ОКТОМВРИйското дете - шарено яйце скоро ще държи в ръце!

• 13 717
  • 272
  •   1
Отговори
# 255
Лелееее,колко много празнуващи днес.Направо не знам откъде да започна. ooooh!

Айде честит рожден ден на Акси,на Илия на мама Ерийзи,да са живи и здрави.
Честити годишнини на Ескарина и Мирама,много любов и взаимно уважение .
Честит имен ден(на патерици)на малкия тигър Бобо,да е жив и здрав.

За нашето прибиране Венерче и Меги,не знам,много сме объркани ,все още умуваме,като гледам вече епидемията е в 5 а степен,което е доста опасничко ,особено за дребната дето и маска не мога да й сложа на устата,а като знам как пипа навсякъде и после си засмуква пръста ooooh!.При нас,за сега няма потвърдени случаи до снощи,има съмнителни,но още не са потвърдени.Много ме е страх мене,като знам в каква държава живеем,пък и в Бг същата работа,не са подготвени за такива ситуации.Да пази Господ от такива болести. PraynigПо-нататък ще видим,то докато се наканим ще вдигнат билетите.До 15 юни се води нисък сезон.
В тоз ред,Ескарина да те питам,нали сега се върнахте от Лондон,я кажи какви мерки за сигурност имаше на летищата заради грипа,ако не те затруднявам де.
Нистина искам много да си дойдем,пак на срещички,супер,Мила да я дам на баба й и да се отпусна и аз малко като бял човек,ма отде се появи тоз грпи баш сега бе,много ме е яд ви казвам. Crossing Arms
Полин– как е Румбата?Да го нацелуваш милинкия,отде се разболя бе,вирусно ли е?
Преславче-оправихте ли дупарата?
Анелия10-айде чакаме снимките Wink
Ние днес сме на барбекю,беше отложено от вчера за днес,че валя дъжд,помолиха ме да им правя баклава за десерт,ми направих я аз,ама не ме питайте как все още тавата е цяла в хладилника,днес обаче няма да й простя,поне едно парченце ще апна,Хасан и той хора бе. WinkАйде дано не вали,че лошо за мен и баклавата,че после цяла седмица ще ми излиза през гъзягата във финтеса.
Цунки на болничките да оздравяват бързо и на празнуващите весело изкарване.

# 256
Честито на всички които празнуват днес рожден ден и годишнини желая ви Здраве, щастие и късмет във всяко начинание

# 257
Е много хубави поводи напоследък  Heart Eyes Честито на всички - да сте живи, здрави и безкрайно щастливи!!!   bouquet

Мишонка оправи се дупарата, но все още си ака редичко  Sad  Поне с  температурата се разминахме, засега  Praynig Иначе вършее напред-назад като хала и това ме успокоява. А това със свинския грип около вас си е притеснително...аз не бих рискувала. Пък и пета степен е версията на властите, но дали ни казват истината  Thinking

Меги мерси, записах си за другия път  Hug Hug Hug

Айде лека нощ...отивам да натискам диването да спи, че така съм уморена  ooooh!

П.П. Ама Мишонка  де си написала това за пуста баклава  Heart Eyes...така ми текат лигите, както не са ми текли като бременна. Още сутринта ще си купя отнякъде...

# 258
  • Банкя
Благодаря ви за милите пожелания, момичета! Hug Hug Hug
Малко късно, но да почерпя с подходящо питие за късния час и парче торта...

Всичко най-добро желая и на Илия, Ескарина и Мирама! Hug

# 259
А добър ден и от мен, не съм чела, позагубих се по трасето.....изместихме се в нашия апартамент, монтажа на мебелите се проточи с 20 дена повече, 20 дена прескачахме кашони.Преди 3 дена започна голямото подреждане и чистене и още имам да чистя и подреждам, защото за да попребера просто всичко натрупах по шкафовете без да го подреждам.
  Мъжо замина днес, тъй че до септември сме си отново с Жорето самички.Жорето е щастлив, има си стая в която може да си разхвърля играчките без някой да се спъне в някое камионче, отделихме го вече спи сам.

Лек ден от мен, отивам да чистя ooooh!

# 260
Здравейте момичета и от мен. ))))

Благодаря на всички за страхотните пожелания. ))))

Гале, честит ти нов дом, дано бързо да си нагласиш всичко, както искаш. )))

Ето малко снимки от днешната ни разходка. )))))

в Маркизата (едно заведение в градската ни градина, което редовно посещаваме)
Фонтаните
пак там, Калина бяга
още една на фонтаните
и аз там
Калина
пред Мавзолея
още една там
на зеленичко
с мама

# 261
  • Пловдив
Здравейте  Simple Smile
Благодаря на всички за пожеланията. Купона мина добре , децата се позабавляваха.   Grinning
Честити годишнини на Мирама и Ескарина! Желая Ви щастлив семеен живот!  bouquet

# 262
Гале,добре завърнала се,приятно доподреждане.Браво на Жорето че спинка самичък.
Аз набързо,че днес се събудихме от земетресение ,5,4 по Рихтер на 20 км от К аракас.После имало още 3,слава Богу не сме ги усетили,ама сме на стенд бай,познайте,дали не съм стегнала багажа до вратата и в колата имам.Айде стискайте палци да няма повече трусове,отивам да се къпя,и да дремна малко,че съм като зомби.

# 263
  • София
Честит рожден ден Акси!  Всичко най-хубаво ти пожелавам!На малка патеричка от нас.
Ескарина, Мирама - още сто годишнини да празнувате.
Да е жив и здрав Илия, голям бати е станал вече.

Мишонка
- направо изтръпнах  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Гале - искаш ли помощ? казвай да идвам.
Mirama Страхотни снимки - и аз там и още една там са много яки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Асоциацията която правя - Кали виж мамо как се ака - и кКали и тея се опитва.

Ние сме добре, дивеем по цял ден, тати научи кари да си духа нослето, че чат пат се сополявиме, но нещо не мога да разбера от реване, от зъби ли - изкарва по един прозрачен сопол на ден.  newsm78 Май много се взирам.

# 264
От нас с Виолетка също има поздрави за всички празнуващи последните няколко дни Wink Поздравът е музикален и всъщност гласи "мила моя мамо, сладка и добричка..." (пояснявам, защото клипчето е без звук Sad )

http://www.youtube.com/watch?v=Tjw9sc3TAXQ&feature=channel

Меги, аз на прозрачни сополи не се връзвам Wink На Вили все й е топла главичката напоследък. Едва ли слънчасва, по-вероятно е от зъбчетата???  ooooh!

# 265
  • София
Здравейте момичета  Hug
Аз само на бързо да честитя многото празници  Simple Smile 
Честит рожден ден Акси! Много здраве, любов и професионални успехи  Hug
Ескарина, Мирама, честито и на вас  Hug Мнооооого щастлие и любов  Hug
Честит рожден ден и на бати  Илия! Много здраве и весели детски игри  Hug

Не съм ви забравила, но така ми се стекоха нещата, че нямах възможност да чета и пиша. Единственото хубаво нещо около мен е, че Ники е жива, здрава и  дивее с пълна сила  Crazy Като се приберем в СФ ще кача малко снимки,за да ви припомним как изглеждаме Wink
Целувки    bouquet

p.s. Меги, поправих се  Embarassed Обещавам да пиша повече  след почивните дни, че наистина срамота  Blush  А това с бойлера...ужасно. Дано бързо се ремонтира или замени реотана, че с малките и без вода е истински ад Confused

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 22:52 от geriing

# 266
  • София
geriing ще ти дам аз набързо, я вземи малко бавно да понапишеш нещо за прекрасната си кукла.  Crossing Arms

Виодиди
и аз така вървя с тернометър под ръка. Страхотна малка музикална принцеса - не мога обаче да си пусна звук че мъжо хърка до мен - направо ми проглуши ушите. - Та варненки, аз затова не мрънкам да ви видя, нещо не ми харесва моята пикла, ако не си издуе кътник или дай-боже да пробие ще ходя да  я прегледат след празниците.

Не ви се оплаках - Изгоря ни реотанът на бойлера  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! е не е честно, от два дни студена вода, а до 7 -8 направо не ми се мисли.....

# 267
  • София
 smile3516              smile3513             smile3523

# 268
Удрям едно бързо писание, щото  Embarassed

Много се измарям, когато мъж ми почива - ми той не може и час да откара в къщи. Все някъде иска да ходим, все нещо да правим  ooooh! Днес, по случайност сме се спрели.
На всичкото отгоре в Четвъртък ми е първия изпит - честитутка  Whistling

Меги, аз заради един такъв прозрачен сопол, еднократен, отложих Пентаксима и след два дни ми светна,че ще да е бил от реване. Много ми се искаше през почивните дни времето да е хубаво и да се видим, но с този вятър...

Гале, много се радвам, че сте се пренесли, е не е хубаво че пак си сама,  ама...
Целувки на Жорката, много искам да го видя вечееее

Мирама, гледах снимки, супер са, а Боян казва на Калина бебе  Laughing
Той и на себе си така казва, това май е първата дума, която казва съвсем съзнателно, голям кеф по цял ден бебета му показвам  Laughing

# 269
Ха ето ме и мен  Simple Smile
Искам да ви почерпя, че вчера остарях малко станах на 18г (+10)  smile3503

Ние сме добре, приключихме с ремонта най накрая. Малката е в разгара на беснеене, скачане, приказване на "Китайски" много добре го владее като иска нещо и аз се правя, че не я разбирам.
Меги много добре те разбирам с бойлера, ние бяхме една седмица без бойлер и пералня и то заради последния ни майстор кадърен, където не можа да сложи 5 врати за 1 седмица. Точно в най хубавия момент ни се развали бойлера, а у нас като беше навсякъде изкъртено нямаше и как да купим и сложим нов и си чаках няколко дена.
Мирама малката много е пораснала и е много хубав модел.
Гале Честито пренасяне, и браво за отделянето на Жорката. Ако може би ли споделила как я направихте тази работа, и нощем буди ли се.
И ние се имаме едни течни прозрачни сополи, и аз се отлагам Пентаксима, но в петък мисля вече да го сложим. При нас се появяват най вече когато е в разгара на реването от сорта иска това или онова.
До скоро и пак ще пиша  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт