ОКТОМВРИйското дете - шарено яйце скоро ще държи в ръце!

• 13 729
  • 272
  •   1
Отговори
# 195
  • Банкя
anelia 10 отваряш албума ето така - снимка по снимка, не на общ преглед - http://picasaweb.google.com/stefanurumov/StefiVecheNa1gI6m#5323184560347860690

Отиваш на снимката, която искаш да пуснеш тук, щракаш с десния бутон върху нея и от падащато меню избираш Properties/Свойства или Информация за обект (зависи от браузъра ти). Отваря ти се малко прозорче и там има на един от редовете има адрес като линк - например: http://lh6.ggpht.com/_jUHyWgG9x90/Sd_AeJm-fYI/AAAAAAAACDI/2XGkO2 … s912/IMG_0646.JPG
Него след това може да го пуснеш също като линк тук или като снимка, като използваш тази иконка :

Но по-добре като линк, защото по принцип не е препоръчително да се пускат много големи снимки във форума. Peace

ПС: Меги, аз май те изпреварих с обяснението  Embarassed  Hug Hug Hug

# 196
  • София
Ако искаш нов аватар - сменяш го, няма как там да са две снимките
Ако искаш още в подписа да сложиш - трябва да влезнаш в настройките си на профила. Но да знаеш, че има ограничения в пикселите и големината на снимките. Пише го в правилата на форума.
ако просто искаш тук да я сложищ да се любуваме на нея първо копираш адреса, посре натискаш клавишчето на втория ред най в ляво, като преди това си маркирала адреса вече копиран в отговора ти. Ама и аз колко тъпо обяснявам - дано съм те упътила поне малко.

Joy Joy Joy Joy

а няма да си трия творенията - ето Акси е обяснила прекрасно.

# 197
 smile3525 Здравейте момичета! Помни ли още някой мен тука?  Аз доста време не се появявах, имах си малко причини.   love001 
Да започна от глобата май  Mr. Green  http://www.album.bg/dimichka/images/13375436/   
и клипче   http://vbox7.com/play:0184f1cd 

# 198
  • София
Ескарина - пу, пу малко принцаса си имаш, още ми е пред очите как си папка сладко, сладко. Ние започнахме от два дни ядене сами - направо ужас - мазане навсякъде.
Възглавничкит еза ръца са плувки - взимай така е най-сигурно, аз съм голям противник на поясите - много са опасни.

erisii
по ресторантите - понякога е послушна, понякога е кошмар, но аз съм тъпа и упорита, предпочитам го пред готвенето - нещо хич не обичам напоследък кухнята.....

Альонче
- леле колко се е променил Димката, пу, пу, я да седнеш и да поразкажеш къде сте скиторили и как сте си изкарали. Ох,  как сладко се чука малкият, да го намачкаш от мен.

По повод танцуването - да ви пусан любовчийката - успях да я хвана без да разбере, че я снимам, иначе търчи да види какво съм снимала и клипчета не стават.
http://www.youtube.com/watch?v=WlAOyTLSCHc

Трябва да изровя коориднати на ЗМиро да я цаня за някой негов клип.  Mr. Green

# 199
Видях сладурите.
Не мога просто ей така да си изляза без коментар... Wink
Страхотни са. Изпълниха ме.
Меги , Кари е много музикална. Сладуранка мечта е Hug
А специално  за Alyona  Hug Hug Hug Твоят Димка ме просълзи. Толкова е пораснал и какъв сладур е с яйцето. Върнах се назад, като бяха просто едни вързопчета  в родилния дом. Толкова мило ми стана, какви вълнения бяха. Нацелувай го от нас. Обаждай се по-често.  Hug
На всички  Hug Hug Hug

пс / Anelia 10 , писах ти на лични подробна информация. Чакаме да видим сладура

# 200
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА!!!  bouquet.Днес се заемам да покажа снимки е разбира се ако успея Embarassed Embarassed Embarassed

# 201
  • София
Ха привет и от нас  Hug

Мале, колко прекрасни са станали всички ... гледах снимки, гледах, гледах ... (уж дойдох по - рано на работа, че много има, ама инвестирах във форумските дечица  Heart Eyes) Особено Димка, когото не бях виждала на снимка от бебе  Heart Eyes

И аз се загубих, ама ... оф, искам денонощието да е около 40 часа - тогава ще ми стига тамън  Tired И аз като Снежанка не се престаравам с домакинстването, ама хич  Embarassed - от него пестя  Confused

Снимки имаме някакви нови (да си платя глобата  Crazy), ама още не съм стигнала да ги източа от фотото ... затова само ще поразкажа Simple Smile
Ивото е много добре, расте (не сме ходили скоро на консултация, но видимо се издължи и поотслабна), разгеле вече се опитва да говори (е, смело наречено говорене, ама поне мама най - сетне каза осъзнато  Blush). Иначе е истински дивак, нали си живее на село... Там не му се случва кой знае какво ново или интересно - живее си перфектно на двора с кучето, вече си обикаля навсякъде сам спокойно, крие се и даже си отваря портата, затова тя вече се връзва, освен затваря (щото не може да се заключи). Брат му се е заел да го учи да борави с ""чука и теслата". С чука (малко чукче, ама истинско) се справя много добре вече, теслата още не съм му я връчила. Следващата стъпка, според брат му, щяло да е забиване на пирони и после вече следвало цепене на дърва с брадва  Rolling Eyes
С това се занимават моите деца, когато са заедно...
Още не гледа филми Ивко (отлагам ги колкото може), сега вече като е навън и рекламите му спрях  Crossing Arms Не сме се пробвали да четем книжка още, само по някоя и друга песничка - игра ... толкоз с интелектуалното обучение  Blush

По Великден си бяхме на село, мазането на яйцата беше с последствия из цялата кухня, тъй като и Ивайло боядисва ... само 3 буркана с боя обърна уж, ама омаза всичко ...  Crazy

По повод танците - браво на всички танцьори и танцьорки  Heart Eyes И наш Иво се опитва да друса дупе по подобен начин Crazy
За яденето сами - браво на Марти и на Кари  Hug Ивайло е още на фаза "повече по килима, по - малко в устата" - опитва се, хапне, ама досега сам да си е изял манджата не се е случило...

За ваксините - ние сме много назад, скоро слагахме реваксинацията с ДТК, която се слага на 13 месеца, през май ще сложим Пентаксима.

Ескарина, така е с консултациите, до една годинка са реално, после уж трябва да са на 3 месеца, но аз лично не виждам смисъл да го водя, за да го претеглят и измерят... За профилактични изследвания си го водя Мартин сама, когато реша, че е време. Ивайло още не съм го водила извън тези по ЗК, ама и с него така ще е ...  Rolling Eyes Честно казано не съм се пробвала да искам от личната направления, можи би дават, ако си поискаш.

Меги, гадост с детегледачките ... дано намериш перфектното решение за Кари и за вас съвсем скоро ...
(аз заради горчив опит, знаеш, съм пратила дребен на село при мама ... колкото и неприемливо да изглежда за много от вас това, да го виждаме само от петък вечер до неделя вечер  Confused) Но има, поне така съм чувала, и мнооооого готини детегледачки, дано попаднеш на вашата скоро  Hug

Целувки на всички прекрасни октомврийчета  Heart Eyes

# 202
Здравейте Simple Smile
и аз гледах снимки и клипчета ама хич не ми се пише  Embarassed Embarassed Embarassedнещо голям мързел ме е налегнал  ooooh!  Станислав от няколко дни заспива вечер в 23ч въпреки че още в 21ч е в леглото но се възползва от това че е в обикновенно легло без прегради и веднага след като го сложа да легне скача ooooh! денем спи по 30мин. макс. Направо вече в чудо се виждам с това дете от къде тази иенергия Rolling Eyes преди поне на обед спеше около 3 часа и вечер в 21ч е заспал.
Бяхме на рожден ден на детенцето на моя приятелка Simple Smile Станислав си намери майстора, до сега само раздаваше шамари без да му отвръщат но там имаше едно момченце на 2г и 7м., което след ката Станислав го удари се обърна с репликата "Кой бийш" и го удари. Ей моичкия го прие като лична обида и цял рожден ден се гониха с него да се бият ooooh! Та си тръгнахме рано рано  ooooh! ooooh!
Ето малко СНИМКИ и от нас Simple Smile От рожденния ден и как се забавлява на двора Simple Smile

# 203
  • Банкя
Честит Рожден Ден на snejanka!
Много здраве и късмет,
радости и успехи,
семейно щастие и любов!

# 204
[
Честит рожден ден, snejanka !
От сърце ти желая здраве и много усмивки на теб и цялото ти семейство!
  Hug Hug Hug

# 205
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СНЕЖАНКА, МНОГО ЛЮБОВ И МНОГО ЩАСТИЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ. ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА!!!!!

# 206
  • София
Мързеллллллллллллллл и мен ме гони, Мпуле страхотен е Сани, направо ми идва да го намачкам, сладур, ще спре да се бие не се притеснявай. Нас вчера от прегръщане ни направиха цицина - ами един на около 3, като се залепи за Кари и само я гушкаше, накрая Кари беше на пода, а аз чудейки се как да го накарам да спре да я гушка му казах - изчезвай веднага и повече да не си я пипнала - е подейства, ама на мен ми беше кофти, че детете добричко, ама не я оставяше на мира.

Рали чакаме си глобата - Ивко на село със сигурност се чувсва перфектно.

Сега да ви кажа че ми писна да слушам мммммммммм, аааааа да ми сочи, искам вече да почне поне да се опитва да говори - от месец грам нещо не напредва.

# 207
Честит рожден ден, snejanka !!!
Пожелавам ти много здраве , любов , късмет и семейно щастие !!!

# 208
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СНЕЖАНКА! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ!

Рали, радвам се че сте добре, липсваш ни Hug
Альона липсваше ни и ти  Hug
Меги да я нацелуваш от Ники  Heart Eyes

Момичета утре снаха ми ще ражда по спешност със секцио  Sad В края на седмия месец е, бебата е към 1,400 гр но всички много се притесняваме. Приеха я минала седмица с високо кръвно и белтък в урината и явно нещата не се оправят  Sad Sad Sad
Стискайте палци моля ви  Praynig Praynig Praynig

# 209
  • София
Мимка стискам силно палци.  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт