Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са причините за забраната на сексуална активност по време на бременност?
Какво представлява направлението за хоспитализация и обменната карта?
Как се издава направлението за хоспитализация и обменната карта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са причините за забраната на сексуална активност по време на бременност?
-
Какво представлява направлението за хоспитализация и обменната карта?
-
Как се издава направлението за хоспитализация и обменната карта?
-
Какви са последните изследвания преди раждане и какво се изследва?
-
Какви изследвания се правят по време на раждане и платени ли са те?

Ще чакаме да разкажеш с подробности как минава, че да не се шашкаме 
Днес идва сестра ми за да ме изведе малко на въздух. Просто не знам как ще до бутам до май
А имам да докупувам още неща
сигурна съм, че ще дочакаш най-добрият момент 
ще ги научи къде зимуват раците
Кай Рен или някой който е ползвам може ли да ме ориентира дали е удобно и ако да, да ми препоръча фирма?
.Изследванията са ми супер,хемоглобина е 123.Той и никога не ми е падал под 120 де
.

(ако бебка реши да излиза )
. Което според мен хвърли в смут родата
. Та пихме по сокче с Раличка, че нали сме при един и същи доктор, беше крайно време да се видим.
. За първи път не ме гледа на ме ултразвук, явно прецени, че скоро съм идвала - преди 8-9 дни. Само ми даде изследванията от предишния път и явно не ме е разбрал какво го питам по телефона (защото като го питах какъв е резултата от микробиологията ми каза, че не е изолирано нищо), оказа се че не са му донесли резултатите и като отидох да си ги взема от лабораторията се оказа, че имам гъби
и ми предписа някакво кремче с апликатор - еднократно...да видим какви резултати ще даде като струва 18лв. за една доза
В понеделник имам уговорка с докторката, при която искам да раждам във ваната на ТК. Дано да ме одобрят! Стискайте палци!