Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са причините за забраната на сексуална активност по време на бременност?
Какво представлява направлението за хоспитализация и обменната карта?
Как се издава направлението за хоспитализация и обменната карта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са причините за забраната на сексуална активност по време на бременност?
-
Какво представлява направлението за хоспитализация и обменната карта?
-
Как се издава направлението за хоспитализация и обменната карта?
-
Какви са последните изследвания преди раждане и какво се изследва?
-
Какви изследвания се правят по време на раждане и платени ли са те?

наистина ли слагат само бусколизин за болката
Бе момичета единственото вярно нещо според мен за секциото е,че е коремна операция.Елфичка,специално за теб ще си снимам белега и държа да кажа,че като ходих в Плевен на преглед доктора,който ми прави секциото ме пита предния път как съм раждала.Бях със събути гащи.Вече съм ви писала,че след първото секцио на 8ден сама си измих двете тераси и абсолютно сама съм си гледала детето.Така,че хайде да не пишем на изуст.Не съм раждала нормално,но доста съм чела за "епизиотомията" и как се чувстват жените след нея,но всеки с късмета си.Така,че нека оставим генералните обобщения за след като сме родили.
за и против секциото, та се питах има ли от вас такива, които си искат секцио без да имат медицински причини за това?И мен ме затресе вече яко страха 

Така че от келешлък няма да се подлагам на секцио.Ако след секцио възстановяването е за няколко дена,то след нормално раждане е за няколко часа(че и по-малко),ако става въпрос за миене на тераси.Пак казвам единственият ми дискофорт бяха 2-та шева,които не,че боляха,а просто опъваха.Ако ме бяха накарали да измия терасите веднага след 2-часовия престой в легнало положение след нормално раждане,щях да го направя без да ми стане нещо или да ме заболи нещо.Но това е в кръга на шегата разбира се,просто давам сравнение за разликата във възстановяването.Но все пак всичко е въпрос на приуритети.Ако една жена реши,че предпочита няколко-дневно възстановяване с не толкова силна болка пред няколко часа силни болки си е абсолютно нейно решение.Не агитирам никого.Пак казвам въпрос на приуритети спрямо болката е 
Ако няма конкретна причина бих го избегнала определено
, страх ме е от болката при нормалното раждане , страх ме е от поставянето на епидуралната упойка
просто безнадежден случай. иска ми се просто по-богат коктейл от обезболяващи