ОКТОМВРИйското дете - шарено яйце скоро ще държи в ръце!

• 13 746
  • 272
  •   1
Отговори
# 105

На този ден всеки християнин вярва,
че на земята Доброто е надделяло над Злото,
Правдата над Неправдата,
Светлината над Тъмнината.
Нека всеки да възкреси в себе си образа на Христос и милосърдието на Бог.

Христос Воскресе!

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 23:42 от jazznia

# 106
  • София
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!!

Джиджа
страхотни са, лиги точа пред монитора.
Миме, следващия път на поправка с джиджа
jazznia, воистино воскресе.  Hug
Bulechka™  Joy Joy нищо де от сега за тогава се организираме...
anelia 10 Четито забелване. Ами кефи се детето мисли, че мъж е станал  hahaha
Mpulle Лек път и весело изкарване, да помързелуваш в Бургас.
Ушо - бях я забравила прикшата - много е хубава.
Гале - ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ - просто ме разби с таза карта - мъжо каза - ето това е оправна мадама.
erisii Невероятни яйца - браво, поклон.

Мъжките проблеми следя из късо. ААА забравих - мъжо миналия месец се оплакал на свеки, че не ми идва и жената се нада, та нада и вчера пита -е  кво дойде ли ти - а аз се попиках да се смея - ами не знаех, че е споделили Веско с мама............ Поне един се върза на априлсия ми замисъл.  Mr. Green Mr. Green

# 107
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!! easter

# 108
Христис Воскресе !!!  easter

# 109
  • Пловдив
Христос Воскресе!!!  easter

# 110
Христос возкресе!!! Нека във всеки дом да има любов, вяра и благополучие!  Hug

Джидже, и аз точа лиги по тез вкусотийки.
Меги, за срещата аз не обещавам, защото 21-ви е последния от почивните дни и ние все още ще се веем по вилите. 19, 20 и 21 са почивни.
erisii, чудесни яйца. Поздравления за търпението!

Ето ги нашите яйца, повечето рисувани от Крис : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=366679&pid=11686766

Весели празници на всички!
Велин много се кефи на яйцата. До сега прави сухи тренировки. След малко се почва Laughing Joy easter

Как забравих да ви почерпя...Велин днес има имен ден!  Grinning

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 11:15 от _Venera

# 111
Честит Великден, момичета!
Много здраве за всички около вас   bouquet

ПС - Венерка, твоите яйца от миналата година ги помня, че бяха страхотни. Браво на Крис! Честит имен ден на Велин!!

# 112
Христос Воскресе!Бъдете озарени от светлината на този Велик празник,на Божията саможертва и любов към хората.Нека светлината на неговото воскресение да дари живота Ви с много топлина, нежност и разбирателство.В дома Ви да има винаги здраве и любов!

Ей ма на и мене,вчера бях готвачка цели 8 часа.Нямах сили вече на края.Ето да ви почеря собствено производство.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=366586&pid=11684476

Венера честит ти именник,да е жив и здрав и много щастлив.Страхотни яйца е направил Крис.Браво.
Анелиа10 браво за пишката.Сега вече всичко е наред,само не спирай да я чистиш и издърпваш на всяко къпане,че може да се затвори пак.
Меги голям майтап твоя мъж.Ми нали е на мама сина,как няма да споделя.
Джидже кво стана с козунаците,прави ли?Кифличките изглеждат много вкусно.
Наде и твоя козунак много хубав го видях ,я го пусни и тука да поточим лиги дружно.

# 113
Христос воскресе!
Здраве,щастие и любов за всички ви!Дом пълен с обич и топлина!

Венерче да ви е жив и здрав именника Велинчо!Да е здрав и късметлия! А яйцата са ви чудесни наистина  Peace Браво на батко Крис,има заложби за художник!
 ние се завърнахме от кратко и мокро пътешествие до село и обратно.През цялото време дъжд ни валя но аз имах спешна нужда от презареждане на зелено и тайничко се надявах да не вали поне докато си хапнем на открито и слава богу така и стана! Хапнахме, дребен потърча и поигра с кака си и с камъни и заспа на чист въздух.
Ей сега си идваме и докарахме дъжда и тука в София  Laughing
Мишонка - аплодисменти душа! Страхотно си се справила  smile3501
Айде след като съм разкрита да ви почерпя и със моят козунак Заповядайте -
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11653130
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11653132
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11653131
Джидже и ти си майстор - Браво!
Ще ви пусна и пресни снимки на Алекс че отдавна не съм,  да не вземете да ни забравите.
Иначе накратко за нас - сега се лекуваме от бронхит и за съжаление се наложи антибиотик след като не се оправи по друг начин, но поне ефекта е видим и съм доволна че детето вече е по-спокойно и започна да хапва малко по-добре. Имаме да наваксваме че сме отслабнали 1 кг. от както е болен  ConfusedДано тази трета сливица не създава много проблеми и не се наложи да я махаме че нямам нерви просто!
Сега отивам да приготвям отново за вечеря а после ще гледам да пусна снимки от днес!
Лека вечер и целувки на всички!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=365945&pid=11694426
Айде снимков материал и от нас!
 Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 18:54 от Надя 73

# 114
Мишонка, Наде, шапка ви свалям за козунаците. за тях се иска мнооого майсторлък! smile3501 newsm20
Благодарско за милите думи.
Лени, ей не пусна снимки...Затъжихме се за чаровния Ноли.

В момента сме на гости и аз на няколко чаши вино...и друго. Laughing Embarassed Децата сега ги пласираме и ние ще се вихрим по ергенски. Laughing

На всички  Hug Hug Hug

# 115
не съм ви чела....преди малко мъжо ми сложи рутера и имам нет....изместихме се ..ма сме малко на полеви условия...празници и майсторите запразнили...гардероба ми наполовина....антрето насипно..прескачаме се тука с чувалчета и кашончета....Жорето е много доволен нали си има стая...ходи, подрежда, кара си количките-никой не му прави забележки да си прибира играчките....пренарежда си стаята..включително си мести сам кошарата Blush/от тез разтегливите/....и неговата стая не е готова...но съм му опънала 1 килим и си беснееее Whistling тази седмица ще стане уж всичко готово и ще пусна снимки.
лек ден  засега ooooh! имам да чистя....

Меги купи ли си карта Whistling

# 116
  • София
УТРЕ 1030 СЪМ В КАПЕЛАТА - ЧАКАМ ВИИИИИ.
Наде, Мишонка, Джидже - лигите ми се точат до земятааааааа
Гале купих си  Joy
Венера - блазе ти  Mr. Green

# 117
И ние си дойдохме от гостито при баба Не съм чела Видях само страхотните кузунаци браво момичета Peace
Снимките сега ще разгледам
Ето и от нас малко снимки от прекрасния селски живот  Peace
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190915&pid=11714973 Боби на магарето
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190915&pid=11715158 храним малко козле с биберон понеже няма майка
Христос Воскресе на всички

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 22:00 от Мечтание

# 118
Ех, завърнахме се. Мнооого бързо мина времето, много хубаво си изкарахме  Grinning Като го видях, много пораснал ми изглеждаше. Всяка сутрин идваше да ни буди с "мама" и "тати" и на гушкаше... Heart Eyes И дребен пак мнооого ми липсва, дори не успях да го нагушкам като тръгвахме, тъй като спеше  Sad Имаме и снимки от много слънчево и горещо Русе (дори се чудих как съм живяла на тази жега толкова години  Crazy ), но ще ги пусна като имам време.
Наде, видях те и аз в козуначената тема, ама мишонка добре те е издала  Wink Много хубави козунаци сте изпекли. Аз тази година само кифлички (дори в момента правя солени), че и без това много ми се ядяха. Пък другата година...най вероятно нищо  Joy Joy Гледах снимките, много добре сте си прекарали...ама що не сте открили тенджарата...да поточим лиги на агнето  Blush Къде сте? Много са ти хубави децата  Hug
венерка, много хубави яйца. Браво на баткото  Party Аз тази година мързелашката - само боички, без да си играя, но до 2 посред нощ ги прайх  Laughing Честит ти именик (със закъснение). Да ви е жив и здрав!  Simple Smile
варненки, как изкарахте на срещата?  Thinking А снимки?  Naughty
Мечтание, и вие като Надето...на чист въздух Simple Smile Ние лятото ще водим дребен да се качва на пони (в нас нали има конче...много му харесва да се люшка отгоре)

Лекичка и мекичка  Mr. Green

# 119
  • София
НАДЕ - страхотен е Алехандро, да го изядеш сладура. Уникални снимки правиш. Не те е срам не храниш детето - яде перваза, а калинката любима е контузена гледам.  Hug Hug Hug
Джидже Joy Joy Joy утре е срещата  Joy Joy Joy  Снимки, снимки, снимки
Мечтание - ех  колко е гот на село, а Боби как плува в пясъка  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт