За влиянието на телевизията върху зрителя

• 3 530
  • 63
  •   1
Отговори
# 30
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Не гледам телевизия ...  Flutter

# 31
Много ми влияе телевизията на мен. Изпадам в тежки размисли относно съдбата на героите.
Ето, например, онази женица, леля Мария. Носи го тоя прах навсякъде, няколко години наред.
Ми ще и се откъснат ръцете. Горката жена, тц,тц.

# 32
Телевизия почти не гледам,а за сериали нямам нерви.Ако се е случвало да се загледам в някоя сапунка е било с цел да разбера аз ли не съм в час,че се смея с глас или хората,които се вживяват в това не са нормални???
Култов сериал,който е на почит в нашият дом,е "Сексът и градът" Wink

# 33
  • Кацнала на едно дърво.
Точно така! "Розалинда" беше! Joy Всичко имаше - зла свекърва, кома, загуба на паметта, загубено бебе и отново намерена любов.  Joy
Голям мерак ми беше да пиша сериал, ама все не стана. Тъкмо ме пазариха за "Клиника на третия етаж", спряха го.  Crossing Arms Миналата година ме викаха за един друг, който сега върви по "Нова", ама отказах. Ей така си останах без сериалче, значи.
П.П. Обаче съм прототип на героиня от бг сериал.  Joy И това е нещо. Но не е за хвалба.  Laughing

# 34
  • София
Сериозно ли си отказала? Shocked

# 35
Не знам дали разводите се увеличават, но наблюденията ми са, че сапунки гледат предимно стари вдовици, така че не вярвам. Влияят им - на здравето. След една серия на "Три съдби", на баба ми трябваше спешно да й бием инжекция за кръвното, а на съседката, с която си обсъждат пък - често й се разхлопва сърцето.

# 36
# 37
   Преди гледах много телевизия,гледах почти всичко( от скука Grinning)  Сега съм в другата крайност-въобще не гледам,освен новините, дори не мога да търпя някои лигави предавания. И съм доволна,че не се застоявам пред телевизията. Предпочитам в свободното си време(малкото което ми е останало) да седна пред компа и да поровя нещо из нета или пък да поговоря с приятели.

# 38
  • Кацнала на едно дърво.
Сериозно ли си отказала? Shocked
Съвсем сериозно.  Laughing Винаги отказвам, когато условията не ме устройват. Работа като всяка друга.  Grinning

# 39

Това съм го гледала преди 100 години и малко.
Помня го  Grinning
Ще се включа по темата в последствие.

# 40
Да кажат гледащите сапунки. На мен ми се повдига от такива филми. Толкова са... мазни и захаросани, че чак нагарчат.

Аз гледам една,  толкова ме отпуска, също като форума.
По никакъв начин не влияе на  живота ми.
Иначе и аз като Бо си помислих, че ще обсъждаме начините за въздействие в/у масите.  Поради тази причина почти не гледам Бтв и Нова.  Mr. Green Драйфа ми се от евтините им манипулации.   Sick

# 41
Много ми влияят. Като пластелин съм в ръцете на сръчните сценаристи. И след Изаура не поглеждам мъже с име Алонсио. Да не говорим, че май съм бременна от брата близнак на мъжа ми, който мащехата му, моя леля, е захвърлила веднага след раждането му в цигански катун. Ама малко ми е все тая, щото се правя, че съм си загубила паметта, демек не нося отговорност.

# 42
Много ми влияят. Като пластелин съм в ръцете на сръчните сценаристи. И след Изаура не поглеждам мъже с име Алонсио. ..

Леонсио  ....  Летяща, Леонсио   Laughing
Опитвам се да възпроизведа и някакъв образ , но единствения който ми изплува е на Рет Бътлър  Thinking
Женоария пък си я спомням на 100 %  Hug

# 43
Много ми влияят. Като пластелин съм в ръцете на сръчните сценаристи. И след Изаура не поглеждам мъже с име Алонсио. ..

Леонсио  ....  Летяща, Леонсио   Laughing
Опитвам се да възпроизведа и някакъв образ , но единствения който ми изплува е на Рет Бътлър  Thinking
Женоария пък си я спомням на 100 %  Hug

Точно така - Леонсио. Бях дете, когато го гледах  ooooh! Как съпреживявах с героите...
Като девойка (разбирай тиййн) честичко се заглеждах, в отсъствието на  татко, който беше техен върл противник. И много любовни романи четях...розови, исторически и т.н. Що любов мина през ръцете ми  Joy и през очите ми, не е истина.

Напоследък не са ми интересни. Сапунките. Предпочитам някое леко филмче с Хилари Дъф или Линдзи Лоуън за разпускане.

Колкото до новините - напослдък и тях не гледам. Щото вече не им вярвам. Нито времето познават, нито за Фафлите...лъжлива работа.

# 44
   Преди гледах много телевизия,гледах почти всичко( от скука Grinning)  Сега съм в другата крайност-въобще не гледам,освен новините, дори не мога да търпя някои лигави предавания. И съм доволна,че не се застоявам пред телевизията. Предпочитам в свободното си време(малкото което ми е останало) да седна пред компа и да поровя нещо из нета или пък да поговоря с приятели.
newsm10 Точно така - интернет ти дава света на една ръка разстояние. Гледането на ТВ си струва само в смисъл на Дискавъри, Нешънъл Джиографик, Хистори и подобните. При това в паузите за реклама няма да ми се налага да гледам леля Мария. Телевизиите твърде много взеха да ни третират като хамериканци - дебели коне с капаци. ВИП Брадъри, Мюзик Айдъли...ах че веселба! Благодаря. Ще се въздържа.

Общи условия

Активация на акаунт