос към по-вещите третофазници - колко горе-долу е 40гр? Не мога да преценя, а нямам и кантарче за да си измеря кашкавалеца.  Embarassed
Кашкавала трябва да е приблизително с рамерите на кибритена кутийка.
Честито и от мен на вскички именници  bouquet

# 513
  • София
Честит имен ден на всички,които днес празнуват! Честит празник на семействата им! Честито на рожденниците!

Днес Кантарев закова на 90кг. Правете ми място-ида при осмичките!
    Приятен празничен,пролетен ден с много свалени килограми!

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 11:39 от Яжка

# 514
Честито на празнуващите именници!  bouquet  А на всички празнуващи покрай тях - весел празник!

Вчера имах толкова много работа, че едвам смогнах да ям три пъти. В първите пет дни след ударната и първите пет на ПЗ съм. Доволна съм. Резултата е осезаем. Днес няма много липси. Не ме притеснява хранителното еднообразие за сега.

# 515
Браво , Тумба Лумба    bouquet Огромна разлика  и прекрасни резултати!Ти не само килограми си свалила но и няколко годинки.

Успех на всички и весело изкарване на празника   bouquet

# 516
Ах какъв хубав ден е днес Simple Smile
Честит ден ден на чочосан ,бъди весела и усмихната, желая ти много здраве и късметче, да си винаги фина слабичка колкото желаеш  newsm51
И честито на всички "цветенца" днес- на техния прекрасен празник. Да сте красиви и нежни като цветята и както тях да радвате всички около вас. От сърце ви жалая най красивите неща.  Hug ЦВети  Hug Гардения  Hug и на всички други.  Подарявам ви любимите си цветя - фрезии :
Гардения, аз наистина си забравих че днес имам месечинка - 8 месеца с Дюки  Party Желая на всички успешно да постигнат целта си и задържат килограмчетата.  Heart Eyes

# 517
Мили момичета,
благодаря на всички за милите думи и пожелания.Никога не съм си представяла ,че е толкова хубаво да получиш толкова много пожелания на куп от хора които не познаваш,а обичаш.
КРИ :hug:YUNI HugМИМЕНСИТА :hug:GELINDA :hug:SNOW4EWA HugШУШЕНЦЕ HugМИЛИ69 HugЦВЕТИ HugСТЕЛХЕН HugКАМЪЧЕ HugТУМБИЧКА HugЧЕРНОКОСКЕ HugМУЗИЧКА HugОБИЧАМ ВИ МОМИЧЕТА  love001  love001
Искам да чиститя именният ден на всички омаиници с нми на цвете.Да сте живи ,здрави,слаби и красиви

# 518
  • Стара Загора
Чочосан честит рожден ден!!!!

# 519
а добър ден! честит празник на всички момичета и момчета с цветни имена   bouquet да сте живи и здрави и много щастливи  Heart Eyes
на всички свалили - голямо браво! продължавайте в същия дух, че и ние да се надъхваме  Peace
аз от вчера съм в неочакван МЦ и сега ми съм толкова подута, че ми се реве и яде едновременно  Laughing след 5-те ударни дни, резултат още не усещам  Rolling Eyes надявам се да е от пред-МЦ състоянието.. наистина не знаех че съм пред  newsm78
надявам се след 10-ина дни поне да имам резултати, че така е много обезкуражаващо..

така де, отивам а си правя режимни кюфтаци  Tired

# 520
  • до Бургас

Тиганички от пилешки дробчета
дробчета 500гр
2 яйца
лук
подправки

Накълцвам дробчета, минавам ги с пасатора слагам лук, яйца, подправки. И на тигана. Хапвам ги с чеснов сос.

# 521
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ С ИМЕНА НА ЦВЕТЯ И ОТ МЕН! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧОЧОСАН  newsm59! ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ПРОМЯНАТА, ЗА КОЯТО КОПНЕЯТ И ЩАСТИЕТО, ЗА КОЕТО НЕ СМЕЯТ ДА МЕЧТАЯТ!!!

Милички, вече трети ден съм режимна и определено мисля, че преборих ужасните усещания, които имах Grinning! Днес се чувствам прекрасно, нямам виене на свят и гадене, а даже съм заредена с енергия и настроение както никога! И това е благодарение на подкрепата на вас момичета  Hug! Когато мислех, че няма да се справя и бях на път да се откажа, четях вашите коментари и това ми даде сили да продължа   bouquet!!!
БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ ВИ ИМА  newsm51

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 16:16 от _NIELKA_

# 522
Честит имен ден на всички прекрасни сладурки,носещи име на красиво цвете.Пожелавам ви да сте много щасливи,здрави и красиви.

Аз да се похваля -1 кг. - ихаааааа , урааа за мен smile3501 newsm68 newsm44

Готин ден от мен smile3525

# 523
  • Бургас
Привет,дружина! Hug
И аз се присъединявам към поздравленията на Кри към всички именяци и към всички вас!!!Всички да сте живи, здрави и много позитивни! newsm51
чочосан- nbirthday baloniМного късмет!  bouquet
Tumba_lumba страхотна си ,с много добри резултати,а каква си красавица!!! thumbsup Продължавай все така.
"Леле от 3 дена ви гоня по темите и не смогвам да ви настигна"-цитирам ванесса йо,защото аз не от три дни,а от няколко седмици не мога да ви настигна,от всяка тема имам да дочитам,но вече се отказах,колкото толкова! Rolling Eyes
ванесса йо-"кри  Heart Eyes кантара не те радва, но си много позитивна в темата, преди много се радвах на сините постчета, а сега - на розАвките"- и аз,и аз!Кри- Hug
При мен трета си върви все така,в момента килцата варират между 57-58кг.Чувствам се добре и се надявам вече да спирам с минусите,но не искам и плюсчета!!! Joy
П.П.Не мога да пропусна да поздравя: Татитт, честита ти една година ,на патерици!Да си все такава чаровница и елегантна дама!
Много минуси и радостно настроение желая на всички!

# 524
  • до Бургас
_NIELKA_- Много се радвам за теб Hug
hope_- Супер  bouquet А ти се притесни че не сваляш и оп. Hug
sanny3 -Гуш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт