ОКТОМВРИйското дете - шарено яйце скоро ще държи в ръце!

• 13 717
  • 272
  •   1
Отговори
# 225
  • Банкя
Браво на малката! Simple Smile
Дано сега намерят кръв за мамчето и да се стабилизира бързо! Praynig

# 226

Mомичета, влизам да почерпя, за РД на брат ми и вуйчо на Коско Hug , който днес става на 18г.  Hug
И по този повод Коско научи ново изречение: "Ден ден бати!", че бати има рожден ден Grinning  Hug
Ето, почерпете се за негово здраве:

Мимка, радвам се, че бебето е добре, стискам палци и мйката се оправи бързо! Praynig Praynig Praynig

Акси, честито, за новата работа!  bouquet

Всички болнички да оздравяват!!! Hug

Това е от мен, купонът ще е довечера, ще показвам снимки утре, други ден Hug

Слънчев ден, желая на всички!  bouquet

# 227
Здравейте момичета Hug

Танче, да е жив и здрав вуйчото, много щастие и късмет му желая!
Акси, честита работа! Успех!
Мимка, честито бебче, дано майката се възстанови бързо Praynig

Момичета, ние с Ленката заминаваме за лятото при моите родители. По тоя повод искам да ви пожелая весело, динамично, изпълнено с много щастие и слънце лято! Целуваме ви и ви прегръщаме Heart Eyes Hug

Живот и здраве ще се чуем и видим наесен, надявам се Praynig

# 228
Мимоза весело изкарване и на вас, и да не ни забравите   bouquet

# 229
Здравейте скъпи мои,
Мимка–честита племенничка,да ти е жива и здрава.За снаха ти стискам и аз палци да се оправя бързо.
Миме-гледам бързо сваляш килата,я кажи ти май си на 90 дневната нали?
Меги не бързай толкоз с туй говорене,всяко време с времето си,и аз се нервя като почне да сочи нещо или да аааа ка,и докато улуча какво иска,вече ми идва да се гръмна.А ние и на два езика говорим,така че скоро надежди нямам да проговори добре.За клипа-умрях от смях,само да си казала ,че детето цапа.
Акси-честита работа,на хаялия да е.Браво з агърнето,всяко зло за добро.
Мимоза-весело лято и на вас,чакаме те на есен с много снимки и клипчета.
Альона-добре дошла отново.Димка голям сладур,много пораснал и се променил.Мила много му с екефи на клипа.
Снежанка-честит рожден ден на патерици,да си жива и здрава.  bouquet
Булечка- честит ден ден и вашия бати.Да е жив и здрав и той.

Момичета ,имахме планове да си идваме сега юни месец,но май ще си останем тук,заради свинския грип,много е рисковано с децата по тези летища.Така че сигурно ще се гледаме тука по форума със снимки и клипове.Много ми е гадно,така исках да си дойдем. Sad

Изчезвам да поошетам ,че после на фитнес,всичко ме боли,ама поне вече виждам ефект. Simple Smile
А,щях да забравя,я вижте това,пукнах се да се хиля,дали и нашите ще ги бръщолевят такива http://www.vbox7.com/play:6fdae13c Joy Joy Joy

# 230
Влизам специялно заради новината и ето я Wink
Мими, честита ви племеничка ! Дано и майката бързо да закрепне и да нямат повече стресови моменти. Наистина да може да се зарадвате!

Мимоза, весело лято на Ленката и всички вас  Hug

Днес тук заваля и ще ни провали разходката Confused
На всички  Hug Hug Hug

# 231
МишонкаHug паднах си от смях с това хлапе Joy
А ти внимавай с този фитнес да не станеш като вълка със стърчащи и грозни мускули. ooooh! И  полека с най-опасния наркотик...бирата. Laughing

# 232
идвам с добри новини Simple Smile
майката се е стабилизирала, излязла е от упойката, и кръвното се е стабилизирало
Бебката е 1,300 гр и диша сама
е вече мога да ви почерпя официално за малката ми племенница

# 233
идвам с добри новини Simple Smile
майката се е стабилизирала, излязла е от упойката, и кръвното се е стабилизирало
Бебката е 1,300 гр и диша сама
е вече мога да ви почерпя официално за малката ми племенница

Mимка, много се радвам,че вече и майкат, и бебето са добре!!! ЧЕСТИТО!!!

# 234
Мимка, честита ти племенница!   Hug  Да е жива и здрава и бързо да наваксва с килцата. Много се радвам за успешния край. Peace
Снежанке, Честит рожден ден /на патерица/! Много здраве и семейно щастие!  bouquet  bouquet  bouquet
Булечке, да ви е жив и здрав рожденика!  bouquet

Да ви се оплача- Румито е с гнойна ангина. Cry Много го боли гърлото и не иска да си пие АБ. Всъщност нищо не иска да сложи в устата си и се притеснявам как ще му давам лекарствата Rolling Eyes, да не стигнем до инжекции и обезводняване , че много висока температура има.   Rolling Eyes Стискайте палци бързо да се оправи, така ми е болно като го гледам как се мъчи... Cry

# 235
Здравейте момичета. )))
Аз пак поизпуснах края, но тази седмица ми беше малко натоварено. Подложих се на малка операцийка за премахването на 2бенки, сега ми е малко некомфортно едно такова, корема ми е като на бременна в 4ти месец (незнайно защо) и очаквам хората да започнат да ме питат дали не е на път второто. ))))

Мимка, честита племенница, бързо да се оправя и майката и бебчето скоро да порастне. ))) можеш да ми пишеш на лични, нали и Калина се роди недоносена, ако имаш някакви въпроси.

Калина иначе е добре, но най-новото при нас е, че сме с млечница. Тя като бебе не смучеше биберони, но от 2месеца не си ги вади от устата и резултата е на лице. Преди 3дни забелязах, че са и малко бели устните, но не обърнах толкова внимание. И днес като гледам....те на едни парцали...
Взех Дактарин и започнахме да се мажем. Много моля, който е минал през това да каже сравнително бързо ли минава, повлиява ли се добре от крема и каквото друго се сети.

# 236
Мими честита племеничка да порасне голяма и хубава мома
poulin бързо оздравявайте и Бобо беше преди няколко месеца така измъчих се докато му давах лекарствата
бързо да оздравява астралното ни близначе
И аз да се оплача Боби има алергичен обрив, сега сме на диета почти нищо не ни дават да ядем, но най-лошото е сърбежа миличкия вечер не може да спи ,а отгоре на всичко ни излизат и кучешките зъби и само хапе и дращи всичко ни се струпа на  веднъж
: Mirama бързо се оправяите и вие

# 237
Мирама на моя приятелка дъщеричката на година и нещо хвана млечница и с дактарина мина 1-2 дни. Между другото вчера цял ден се сещах за вас с Калина, как се борехте за всяко грамче, даже те дадох за пример как всеки ден носеше кърма в болницата Hug
poulin дано оздравее бързо Румката, знам че е наприятно но ако въобще не пие АБ по добре с инжекции, стискам палци  Praynig
Мечтание дано разберете от какво е алергията че е много неприятно наистина  Hug

# 238
Привет от нас Simple Smile
Пътуването мина малко тежко за мен, понеже Калина не мигна, умори се и превъзбуди страшно много, а след като кацнахме ни чакаше още много път и по средата просто щях да я набия  Close Добре, че си имам мъж, за да крещя на него като съм изнервена, невероятно отпускащо действа  Laughing
Той носеше всички чанти, а аз само детето и въпреки това смятам, че на мен ми беше по-тежко, понеже неговият багаж поне си стоеше кротко и неподвижно, докато моят пищеше, риташе, скубеше ме и се опитваше да ми се измъкне от ръцете, за да побягне в няколко посоки едновременно!
А събирането на багажа беше истинска лудница. Аз пълня чантите, Калина вади нещата и ги мести в други чанти или просто ги крие някъде. Добре поне, че като и кажа Дай еди кое си, отива и го вади от където го е скрила. Обаче по десет пъти трябва да се проверява дали сме взели всичко  ooooh!

Мими, Честита племенница! Да е жива и здрава и бързо да наддава!

Альона, добре дошла отново  Hug Димка много се е променил, вече изглежда като голямо момче Simple Smile

Мечтание, много е неприятно това с обрива. Последните дни в София Калина имаше хрема от полените и вечер като започне да си търка очите, имах чувството, че ще си ги извади  Confused Тук се нормализираха нещата, за щастие.
Щом сте на диета, обривът ще мине. За да е толкова силен, значи не е нещо рядко или странно, най-вероятно е някой от известните силни алергени като мляко, яйца, ягоди (давали ли сте такива неща)?
Стискам палци по-бързо да мине.

poulin, стискам палци и при вас бързо да минава  Praynig

Честит Рожден Ден на Снежанка   bouquet, малко на патерица.

# 239
Здравейте момичета. ))))

Аз искам да пожелая на всички весело изкарване на празниците, много положителни емоции и забавления. )))
Ние ще сме си в Плевен, моят мъж ще е на работа и на 2ри и 5ти, но аз отдавна съм свикнала, че когато другите почиват, той в повечето случаи е на работа. ))))

Мимка*, наистина пожелавам на бебчето бързо да наддава и най-вече да няма някакви сериозни проблеми.)) Знам, че наддаването хич не става бързо, но най-важното е да не го разболяват там и да остане здравичко. Защото горките често заболяват от бронхопневмония (интересно как, като уж всичко е стерилно, но това е отделна тема...) и нещата се забавят. Но наистина ако искаш пиши ми на лични, да не спамя тук темичката. ))
А за кърмата, дано да и разрешат да носи, защото е много полезно за недоносените.

Ескарина, хубавото е че всичко е минало и сега ще си починете и двете. )))) Пътуванията наистина им се отразяват изнервящо на децата. ))

Общи условия

Активация на акаунт