ОКТОМВРИйското дете - шарено яйце скоро ще държи в ръце!

• 13 735
  • 272
  •   1
Отговори
# 165
здравейте мами Simple Smile
днес имен ден празнували  всички ,които носели иметоЖивко ,Живка и производните , та една скромна виртуална почерпка за моя брат
честит имен ден на Жорислав на мама Galentinass , да ви е жив и здрав !!!

# 166
Честит имен ден на всички които празнуват Честито и на братлето ти Валентина хубава почерпка
Боби от един месец отказва да яде храната от кухнятя Предимно е на кисело мляко, бисквитки и нещо твърдо Не е отслабнал но не мога да си обясня тази негова стачка от манджата
Ох щях да пиша още нещо но една лелка така ме разстрои че сега не съм в състояние
Внучето и взе играчката на Боби и той захапа детето по-раката Скарах се на нашия даже го плеснах, а тя лелката като започна да говори едни
Ето понеже не ги възпитавате като малки и стават агресивни ,убиват  като пораснат по-дискотеките

Оплаках се и ми олекна После пак ще се включа

# 167
здравейте

честито на именниците! да са живи и здрави!

Много са сладки всички, малки човечета са вече наистина.
аз нямам време за сега за нищо защото помагам на братовчедка ми да се подготви за кандидатстване и матура и само преди обед съм свободна, а следобед решаваме задачи.

Меги колко познато ми звучи това което казваш за Веско, Митко и той за най-малкото му се нерви и все гледа да му запуши устата с бисквита и нещо подобно  #Cussing out
Мечтание споко тепърва ще се сбъскваме с подобни упреци  Hug
Ред евала и от мен, идея си нямам как успяваш, дано малкия е все така кротък   bouquet

Ники навън е като изтърван, ходи където му скимне и абсурд да върви хванат за ръка, поне в количката мирува че иначе  Crazy
малко отчет от нас от консултацията на 1г 6м 12800 гр, 85 см

извинявайте че така накратко но само толкова време ми отпускат Wink

целувки на всички

# 168
честит имен ден на всички празнуващи.Да са живи и здрави.
Валентина честит имен ден на братлето ти.Да е жив и здрав и той.
Гале пак ли си имаш именник Simple Smile

Ред гърл голяма катеричка си имате,леле,трябва да са ти на 10 очите.А на дребо що не пуснеш снимки да го видим колко е пораснал.

Мечтание недей се ядосва ,простотията край няма.Нали си се скарала на твоето дете,че даже и си го плеснала.Лелята е една тъпа овца. чакай да ти кажа аз вчера как се скарах с една тъпа съседка. прибирам се аз  и гледам  една съседка ,която много често засичам да си разхожда кучето боксер при това,първо без каишка и второ тя ходи по паркинга ,а кучето на игрището за футбол,тенис и други занимания на децата ,включително и детския парк,където са нещата за най малките като нашите.И кучето си се изпика и се изака най порядъчно на зелените площи  и аз най учтиво й казах,че е забранено да си разхождат кучетата на детските площадки,заради болестите които се разнасят точно от това което нейното куче току що направи.Леле тая като отвори една уста,че трябвало да се боядисат игрищата ,че не знам си кво,измества ми темата веднага.Викам сега дето си много отворена, ще си платиш глобата.Тук има глоби за такива наруешния и ако не си я платиш  със сметката за водата и другите услуги ,ти спират водата Та простотия има навсякъде,то за тая патка имам още да разказвам,но няма смисъл да й обръщам толкоз внимание.

Меги не знам дали е зъби,аз мисля,че не е.Мисля ,че си е протсто гевезелъци,поне в нашия случай.Тук като много се залепят за майките си децата,хората казват,че има ¨мамитис ¨ Laughing

Наде как върви диетата,фанах те аз коя правиш Wink.И аз бях там,ама не ми подейства на мен,нали имах резистенсия на инсулина,та не свалях с никакви диети.Успех на теб,много е приятна диетката,на мен ми хареса,и няма да ти окапе косата като при някои други.

Венера завиждам ти благородно да знаеш.За ергенлъка имам предвид.Как си мечтая да се приберем това лято и да оставя Мила на майка ми и да изляза като бял човек и аз.Ама стискайте палци и туй да стане скоро,че издивявам вече.

И малко снимчици,ама малко,че нямам нови,само за да не ни забравите. Laughinghttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=175418&pid=11793017

Айде отивам на тренировкиии.После пак съм тука.

# 169
Май пак ще налагам глоби!!!!Ааааа,къде сте бре? #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 170
Май пак ще налагам глоби!!!!Ааааа,къде сте бре? #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Ей ме на!!! Hug
Бяхме днес на разходка, купихме си чадърче за количката и суйчар на Косьо и се прибрахме, пуснах и един подарък по куриер, сготвила съм вечеря и още кум домакинска работа отметнах, ей, много съм вредна днес!!! Embarassed

Хайде лека и спокойна нощ от мен!!!

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 17:14 от Bulechka™

# 171
  • София
ЧЕТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ.   bouquet  bouquet  bouquet

Аз съм бясна по две причини, първо уж сигурните две детегледачки (ако едната не можела, другата щяла да гледа Кари) днес се криеха и не ми вдигаха.......... повече няма да ги коментирам, разрових се, намерих някакво решение за това къде да оставя Кари за два дни по 10 часа, нещо като ясла, но без документи - води се почасово гледане на деца, ще видим, ще ходим тези дни да видя какво е положението. абе  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Мишонка - тези снимки ги знам аз, хиля се постоянно като ги отворя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Култово с тез картофи, не ви е срам не храните детето - само си прави зимнинка.

Булечка як аватар Flutter

Мимка - кажи му мъж и .... ужас, днес пак ме нерви, ама си мълча - повода: Кари е дрисла. Той при шефа и там нещо се забави, накрая след три часа му звъня и викам, идвай си Кари дриска 6-ти път, трябва да ходя да купя лекарства. Дотърча той и познайте първо на мама звъни  ooooh! ooooh! зарязах го, отидох да взема Хидратин Алфа, че ентерол имах и вече бях дала, и с лекар бях говорила и хлебче бях препекла и с банана я бях гонила, но виж мъжо първо на мама звъни- абе аз с доктори говоря, той съвети от преди 40 години ще иска. Тук само пишеш дрискане и почваш да четеш, оризова вода и т.н.
Лошото е и червеното дупе - ужас, не е стояла грам секунда наакана, но за два-три часа дупето и стана алено, но май венеца е бял отзад, утре ще ходим да ни види Кирязов. И този път с дефламол я намазах. ПИСНА МИ.

Гаден ден с две думи.  smile3515

Сега ще си сипя един Бейлис и дано поне ми мине главата, ако не тогава ще си легна, но дано Кари не дриска повече, че самото миене на дупето е съпроводено с толкова жален плач, че ми се къса сърцето. Ще взема да махна аз памперса утре, ако е здрава и всичко идва от зъбите, поне аз така мисля, защото не дава да и мия зъбките, днес дъвчеше една чешалка тип четка за зъби и изведнъж като ревна и си държеше бузата - или се е прехапала или е натиснала отзад.
Е оплаках се аз хубаво, но ми дойде в повече.

Варненки, ако нечия мама иска да изкара малко парички пишете ми, че..............

# 172
  • Банкя
Добро съботно утро!

Извинявам се, че не съм се разписвала скоро Embarassed, но нали ми е едно такова объркано покрай напускане на стара работа, ходене на интервюта за нова...

Признавам си, че не съм ви чела подробно, прегледах снимките набързо, абе отвсякъде съм за глоби. Mr. Green

Ще дам отчет за Марти и няколко снимки и клипчета като подмазване и ще се опитам скоро да намеря повече време да ви изчета. Hug

В четвъртък на Марти му биха последния пентаксим, чак сега, защото преди това беше малко болен, даже се наложи да пие АБ, от него пък се изрина... Същия ден го боля крачето от инжекцията и вдигна малко температура, но в общи линии нищо страшно. Вече дивее навсякъде. Grinning
Ето снимки от Петрич, където бяхме за Великденските празници - снимка1, снимка2 и снимка3.
В сряда беше и постриган, за първи път професионално - ето и резултатът - снимка4.

Това е клипче от преди Великден, как Марти танцува на дивана на изпълненията от Music Idol - http://www.youtube.com/watch?v=LL7JyYlzJ_s,
а това е от тази сутрин, как се храни сам Mr. Green - http://www.youtube.com/watch?v=XZGSQAaSTcQ.

Лек и слънчев ден! Hug

# 173
Здравейте садурки Simple Smile
искам да ви почерпя Simple Smile Моя много добра приятелка днес роди малка пинцеса Раличка Wink Много съм щастлива  Wink

Ох да ви се оплача и аз Станислав е страшно крив, при никой не иска да ходи, вечно за мен е залепен ooooh! който и да иска да го гушне раздава шамари ooooh! направо в чудо се виждам, не мога да си почина бе, а уж за това дойдох, ама човека с друго мнение. Не иска да ходи при майка ми хич  ooooh! ooooh! при баща ми със зор, ама той е хитър и го подкупва с шоколад #2gunfire #2gunfire та Сани се научи и шоколад да яде  ooooh! само при вуйна си и вуйчо си ходи без рев ooooh! Побърквам се, това не е мето дете казвам ви ooooh! Отгорето на всико е станал и агресивен с дечицата, по площадите пак раздава шамари, че вече срам ем хваща. Карам му се казвам че така не се прави, но той си знае неговото. Понякога го пляскам през ръчичката ако много прекали, но и това няма ефект. Кажете ми че това е някаква фаза през която минаваме моляяяя, че хич не иска детето ми да е агресивно  ooooh! Ох наоплаквах се  Embarassed

Меги мина ли и на Кари? Много кофти аман от тези зъби  ooooh! А  тези детегледачки  #2gunfire #2gunfire Ти кога почваш работа? Няма ли вариант някоя баба да дойде на гости да я гледа?

Акси  Марти направо ми събра погледа и с танц и с храненето. Ние сме на светлинни години от вас  ooooh! С тия танци си е направо е готов професионален танцьор  Joy Joy Успех с намирането на нова работа ти желая, че нещо голям проблем се оказва  ooooh! доста мои познати останаха без работа заради тая криза  #2gunfire

..............Викам сега дето си много отворена, ще си платиш глобата.Тук има глоби за такива наруешния и ако не си я платиш  със сметката за водата и другите услуги ,ти спират водата .
Мишонка    ей за това много ме кефи Венецуела и рабирам защо сте там. Тук боклука през тетасата си изхвърлят, кучетата акат и пишкат в пясъчника на децата, хвърлят си фасовете където им падне и положението все  така ще си остане докато не се вземат сериозни мерки като вашите Peace

Мечтание   хич не си слагай на сърце какво е казала лелката,  да си гледа нейното дете и да остави грижит за твоето на теб Peace а тя защо не се скара на нейното дете че е взело играчката от ръката на Боби?

# 174
Акси, голям е Убавец Марти с новата прическа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не можах да гледам клипчетата, ама проблема е в моя телевизор  Sad

МегиSad, дано бързо и мине на Кари. За детегледачките какво да ти кажа  #Cussing out  Я, кажи младички ли бяха  Rolling Eyes Старият ми шеф като си търсеше детегледачка имаше проблем с несериозно отношение от към младите каки. После взеха жена на около 50 и бяха доволни.
А, ти ясла не щеш ли?

Ауууууууу, Мпуле, и звяра до мене така прави по площадките бе да  му се невиди. Той започна като се пооправи времето, защото дефакто тогава започнах да го събирам с връстници. Няколко дни беше така, аз обяснявах, обяснявах, обяснявах и уж имаше ефект. След тези 2 студени дни, обаче, на третия пак започна отначало  Sad И вчера го пляснах през ръката. Дано е период, и дано мине по-бързо, че е много неприятно  Sad

Булечка, суйчар казваш сте купили, а?  Joy Joy Joy Joy

Я, да ви замоля споделете как вкарахте белтъка и прясното мляко. Боян нали е мноооого назад с материала  Whistling

# 175
здравейте

Акси, браво на Марти, как хубаво се храни, а пък танца е върха  Hug (имаме същата зелена чаша на бифрии  Mr. Green )
Коки белтъка го вкарах с храна с яйце (вече не си спомням какво беше първото), после съм слагала на филийка намачкан белтък и жълтък. Прясно мляко дадох да пие направо, хареса му много. Успех, дано няма реакции.

Мпуле, честито бебче на приятелката ти, да е живо и здраво и много хубаво име са избрали   bouquet

Меги, да се оправяте бързо, а за детегледачки не мога да помогна за съжаление. Аз съм вербувала леля ми да го гледа.

Мишонка евала, и аз бих направила забележка  Hug

целувки на всички  Hug

# 176
Добър ден и от мен.
Акси глобата е приета,айде всички да си платят глобите дето не са писали отдавна по тоз начин. GrinningМарти е страшен просто,как върти дупарата,и много добре се храни сам,браво.С новата прическа вече прилича на голямо момченце.Успех с намирането на нова работа,дано имаш късмет.

Мимка Ники е голям сладур на аватара ти,все се каня да ти кажа.

Коки аз дадох прясно мляко с бисквити на каша,после малко в кус куса.Нямаше реакции.За белтъка ,не помня,ама то в повечето закуски,бисквитки и т.н тестени не а има яйца,загледай се в етикетите,ако не,пробвай с малко настърган в храната.

Мпулле честита дъ еричка на твоята приятелка,да са живи и здрави.
За рева на Стани,мисля,че може да е от това ,че не вижда често майка ти и ба а ти,Сигурно му трябва време да свикне.Ма той докато свикне,вие сигурно  е се приберете на София.За глобите,тук имаме администрация в комплекса,нашия е от 5 блока,затворен комлекс,и аз дори ходих вчера там да се оплача от оная дрисня,и ми казаха,че има доста други хора , които са се оплакали от нея.Даже пазачите са пуснали оплакване,и онази викала,че няма да пла а ни о,обаче тук е така,не платиш ли 3 пъти ,пра ат те на адвокат,и там ако не платиш, на съд.А като реши да си продава апартамента един ден,искат документ от администрацията по подръжка,че не дължиш нио.а тя като има неплатени глоби,докато не си плати не й издават този документ и съответно не може да си продаде апартамента.Но разбира се това се случва само в хубавите квартали,не където са бедните,там е голяма цигания.А за на а мила родина,знам ,че е така,то от време оно е така,и то си е просто до съвеста на хората,за бездомните кучета да не говорим пък,там няма оправия.

Меги как е днес Кари? За каките гледачки,аз нямам доверие на такива,те за други неа си мислят,но не и за децата.По добре,някоя жена с опит ,поне от собствени деца , ото тез момичета няма да знаят как да реагират в момент на трудност.Така мисля аз.Пробвай на това място дето казваш,може там да има файда.

Булечка Коската голям позьор с новата прическа.Сладур.

Отивам да шетам,а как ме мързиии.

# 177
ЕТО И НИЕ ДА СЕ ПОДПИШЕМ

# 178
ЕТО И НИЕ ДА СЕ ПОДПИШЕМ

Ааааа,това не се смята.Трябва снимки,клипче нещо от тоз род,или най-малко разпис от поне 5 реда.Тоз запис само с две думи ,не го смятаме. Wink

# 179
  • София
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Заринахте ми кутията с лични писма - страхотни с те обичам ви.

Така първо за дрислата - ходихме на доктор - или вирус, или бактерия или от нитратните краставици.

Нищо от предписаните прахчета и ампули не мога да дам, нито във вода, нито в мляко - направо ми писна и нищо не давам. Спря си от самосебе си дрискането - сутринат в 7 за последно, почна да хапва по малко, предимно мляко, но не се е спряла - дивее и играе постоянно. Мислеха да я слагат на системи срещу обезводняване, но като я видя докторът - каза не е за системи.  Дупето - алено е, но стана точно за два часа при дрискането, без да е стояла накана и минута. Направо пищи при миене с водичка, мажем с ПАВЛОДЕРМ - уж помага, но......
Мимка не е от памперсите - пред очите ми стана алено, Булечка знам го аз тоз крем, от раждането на малката сме с него и често съм го споменавала тук.

За детегледачките. Абе две по-възрастни дами, едната възпитателка, другата директор на ясла трябваше да започнат сега да гледат малката - що две и аз не знам, аз предпочитам само една, но ако случайно едната не можела, да дойде другата, абе днес се обадиха, директорката имала проблеми с майка си, да не дава господ, изглеждаха много свестни що така ме вързаха...... Както и да е то проблема е за два дни - ще ходя на работа, че при нас са едни проверки, едни възтановявания, не се почва от раз, иначе работа  ще си почна чак юни, тогава всичко си е уредено уж.

Отивам да гледам снимки и клипчета и качих едно от нас - да видите кой чисти в къщи - ама без да се бъзикам, а това дето отваря вратичката на кухнята - там е кофата и малката ме имитира как обирам космите от четката и ги хвърлям  Joy Joy Не ми дава хич да припаря да прахосмукачката и за около час успява да изчисти хорла, после ми се кара, че я прибирам и започва същото с парцала, а като легне аз наново....

http://family.webshots.com/video/3071428780099997051XwMsoF

Общи условия

Активация на акаунт