Не съм минавала скоро оттук, но честно казано имам толкова много задачки-закачки, че нямам никакво време. Сега използвам момента докато Влади спи, а принцеса Мария е с тати да драсна някой и друг ред. По празниците бяхме в Орехово - красота, тишина, спокойствие и чист въздух... Боже София е станала отвратително мръсна. Всеки път го установявам когато излизаме извън София ;-(
В четвъртък ходихме на консултация. Понеже закъсняхме нямаше мерки и теглилк, а сома реимуназицаия с Пентаксим. Мария понесе инжекцията като една истинска дама - без никакви отрицателни реакции.... За щастие тя е здравичка, но брат й отново влезна в някаква луда фаза и почти целия месец си е вкъщи - отново бронхит;-( Но надявам се да мине...
Аз съм добре. Работя, домакинствам /не съм като Булечка и много от вас, прилични и вредни домакини/, но след като още ме търпят вкъщи значи успявам. За дългите почивни дни все още не сме решили какво ще правим, но както си говорихме с една приятелка явно почивките ни оттук насетне ще минават под знака на икономиите предвид кризата, която се усеща и в нашите домакинства...
Надявам се поне да не продължи много дълго...
Пожелавам хубав ден на всички, макар че тази дъждовна прогноза направо ме разби