Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са причините за забраната на сексуална активност по време на бременност?
Какво представлява направлението за хоспитализация и обменната карта?
Как се издава направлението за хоспитализация и обменната карта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са причините за забраната на сексуална активност по време на бременност?
-
Какво представлява направлението за хоспитализация и обменната карта?
-
Как се издава направлението за хоспитализация и обменната карта?
-
Какви са последните изследвания преди раждане и какво се изследва?
-
Какви изследвания се правят по време на раждане и платени ли са те?
!
(ЕХХХХХХ!)
А не върви и да е някаква супер жега, та да не може да се спи. Малкото предполагам, че ще е основна плячка на комарите. Мислила съм за стабилни комарници на вратите, ама те пак си влизат. Ние като се стопли и постоянно сме на терасите и отваряме.
, че ако вляза в болница, кой знае кога ще ми е следващото хапване. Луда работа! То бива лаком г.з, ама пък чак толкова. ..... И се наядох порядъчно
...Аз съм решила хич да не се престаравам с гладенето, така или иначе средата на живот не е стерилна, нито ние сме стерилни, пък ще си гушкаме бебетата. Сигурно само няколко седмици ще гладя всичко. Но кажете за гладенето при раждане? Да подтотвям ли почвата кой да глади дрешките за изписването ако всичко си стане навреме?

!

И сега няма да е по-различно,дори се очертава още по-тежко да е.

голям мъж