Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са причините за забраната на сексуална активност по време на бременност?
Какво представлява направлението за хоспитализация и обменната карта?
Как се издава направлението за хоспитализация и обменната карта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са причините за забраната на сексуална активност по време на бременност?
-
Какво представлява направлението за хоспитализация и обменната карта?
-
Как се издава направлението за хоспитализация и обменната карта?
-
Какви са последните изследвания преди раждане и какво се изследва?
-
Какви изследвания се правят по време на раждане и платени ли са те?

Филми

Благодаря за хубавата темичка.
. Нова тема нов късмет и все напред 

Едно страхотно бижу от венецианско стъкло и обувки-балеринки на Зара, които срам не срам
, са 41 номер. Взела ми ги по-големи, защото предположила, че са ми подпухнали и разпльокани ходилата. Аз не вярвах да ми станат (по принцип съм 39 номер), обаче ей, на... бяха ми точно. Сега ще си ги нося красивите лопатки. 

.
със здраве да си ги ползват мишлетата сладки.Аз още нищо не съм купила но най-вероятно ще оставя това на мама тя има перфектен усет към нещата и знам че ще съм доволна от избора й ,а пък и то ще са малко неща първоначално да имам - аз след това ще си напазаря а пък и възнамерявам до 10-я ден най-много да съм си в къщи после с количката ще развивам мускули че вече съм +14 

Ще има
ОТИВАМ стискайте палци! 

. Стискам ти палци да се нагласят нещата.
Даде ми и обменната карта, и сега ако тръгна да раждам, поне документите са готови в един плик, ако не друго, поне това