ОКТОМВРИйското дете - шарено яйце скоро ще държи в ръце!

• 13 726
  • 272
  •   1
Отговори
# 210
[
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СНЕЖАНКА!!!!!

БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И  МНОГО ОБИЧАНА!!!!!!  bouquet  cook

# 211
ТАКА АЗ ИМАМ ПРОБЛЕМ С КОМПА ЗАТОВА СНИМИ НЯМА : #Cussing out #Cussing out

Ох да ви кажа какво се случи вчера седя си аз и гладя и по едно време усещам топлина ,мисля си печка да съм пускала не помня котлони също,а нали се сещате че в този момент и дете не се чува от никъде .След 10 секундно мислене си казвам да аз не чувам детето а усещам топлина което значи ЧЕ ИМА БЕЛЯ!!! ThinkingГледката беше уникална пуснал всички котлони +фурната и като се мъчи да се качи и да влезе вътре.Казвам ви ужас!!!А фурната беше толко топла............ #Cussing out

# 212
момичета нормално ли е кърви кътник в смисъл съвсем малко #Crazy

# 213
Честит рожден ден Снежанка! Здраве,щастие,любови много късмет ти желая!

anelia 10 ние сме с 4 кътника и още два от новите 4 излизат сега, така че не се притеснявай! Ние си ги имаме от едногодишна възраст  Peace А относно белите  ooooh! нямат равни на себе си тия младежи!
Миме стискам палци! Всичко ще е ОК!
meggyv - Кари е страхотнааа!!! Целувки от един шантав Алекс за нея!
Мпуле а сани с тия очи направо ще разбива женските сърца! Пу-Пу сладур!
rally сигурно селянчето Ивко е станал още по-красив!Целувки за всички ви и дано се видим някой път  Hug
венерче и за вас цунки от нас!
Акси - честита прическа на Марти! Все си е красив и той! И ние сме офъкани отново че много се поти човека.
Альонка - а за Димата нямам думи! Толкова е пораснал, направо като първокласник изглежда! И как сладко се почуква с яйцето  Joy Joy Joy
Момичета на всички поздрави и прегръдки!
Ох ние заспахме не обядвали и насрани  Sick сега дупето ще е огън и жупел като стане  Confused

# 214
Мегииии, недей да искаш кари да говори много! Казвам го от опит, не че се оплаквам, но Косьо не говори само, когато спи! Всеки ден научава някоя нова дума, вече им загубих бройката, но са над 90, изреченията от по 2 думи за нищо ги няма, та вече си прабавя и трета думичка Hug
Голяма е помагачка Кари, Косьо и той много обича да чисти с прахосмукачка и парцал, даже плаче като ги прибирам! Дай да ги съберем заедно някой ден! Joy

Mpulle, много сладък Сани!!! Hug Ахх, тези бутилки с любимата ми биричка Heart Eyes

anelia 10, добре че се е разминало без инциденти Hug

Рали, навестявай ни по-чести и и аз чакам глобата! Hug

Акси, честита прическа на марти, много е сладък! Hug

Альонка, много е сладък  Диматар толкова е пораснал, не зачезвйте пак за толкова дълго! Hug

Снежанка, ЧРД, да си жива, здрава, много щастлива и обичана!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Mимка, силно стиснати палци за сестрати и бебата имаш и от мен!!! Praynig Praynig Praynig Дано всичко е наред и с двете!!! Hug Hug Hug Praynig

Хайде толкова от нас, хубав ден!!! Hug

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 01:21 от Bulechka™

# 215
  • София
момичета нормално ли е кърви кътник в смисъл съвсем малко #Crazy

Може да - сега е важно да несе замърси, че може и да се инфектира. Аз за целта ползвам Генгигел - след хранене и преди лягане мажа - страхотно дезинфекцира и успокоява за малко време.

Оххх Наде и моята прави стачка - не яде и това е, нещо май от малка е суетна, тамън заформи крачета и сега ги сваля.....

Булечка знам аз , че така ще стане, ами ми писна да разгадавам какво иска......

# 216
Мимка стискам силно палци  Praynig
аз днес ходих на профилактичен гинекологичен  преглед , и се надявам резултатите да са нормални от цитонамазката

# 217
Благодаря ви момичета!
Мимка стискаме палци  Praynig Praynig

Снежанка  Честит Рожден Ден!  Пожелавам ти всичко най хубаво!
 Меги, Надя и моя също почти не яде, бузи има, но не знам от къде  newsm78  От 2 седмици не иска да закусва, на обяд една супичка от кухня, след обяд яде според настроение, и в 9 преди сън 350 мляко  Crossing Arms . Направо не знм какво да правя. Свикнала съм да хапва здраво , а сега направо се изнервям! От 2 месеца не качвал грам, стои си на 13 кг.  Thinking 
За говорене, говори на китайски  Rolling Eyes не знам как ще проговори .
Булечка и ние много чистим  Party какво да ти кажа, винаги чисто във нас  hahaha  http://www.vbox7.com/play:458160e2
Иначе малкия е много проклет, не мога да се оправям с него  Sad  Прави ме на маймуна  Не разбира от думата "не" и прави каквото си иска. Като не става по неговото, познайте! Реве ми се направо! Много искам да го дам на ясла да го вкарат в прав път, но няма места.   #2gunfire
Вален_тина браво на теб! Аз д ви кажа ли колко съм не сериозна  Embarassed Още не съм ходила на преглед от както родих  Blush Но просто нямах възможност, нямаше кой да гледа Дими. Та утре уж ще ходя. Кръстницата ни ме награби и утре ще ме закара във Варна при някакъв си Танев в АГ. 
Галее, Кокии вие тук ли сте? или и вие кат мен изчезнахте... newsm78

# 218
Мими, стискам палци. Сигурна съм, че всичко ще е ок. Къде ще ражда тя?

Альончееееее, къде се затри? Кога ще съберем децата, не са се виждали от една година вече  Joy Joy Joy
Димка е страхотен  Heart Eyes Щом и той говори китайски, значи може и да се разбират  newsm78

Аз съм болна  Sad В това хубавото време съм с температура и умирам от студ. И на всичкото отгоре сама се подредих - вчера се изкъпах и, за да не събудя детето два часа седях с мокра коса, само по халат и на отворен прозорец  ooooh!
Като се оправя, ще пиша пак  Simple Smile

# 219
Привет мацки!
Акси, както винаги не пропускаш рожден ден - благодара Heart Eyes
Меги, Нед, Таня /Булечка/ стана ми много мило и приятно и с умиление си спомних за разходките из Южния парк, кожато четях машите поздраления...
Аз съм добре.. Днес хубав ден.. С приповдигнато настроение.. Най-хубавото е, че се чух с хора, на които държа и които са ми приятни, както и прочетох много приятни поздравления от всички вас и ми стана още по-хубаво и приятно...
Денят ми беше изпъстрен с много приятни изненади, вкл. колегите ме изненадаха с подарък - нещо което никога досега не ми се е случвало, но винаги има първи път...
Дребните са добре.. И ние имаме много снимки, ама все нямам време да ги сваля и да актуализирам снимките на Мария.. Макар че тя е голяма разбойничка и палавница, но понеже е принцесата на тати - Влади яде повечко бой, вкл. и за нейните белички.
На всички ви желая хубава вечер и се надявам следващия месец да изляза в малко отпуск и да направя една хубава разходка из Южния парк с все още неработещите от вас...

# 220
Мими,  охх стискам палци всичко да бъде наред. Моля, те информирай ни  Praynig
Мпуле, Сани е чаровник сладък  Heart Eyes Голям кокорко. Намачкай го от нас. И оправен от малък. Нашият Велин все го бият.  Rolling Eyes Много е кротък . Като види деца, които крещят и умира от ужас.  Laughing
Меги, разбитам нетърпението ти относно говоренето, но и това ще стане. Сигутно тогава ще се молиш да млъкне сладураната. Тръпката от нова думичка наистина е много приятна. И аз се радвам на всяка като малко дете.  Embarassed А уж съм майка ветеран. Laughing Ти и за прохождането много бързаше, а виж детето как изведнъж тръгна да ходи и то много стабилно. Така ще те изненада и с говора. Ще видиш. Wink
Коки, оздравявай ! Голяма глупост си направила с тази мохтра коса и отворен прозорец Naughty

Момичета , не се притеснявайте когато спадне апетит. Повечето случаи е от зъби и после се оправя. Не насилвайтем само каквото искат. ВСичко после си идва на мястото.
Наде, цункай дребич Heart Eyes

Голям кеф ми е сега като е хубаво времето- по цял ден сме навън. И много слуша Велински. Очовечи се дзверо Laughing
Чао за сега  Hug Hug Hug

# 221
  • Банкя
Мимка, и аз стискам палци, всичко да мине безпроблемно. Praynig Пиши, как са снаха ти и бебето.
Меги, и Марти не говори много, всъщност той постоянно говори, но разбираемите думи са малко. Не се притеснявай, след време ще си спомняш за сега с умиление и ще търси тапи за уши. Grinning
МПуле, много е сладък къдрокоското Сани. Това с биенето ще премине, като повечето такива периоди, които имат нашите мъници.
Альона, Дима е станал голям помощник, мамина отмяна.
Наде, а снимчици на Алекс. Flutter
Рали, и от вас чакаме актуални такива. Wink
Снежанка  Hug
Bulechka, поздравления за богатия речник на Косьо.
Venera, Браво на Велин, че е послушен и се очовечил. Peace

Забравих миналата седмица да дам отчет от мерилките и теглилките - на и Мартин е 11кг и 80см. От зъбите напълно израстнали са предните осем, пробили са 4-те кучешки, горните 2 кътника и май и долните два се показват. Скоро ще са в пълен състав. Mr. Green
В неделя му бях сготвила постна манджичка, обаче направих огромна грешка да му сложа малко зелен фасул вътре и му разстроих коремчето. Три дни беше с разстройство, но вече е по-добре. Но от много зор и заради инцидентите в памперса, вече сам си носи гърнето, когато му се а*а. Mr. Green Някой път си седи на него без да свърши работа, но в повечето случаи не пропуска.

И накрая да си се похваля, от 15-ти започвам нова работа. Много съм щастлива. Дано се справя с новите си задължения и удовлетворя изискванията на работодателя. Praynig

Лек и слънчев ден! Hug Hug Hug

# 222
благодаря за пожеланията момичета, още не са се обадили,
като разбера веднага ще пиша

# 223
Мимка*, стискам палци всичко да е наред със снаха ти и бебока! Praynig Praynig Praynig

Акси, честита нова работа! Дано да си доволна и да ти носи удовлетворение! Браво на Марти за гърнето! (аз все още не съм започнала с тренировките, но чакам да се постопли). Голям сладур е той и готин танцьор! Heart Eyes

Страхотни снимки на пораснали сладури! Hug

Меги, Альона - големи помощници си имате! С Роско като гледахме клипчетата и той се засили да вади прахосмукачката hahaha.

Erisii, дано да е от зъбите и бързо да се оправя Христинчето!

Коки, оздравявай и ти!

Венера и Роско май все го удрят....забелязвам, че е станал доста по-предпазлив с децата на площадката Rolling Eyes. Особено девойките ги гледа от разстояние, че по му налитат. hahaha. Радва ме, че поне не реве като му вземат играчките.
С храненето сме на приливи и отливи, но май по-често на отливи...и аз го отдавам все на зъби. Колкото хапне толкова - вече е предимно на наша храна, като най добре си хапва на закуска-изяжда почти цяла принцеса с кашкавал и някакъв плод и другите хранения са по-скоро  символични. Rolling Eyes

# 224
Ей сега ми се обадиха,
бебата за сега е добре, изплакала е, сега е в кувьоз
Майката обаче е вдигнала високо кръвно и е в интензивното, търсят кръв  Sad

Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт