ОКТОМВРИйското дете - шарено яйце скоро ще държи в ръце!

• 13 714
  • 272
  •   1
Отговори
# 270
  • La casa de Mickey Mouse
привет и от мен
не ми се карайте много, но от работа и хиляди задължения, както и от хайманосване не ми остава време
първо честито на всички празнували, всичко най най ви желая
снимките които видях без коментар, не за друго ами просто нямам думи да опиша красотите (беден речник, нали съм си русичко)
малкия е добре, ходи на ясла, носи си сам раницата, влиза сам и отива при другите деца, вечер не успява дори да вечеря, заспива до като яде
не може да се храни още сам, но е нормално, по цял ден е в яслата, там ги хранят, с мен е много малко време и не става да го уча каквото и да е, гърнето няма почва у нас, като се прибера септември съм вербувала майка ми да се занимае с този сложен проблем
китайския го владеем от всякъде, дори от вчера всяка сутрин като се събуди ми пее някаква песен, ама пусто като не го разбирам
на 3 май беше празника на майката, правили децата предната седмица картички в яслата, но аз не съм разбрала, мъжо му преровил раницата и я намерил и в неделя сутрин аз се излежавам блажено в леглото, когато ми се появиха двамата хванати за ръка, малкия по пижама, бос, рошав, но ми носи картичката и едно цвете, подаде ми ги, прегърна ме силно и ме целуна, после взе да ми обяснява нещо на неговия си език, а аз само успях да го притисна силно и се разплаках, момичета хиляди подаръци съм получавала, но по ценен от този няма, ще го запомня за цял живот, ето и сега до като пиша се разсополивих
мишонка дано няма повече трусове, а за свинския грип тук има доста случай и то все около нас, доста сме притеснени, спрени са полетите от и за Мексико, както и всички прикачвания от и за там, правят се проверки на летищата, поставят се карантини на определени места, все още не са ни задължили всички да носим маски, но са ни предупредили да сме в готовност, в яслата не се приемат деца с температура, при нужда ще започнат да им мерят температурата 3 пъти на ден, общо взето гадно си е

# 271
Охх, ще дойде  и другият Велик ден, докато изпишем темата.  Naughty
Ирен, честит празник /със закъснение/ много любов, щастие и успехи  Hug
Мирама, Калина е готов модел /както и друг път съм отбелязвала/  Чудесни снимки!
виодиди, ще си имаш музикантка със сигурност. Жалко, че не е със звук клипът. Хайде следващия път. Wink
Анет, много мило звучи това с картичката. Тази година и аз имах ревлив 8 -ми март. Големият ми прави "Море от любов за мама" Аз дума не можех да кажа от вълнение. Heart Eyes Rolling Eyes А той се чуди защо съм плачела...
-----
Скоро ще започвам опитите за мисия ' премахване на памперса'за Вили . Само да стане по-топло да ходи само по гащи, че горни дрехи нямам много за смяна.
Купих и поставка за тоалета, защото и у нас 'обикновеното'  гърне няма почва. Rolling Eyes Човекът си иска да е в тоалета, както всички от семейството правят. Много се кефи сега да стои върху поставката. Къса си и хартия и... имитира дейност.  LaughingСкоро ще започна с опитите без памперс.

Днес пак беше безкрайно крив. Като го питам къде има бока, показва ми в устата. Тези зъби нямат край -14 има за сега. Снощи не е спал, и днес спа 2 пъти. Пак объркахме режима. Моля се за утре да е по-добре положението, че ще ни се развали кръщенето ако е много крив. Всичко вече съм купила и сме готови на линия.
На всичките ви  предпразнично ви желая  чудесен ден с любимите ви хора утре!  lalalala
На имениците ,/ всички , които носят името Георги, Гергана и производни/да са здрави, щастливи и подаръци чудесни да има за тях!
НАЗДРАВЕ !

newsm51 cheers

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 23:22 от _Venera

# 272
Мили момичета, заповядайте в новата ни темаbouquet

Общи условия

Активация на акаунт