ОКТОМВРИйското дете - шарено яйце скоро ще държи в ръце!

• 13 733
  • 272
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте мацки!
Не съм минавала скоро оттук, но честно казано имам толкова много задачки-закачки, че нямам никакво време. Сега използвам момента докато Влади спи, а принцеса Мария е с тати да драсна някой и друг ред. По празниците бяхме в Орехово - красота, тишина, спокойствие и чист въздух... Боже София е станала отвратително мръсна. Всеки път го установявам когато излизаме  извън София ;-(
В четвъртък ходихме на консултация. Понеже закъсняхме нямаше мерки и теглилк, а сома реимуназицаия с Пентаксим. Мария понесе инжекцията като една истинска дама - без никакви отрицателни реакции.... За щастие тя е здравичка, но брат й отново влезна в някаква луда фаза и почти целия месец си е вкъщи - отново бронхит;-( Но надявам се да мине...
Аз съм добре. Работя, домакинствам /не съм като Булечка и много от вас, прилични и вредни домакини/, но след като още ме търпят вкъщи значи успявам. За дългите почивни дни все още не сме решили какво ще правим, но както си говорихме с една приятелка явно почивките ни оттук насетне ще минават под знака на икономиите предвид кризата, която се усеща и в нашите домакинства...
Надявам се поне да не продължи много дълго...
Пожелавам хубав ден на всички, макар че тази дъждовна прогноза направо ме разби  #Cussing out

# 181
.....

Чета тук за кризите на малчовците, тръшкане и тем подобни....Ами ние никога не сме излизали от нея. Tired В Жеравна беше върха на сладоледа...Направи ме на луда калина, то бе тръшкане, реване за всяко нещо , което не му се даваш, ходене неспирно ....Събуждаше приятелите ни рано, защото той беше най-ранобудния / в 06.30 , най-късно 07.00ч/ е на крак. Rolling EyesВдигнах температура от преумора. Tired
Иначе в яслата уж слушал, с изключение на един ден , в който бил наказан ,понеже минал и оскубал всички деца подред. Rolling Eyes От тогава това не се е повтаряло, а дано Praynig. Много е див, много енергия има , но най ме тормози цвърченето му , което ме изкарва извън нерви. #Cussing out
В петък бяхме и на консултация - 13700/85см. Увеличил му се е апетита, откакто ходи на ясла.  Laughing С гърнето сме до никъде, или най-много да седне върху него с гащите, да си свърши работата и толкова, по гол з.....к не ще. Mr. Green Чета , че почти всички сте реимунизирали децата с пентаксим, що мойта педка ми каза чак след 1,9 год? Rolling Eyes Дали да не искам по-рано и аз??? newsm78 Да не би да е късно чак тогава? Също така ми препоръча да сложим някаква ваксина Преванар до 2год. Някой слагал ли е и знае ли нещо по въпроса? Не ми е останало време да попрочета за нея.

Целувки на всички дечица от нас. Heart Eyes Hug Heart Eyes Много хубаво това с глобите , че има много снимки за гледане . Heart Eyes

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 16:39 от poulin

# 182
poulin, пентаксима се бие 1 год след последния прием, може би сте го били по-късно на 9 мес. някъде и затова ти е казала след 1,9 год. Ето ние например последния ни е на 20 май м.г. а сега ще го бием края на другия месец чак.
А за Превенар и на нас ни казаха но след 2 год. защото в пентаксима има съставка срещу менингит и трябва да мине малко време преди следваща реимунизация.

# 183
А така ви искам,цветен отчет.Следващите на редицата да се записват,хайде Naughty
Преславче стига си седяла на балкона ами слизай долу и пиши,виждам те аз,от вчера там седиш Simple Smile
Руменчо голям сладур,а как е порастнал.Полин,Мимето ти е казала за ваксините,ние вече бихме всички за възраста,вече има други които са по желание.

Снежанка,дано се оправи баткото ,много кофти значи,изкарахте зимата все болнички.Дано Мария не се разболее от баткото.

Меги' убихте ме с таз прахосмукачка.Мила като я види и бяга,кво искаш имаш си помагачка.Браво за дрискането ,че е минало вече.

А вие усетихте ли земетресението,никой не казва нищо.

# 184
Здравейте и от нас  Hug

Поли ГОЛЯМ СЛАДУР Румбата!!! Относно мерките и теглилките с моичкия са на абсолютно еднакви, само вие сте с един сантим по-високи  Heart Eyes  За Превенар-а можеш да прочетеш повече  тук http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/Prevenar/H-323-PI-bg.pdf
и тук http://www.mamaibebe.com/forums/viewtopic.php?f=7&t=12865#p640636
тук й е вида и цената http://www.framar.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0% … -pid30012945.html

За Пентаксима направо ми взе въпроса от устата...и аз исках да питам дали само моята педиатърка ми каза, че се биел около втората годинка. Мисля да си я слушам не само за Пентаксима, а и за други две ваксини, които ми препоръча (незадължителните) едната е тази "Превенар"-а, а другата е "Ротарикс"- срещу рота вирусите (стомашно-чревните разстройства).

Моля ви мами споделете вие какви допълнителни ваксини мислите да слагате на децата си и въобще ще слагате ли нещо извън имунизационния календар?

Целувки по дупарките на всички малчовци  Heart Eyes

П.П. Днес бях на погача на една прелестна малка девойка и така ми домиляяяя. Колко мънички мишчици бяха децата ни, а сега какви диваненца станаха еййй... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Айде да ходя да си го нагушкам...

Мишонка  Hug сега публикувам и отивам снимки да свалям от фотото...тия дни и аз ще си платя глобата  Hug Hug

Последна редакция: нд, 26 апр 2009, 17:00 от Преслава

# 185
  • София
Румбата  txtloves txtloves txtloves ама как прилича на тати. Поли, днес моето ме ухапа - синьо ми стана, аз я наказх  в леглото за две-три минути и после не ще да ме погледне  Mr. Green все при баща си, а  сега втори сън кърти при него в леглото, ох на дърти години ще я вкарам при нас да спи.......

Марти   txtloves txtloves txtloves txtloves Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ама са ни убави бееееее

Кари днес яде сама пилешка супа - е няма просто такова омазване, къде в устата, къде на масата.....

За ваксините съм пас - още не сме сложили тази по ЗД на 1г и 6 месеца, като се приберем в София тогава.

ВАРНЕНКИ ПОНЕДЕЛНИК АКО Е хубаво времето да спретнем една морска?

Кари е тип-топ, предполага се, че е от краставицата - нитратна. Яде и ака вече нормално, дупето и то почти е като ново.   newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

Мишонка къв земетръс да усетя, то с малката постоянно нещо се люлее и пада.  Blush но пък на първи етаж сме, та затова. Мила поне бяга, аз не мога да изчистя от моята - все тя, и с парцала е същата и прах не дава да бърша.

Имам едни сладък клип но не мога да го кача никъде че е над 100кв, иначе я хванах как танцува блус с  куклата си в такт с музиката  Joy Joy

# 186
Привет  Hug

Меги, Кари е голяма помощничка  Joy Много готино клипче. Важното е, че се е оправила вече Simple Smile
Румбата много добре си е изкарал празниците, ама много ранобуден бе Simple Smile
Цитат на: poulin
С гърнето сме до никъде, или най-много да седне върху него с гащите, да си свърши работата и толкова, по гол з.....к не ще.
Същата работа и при нас  Peace Сяда на гърнето, казва пиш, върши работата в гащите, става и си пляска  ooooh! Ако я събуя, не ще и да чуе за сядане.

Mpulle, честито Simple Smile Да е жива и здрава малката госпожица Simple Smile

Нещо щях да разказвам, ама докато се наканя и го забравих, затова по-кратко ще го раздавам Simple Smile
По празниците бяхме на Велинград, Калина се плацикаше яко в басейна, много и хареса. Мисля да и купя някакви възглавнички за ръцете за да не потъва и да се оправя сама следващия път  Laughing
Тази седмица заминаваме за Англия, дано да не хванем някое дъждовно време само...
Мерките ни са 11 кг и 85 см. Не знам колко е нормално да бъде, ама слаба ми се вижда на фона на средното  Rolling Eyes
В тази връзка да ви питам, кога трябва да се ходи на консултация пак? Докторката ми каза, че изследвания (кръвна картина) има чак на 3 години. Ама консултациите колко са често забравих да питам. Не че съм приритала да ходя де  Rolling Eyes

Ето две снимки от нас, да не ни забравите Simple Smile
http://lh5.ggpht.com/_3gHFtPR3Yk8/SeI88gSsQZI/AAAAAAAAAvQ/QI9QfW … s640/IMG_2747.jpg
http://lh6.ggpht.com/_3gHFtPR3Yk8/SeI89nbR1kI/AAAAAAAAAvo/ilRsdj … s640/IMG_2753.jpg

# 187
Момичета , благодаря за хубавите думи по адрес на Румбата! Hug Hug Hug

Мимка,от тук знам  , че реимунизацията на пентаксима се прави не по-рано от година след последния прием, затова се и зачудих  на моята педка, понеже последния пентаксим на Румен е бит, когато е бил на 4 мес. Rolling Eyes Но щом и на Преслава педиатърката така е казала , ще слушам и аз. Wink
Преслава, благодаря за линковете.  HugРеших - ще ги слагам и двете.  Peace За Ротарикс-а кога ти каза да я сложите??? Скоро се сещах за вас с Денис и се чудих дали още кърмиш???
Меги, моят синковец не само на външен вид прилича на баща си, а и по нрав. Naughty Миналата седмица свекървата като го видя/ не беше го виждала от 4месеца/ и ми каза , че някак си изведнъж й изплували спомените от детството на Васил и за да ме успокои ми каза , че така е бил до 6-7 клас. Shocked Щях да се гръмна, реших , че ще каже 6-7 годишен, а тя като изтърси 6-7 клас - свят ми се зави. #Crazy
Ескарина, имате си истинско цвете Калина. Страхотна е на снимките. Heart Eyes Следващата ни консултация ще бъде на 1,9год, т.е. през 3мес. до навършване на 2год. Peace

# 188
  • Пловдив
Здравейте  Simple Smile
Гледах клипчета и снимки, ми много са ни сладки дечицата  Heart Eyes
Да се похваля, че преинсталирахме windows-а и вече нямам проблеми с гледането на клипчета Wink
Гледаме по няколко пъти http://clip4e.com/play_hippo_amp_dog_the_lion_sleeps_tonight_full.htm и на Христина много и харесва , а днес и се разтанцува на него  Laughing Снощи я водихме на ресторант и беше голям кошмар за мен. Не се спря мирно и за минута. Голямо мрънкане беше, обикаляне на целия ресторант, лазене по пода  Embarassed В резултат на това днес отидохме на кафе без нея  Crossing Arms
Мишонка, не мога да си платя глобата защото не съм направила нито една снимка Embarassed От преди Великден фотото ми стои с незаредена батерия. И мен ме е яд щото можех да направя много хубави снимки.
Христина беше малко болна с температура и хрема, а днес и изби третия кучешки, чакаме още само един.
Лека от нас  smile3524

# 189
ех,защо немога да кача снимки,да ли не бъркам някъде.Някой на помощ моля Embarassed Embarassed newsm78

# 190
  • София
къде искаш да качиш

# 191
тук във форума

# 192
има някои които не са качени в албумчето ми а искам да ги покажа Wink

# 193
ето сега ги имам в албумчето над двете снимки дето пише'' снимки''влизам и отивам при новите дето пише 1г и 6 месеца.Ей от там сега немога да извадя снимка примерно само една и да я слойа във форума .Незнам защо бъркам ама незнам къде newsm78

# 194
  • София
Искаш цялата снимка да сложиш или само линк към нея?

Общи условия

Активация на акаунт