Откъдето и да ни погледнете - и отпред, и отзад Дюкан сваля килата ни пак - 173

• 31 370
  • 569
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте момичета и момчета!
И аз трудно ви догонвам.
Честит имен ден на всички -  smile3525 smile3525 smile3525
Tumba_lumba - страхотен резултат и чудесна визия.
tonny bg, kalinchita -  много хубави снимки.
Чочосан -  bdbaloni
tqna - успешна трета.
музичка - честита месечинка.
шуши, сани3, YuNI -  Hug Hug Hug
Гушки и целувки за всички  newsm51 newsm51 newsm51

# 526
Честит празник на всички с имена на цветя!!!
Честит рожден ден на всички!!!
Честити месечинки и минусчета на всички, които имат!!!
Много красиви дами: tumba_lumba-чудесен резултат - БРАВОООООООО!!!
Tonny bg, kalinchita - страхотни снимки.
Аз съм добре и си свалям бавничко, но славничко  Embarassed
MAR4ELA5wavey  Hug  Hug  Hug  Hug
ГУШКИ И ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ - ОБИЧАМ ВИИИИИИИИИИИ! smile3525  smile3525  smile3525  smile3525  smile3525  newsm51 newsm51  newsm51  newsm51  newsm51  newsm51  newsm51  newsm51

# 527
  • ГО
Искам да попитам, мога ли да  newsm39?
Имам го от миналата година, ама седи като паметник в детската, та нали съм на диета рекох и малко да покарам.
Дали ще е добре или сега в началото не е много хубаво да се натоварвам?

# 528
Ихааа,изчетох ви ,цели 15 страници съм пропуснала ама успях. Hug Party
Сега първо да благодаря за хубавите ви думи (ще пропусна някой ,затова не изброявам),но ми стана много хубаво да прочета ,че промяната ми личи.Засега с дрехите ,скоро и без тях. LaughingБлагодаря ви ,момичета.Много дължа на вас ,на подкрепата ви и на това ,че винаги се отзовавахте на въпросите ми.
Едно голямо БЛАГОДАРЯ!
Тумба -лумба ,страшна промяна.То направо си друг човек.Айде да пребориш и другите и ще станеш мацка и половина.  bouquet Hug
tqna - успешна трета.Радвам се ,че ти е харесало кремчето.Аз вчера го правих на брат ми и на приятелката му и те го харесаха много. Peace
чочосан- newsm59  Gift
hope_,браво за килограмчето.Супер ! newsm10

Да дам отчет сега:
Ние в петък бяхме на рожден ден на мойта дружка ,която се беше подготвила все с нережимни неща. #CrazyТа заявих най-отговорно ,че аз няма да пия алкохол ,освен ако има бяло вино ,а за ядене само салата мога да ям.И тя прати мъжа си да ми купи пиле и ми го свари ,та не останах гладна. JoyСакън да не заслабна ... newsm53
В събота бяхме на вилата на брат ми ,който си ме знае и беше напълнил фризера все с пилешки нещица ,та проблем нямаше.Днес се теглих на неговия кантар и ми показа +500гр.Нямам идея от какво е.Дали много салата ядох или нещо друго има,незнам.Засега съм закотвила.От няколко дни само нагоре,надолу и то съвсем малко.
Някой искаше ритници и шутове,нареждам се и аз на опашката.Видимо ми личи ама почна да ме изнервя май тая втора и взех по-често да си мисля за трета,въпреки че имам още 2-3 кг по калкулатор и 5 по моя преценка. newsm78 Казвайте какво да правя? newsm78 Май да не рискувам.
Та така.2 дни пак имах проблеми с  Toilet ама гаврътнах малко течен парафин и така се оправих.

Забравих бе ....Уффф  doh ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
ЩЕРКА НИ И ТЯ ДНЕС Е ИМЕННИЧКА И НА ВАС ,И НА НЕЯ ПОЖЕЛАВАМ ЗДРАВЕ И УСМИВКИ ,А ДРУГОТО ДА МОЖЕТЕ ДА СИ ГО КУПИТЕ!
АЙДЕ И ДА ПОЧЕРПЯ ЗА ЦВЕТЕТО МИ РАЛИЧКА:

И МАЛКО БЯЛО ВИНЦЕ ...  love001

# 529
бърз въпрос - канела можеше нали? че сега нагъвам извара с канела, уж вместо сладко..

# 530
Може.И как е извара с канела? newsm78 Яде ли се такава комбинация?

# 531
Може.И как е извара с канела? newsm78 Яде ли се такава комбинация?

че на кой както му е сладко  Peace иначе мерси за бързия отговор  Simple Smile

# 532
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!
Пиша рядко, но ви следя до колкото мога. Да се отчета: след 10 дни ударни, 5 ПЗ и 3П смъкнах цели ОСЕМ килца. Чувствам се много добре, нямам /за сега/ никакви проблеми. Месоядно същество съм си и сега си хапвам на воля варено, печено и на пара месце. Със салатите не съм приятел но му намерих цаката - нарязано доматче, лучец пресен и изварка - божествено е.
Имам обаче съмнения за кожата на рибата - да я ям или....? Щото на пилето казвате да се сваля.
Момичета, пише  че кашкавала се почва от ТРЕТА фаза. Но тук в Гърция има с 0% масленост, та се питам дали може и във втора?. Четох, че разликата при произвеждането на сирене и кашкавал е само в маята. Някой похапвал ли си е такъв през втория период? Или има специална причина да не се яде кашкавал, която съм пропуснала да прочета.
НА ВСИЧКИ ВАС - ЕДНО ГОООЛЯМО БЛАГОДАРЯ!!!!

# 533
  • близо под тепетата
Момичета, аз предавам фронта  Embarassed Cry не мога издържа. В ударната фаза смъкнах 5,но във втора- нищо.Вече около месец така. Останалите 5 до 55кг. ще ги смъкна по някакъв друг начин  Sad Вече ми се по***ща от всичко режимно! трици,месо!,салати...само не и от сладкото... не издържам Sad много съм разочарована от себе си,но  Rolling Eyes ще пробвам 1 седмица още и ако няма напредък, прекратявам я. А и цяло лято как ще бъде с тази диета!?!?  ooooh!

Почти забравих- ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!!!

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 17:44 от magito1986

# 534
Здравейте момичета и момчета

Днес имам имен ден и искам да ви почерпя

# 535
Тумба-лумба, страхотна си на снимките. А те ми действат като витамини! Laughing Hug И на всички момичета също. Като се посмачкам и си гледам снимки и всеки път се шашардисвам все повече и направо ви се възхищавам!  bouquet

Честит имен ден, Miles! Пожелавам ти здрави и много постигнати успехи в начинанието!

# 536
magito1986,няма да се предаваш. bash box tantrum bash Ти толкова си изминала ,а сега ще зарязваш всичко.Защо?Харесваш ли се както си била?Не се предавай.Разнообразявай си менюто и ще имаш скоро резултати.Недей се отчайва.Всичко ще се подреди и ще влезеш в ритъм скоро.  love001

Miles,честит имен ден!Здраве,щастие и много усмивки!  bouquet

# 537
 Тони честита ти именичка!  bouquetДа ти е здравичка!
Аз сега влязох да ти разгледам пак снимките.Ами супер си Peace,ако решиш влизай в трета Peace
Съветче само прави много стриктен протеинов четвъртък,движи се повечко и внимавай с нощните хранения и ще успееш Hug

Успех на всички!Благодаря за гушките.Гуш,гуш и от мен Hug Hug Hug

Филюдка къде сиии ...Whistling   love001

# 538
Честита Цветница ! Kissing Heart lovekiss Kissing Heart lovekiss Kissing Heart
На всички с имена на цветя желая здраве и щастие!  bouquet
Чочосан, честит рожден ден ! Hug
Музичка, поздравления за поредната месечинка!  Hug
Камаче, такъв паметник newsm39  краси и моя хол. В началото на режима не се препоръчва.. , но аз съм в трета и  ooooh! предпочитам да си полегна до него smile3538
Ванеса йо, забелязала съм , че преди МЦ освирепявам от глад и предимно за сладко. Толкова ми се яде сладичко, че няма наяждане. Така че на мен МЦ ми влияе на апетита #2gunfire.
magito1986,не се отчайвай, мило момиче! Хайде да те гушна Hug и се успокой!
Лека и отслабваща вечер! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 539
  • Бургас
Шуши,YuNI,dj100,благодаря за гушките!Хубаво е някой да те прегръща,дори и виртуално! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
tonnny_bg ,нещо май не разбрах от поста ти,нещо за бяло вино пишеш?"освен ако има бяло вино"Алкохолът е забранен,включително и бяло вино,разлешено е само малко за готвене!
kama4e,ако си тренирала досега може да караш вело,но ако не си - не е препоръчително във втора фаза да се натоварваш.

Общи условия

Активация на акаунт