ОКТОМВРИйското дете - шарено яйце скоро ще държи в ръце!

• 13 739
  • 272
  •   1
Отговори
# 150
Bulechka™ мерси за поздравите от Маграт! липсва тука тя  Confused дано се разпише някой път все пак!
А относно приказките на Косьо - какви ги дрънка та чак цензура   JoyЯ го разкрий!
.......
Аз пък да ви кажа май с научих на дърти години детето да ми заспива на ръце  Rolling Eyes Обаче пък си мисля да не се тормозя много ,защото така го успокоявам човека че напоследък покрай тия болести се изнерви много и трудно заспива.Един ден реших да го успокоя и той ми заспа в ръцете! та така сме вече цяла седмица, не иска да заспива без да го гушна.Беля ли направих я ми кажете?
Айде отивам да ям че аз диетувам втори ден и примирам от глад!

Joy Joy Joy JoyНадеее, аз цензурата съм я наложила на околните, не на Косьо, точно, за да няма "изненади" Joy

А на Маграт и аз й казах, че много ни липсва и всички ще се радваме да се разпише лично тука! Hug
Според мен няма лошо, че Алекс така си заспива гушнат и успокоен в ръцете на мама!!! Hug

Мимоза, честита годишнина!!!

Бъдете си за всичко необходими, дори в житейските прости неща.
Само така през годините трудни ще покорите света.
Не искайте един от друг неща невъзможни, достатъчна е и една дума добра.
Изживейте заедно всички минути тревожни до мига, когато ще сте с посребрена коса.
Нека очите ви в една посока да гледат, а ръцете да милват послушни деца.
Нозете ви една пътека да следват - пътеката на радостта!!!

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 14:00 от Bulechka™

# 151
Мимозка, много щастие ви пожелавам!
...и много да се обичате!!!
  Heart Eyes

Ей, оправихте ми отрудения делник с тия снимки - браво! Страхотни бебоци!!!
Ама прави ли ви впечатление, колко са по-готини от преди?! Сори, вие сигурно си ги харесвате и преди, обаче на мен в началото като родихме всички ми изглеждаха почти еднакви  Joy ...а сега са индивидуалности!!! Всяко хлапе си е вече човече!!!  Laughing Като малки мъжлета и женички  Joy   Joy  Joy
Булечка, довечера ще проверя на нас, как ще ни се отрази това филмче, че и моята много им се кефи на подобни - пищи от кеф и се разтреперва от вълнение  hahaha
Мирама, перфектно изглеждаш мила!!! ...струва ми се, че нищо лошо не е искало да каже момичето, ами по-скоро от ЕГН-то не е успяла да се изрази правилно...  Blush ...а аз ли нещо не съм разбрала или си говорехте за някакви 40 килограма?!?! Ужасяват ме такива стойности!!! Преди няколко дена слушах 2те баби да си говорят и едната казваше на другата "С втория ми син влезнах да раждам 45кг!" и аз бързо бързо се ометох от стаята да не би да се сетят да ме питата мен, колко съм влезла да раждам, че ми бяха 95 килограмите, а и никога в живота си не съм тежала по-малко от 53!  Joy
Всички мами на диета - яжте кисело мляко, моля ви!!!   bouquet

# 152
 Hug

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 16:53 от Bulechka™

# 153
Добър вечер Simple Smile

Ех колко е хубаво да има кой да си играе със Сани освен мен  Wink Да ние жива и здрава вуйната много си играят двамата Mr. Green Станислав само ходи и гали корема Simple Smile Няма търпение братовчедка му да се роди  Joy Joy Joy от сега си играе с нея и я гали  Wink Wink
Иначе днес бяхме в баба ми Simple Smile не можах да го изкарам от кокошарника:) застанал като учителка и с пръста им сoчи коя къде да ходи и им се кара като не го слушат  Joy Joy Joy

Мимоза чудех се къде се загубихте  Heart Eyes Малката е страхотна Simple Smile И ние смятаме да спретнем един пясъчник на Санчи само малко да се пооправи времето че много студено и духа  #Shocked Иначе с катреушките и пързлките положението е същото.

Булечка Коско голям сладур  Hug Hug Много послушно и мирно детенце ми изглежда  Hug

Наде  Hug  само да се оправи времто и отивам за мидички grinning039 да нацелуваш Алекс от нас  Hug И аз от време на време се пробвам да го приспивам на ръце, но не става Thinking много дълъг и краката му висят  Joy Joy

Биби Стоян и той голям мъж бе  Hug

За модовете тук нямам лошо мнение, но в друг форум яко се джавках с един господинчо  Crossing Arms хич не му останах длъжна  Crossing Arms е банна ме за 15 дена  hahaha ама майната му, аз поне си отстоях на моето  Crossing Arms

Хайде лека нощ  Hug

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 22:04 от Mpulle

# 154
Хай мацки.Викам да драсна някой ред,че ще ме глобите Wink
Нищо ново при нас,единствено,че Мила е станала много бойна,нетърпима,ужасна просто.Ако не стане на нейната пищи като заклана.Не иска да седи в количката навън,а в къщи е нетърпима просто.Да видим до кога ще я изтърпя,нямам нерви вече.
Мимоза-честита ви годишнина,много любов и семейно щастие.Лени много сладка на снимките.
Булечка-Коската и той голям сладур,и на мен ми изглежда на послушен,а?Мерси за поздравите от Маграт,жалко ,че няма време за форума.Липсва .
Наде-я бързо кажи на коя диета си и има ли файда.За приспиването на ръце,пробвай да легнеш до него докато заспи,после се измъкваш.Понякога Мила ме присапива по–рано де,и става обратното тя се измъква,ама общо взето аз печеля.
Биби-Стоян много сладък и той,ама всичките ни дечица бе,как пораснаха само ,неусетно,вече карат 2 годинки,как минава времемто ,а.
Меги,Ди Ро-дребните са големи бонбони.Кари май голяма любовчийка,а момъка как седи срамежлив.
Мирама-много добре изглеждаш на снимките,сигурна съм,че и в действителност е така.
Изчезвам сега,извинявам се че така на бързо,утре пак. Hug Hug Hug

# 155
И аз да драсна някои ред, тези деца се по големи стават и се по хубави  Hug за всички сладури, аз съм от тези дето се гледат снимки и много им се радвам на малките сладури.
Ние сме добре дивеем, растем, а ината и той. Да ви кажа ние като излизаме или като сме на гости или някъде малката е за пример, седи си спокойно пипа само ако може или и го дам, всички са възхитени от нея, но у нас хич не е така. Дори да не казвам, че уж в скоро направения ремонт вече стаята е с доста пръстчета и с черти по стените направена от играчките, много обича да си търка играчките по стените но не плюшените  Rolling Eyes
Наде да не кажа, че и ние на обед понякога се приспиваме на ръце. И аз незнам как стана този номер, от 2 преспивания когато беше болна и да я успокоя ей така лесно стана. Но съвет как да се отучи незнам и  аз още не съм го открила.
Мимоза Честита Годишнина с малко закъснение

Много здраве и щастие ви пожелавам
Пак ще пиша, че ми взимат комп Пожелавам ви днес един хубав и спокоен ден изпълнен с много весели емоции  Simple Smile

# 156

Христос возкресе!!!(на патерица) Нека във всеки дом да има любов, вяра и благополучие!

моргана и ние сме така щом ме види да сядам на компютъра и почва да мрънка , да удря по клавиатурата ,направо е ужас , иска цялото внимание да е на него , не е всеки път така , но понякога е така
erisii яйцата ти са супер
anelia 10 , радвам се, че всичко е минало добре
За забелването - аз му го забелвам от втория месец някъде и към петия месец изведнъж се забели почти цялото пишле, главичката се е показала , но не е е забелена равномерно , но скоро мисля ,че ще се забели напълно
И аз боядисах яйцата още в четвъртък, козунаци съм купила и в събота правихме курабийки с майка ми
Джиджа страхотни кифлички си направила , няма начин да не му харесат на Джоджко
_Venera  страхотни са и твоите яйца и честит имен ден на патерици на Велин , да ви е жив и здрав

mishonka95 и  Надя 73 страхотни са ви  козунаците
ushco, Di&Ro, Надя 73, meggyv, Мечтание, страхотни са ви дечицата
galentinass, честито ви преместване, чакаме   

Мимоза-честита ви годишнина,много любов и семейно щастие
Мирама-много добре изглеждаш на снимките,сигурна съм,че и в действителност е така.
приятен ден на всички  Hug

# 157
Здравейте момичета отново от мен. ))))
Благодаря на всички аз милите думи и подкрепата. )))

Разгледах снимките на децата, страхотни са всички. ))) Аз мисля, че показвах снимки на Калина, от миналата седмица не сме правили нови. )))

Мимоза, честита годишнина и от мен със закъснение. Щастлив семеен живот и много приказни моменти. )))

Момичета, аз искам да ви попитам до къде докарахте нещата с памперса. При нас положението е много зле. Сутрин слагам Калина на гърне, стои точно 30сек и става. Ако реши да ака, веднъж на 4дни се сеща да хване гърнето, събува се, но не дава да сваляме памперса и така ака представете си. )
Направо не знам как да я науча да стои на това гърне и да пишка в него.

# 158
Най-после сме по места Laughing Голяма почивка му дръпнахме. Те дните не били почивни, но ние си ги направихме.
Гледах снимки. Децата са страхотни.
За срещата не можах да се вредя, че то от хайманосване.
Но Роско и Кари са големи сладури...синеоки. Hug
Мимоза, честита годишнина!    bouquet Ленката голямо момиче станало и послушно изглежда.
Мирама, добре си си и на снимките и в действителност сигурно. Недей да скромничиш.  Wink
Меги добре се е изказала за намесата на непознатата 'дама' . То половината  и мнения са свързани с Мирама.  Rolling Eyes Що за преследване  Rolling Eyes
Меги , а диагностиката на Лазарев и аз много я тача. Имам 4 тома , незнам дали са излезнали и още, но тези ми бяха достатъчни . Вече имам нови мерки за всичко. Полезна е.
Наде, и Алекс голям сладур и как позира на прозореца.
Булечка, Мечтание,  Бибби, Ушо, чудесни са ви дечицата  Hug Hug  Hug

Снощи Велин ме сюрпризира с температура и рев. Мисля, че е от зъбите. Днес нищо му няма, но няма апетит. Дано да е така, че на лекар не отидохме. Rolling Eyes
Това е набързо.
На всички  Hug Hug Hug

# 159
  • София
 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

толкова е неспокойна,нервна и само реве за всяко дребно нещо. Т няма, храни се малко, ако са зъби - не ги виждам, все пак имаме 16 броя.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

искам да се гръмнааааааааааа.

Сега като ви се оплаках се връщам да си почета и да гледам снимки

# 160
meggyv и ние сме нетърпими,или аз съм такава.....днеска просто ми избиха всички нерви  Confused На нас май ни избиват от вторите кътници - долните и е много нервен и нападателен, хапе, дере и шамари раздава!
Много зле се чувствам......нямам вече нерви и аз!
Ако имам тонус после ще пиша пак а сега ще посрещам черешката на тортата на настроението ми тази вечер - СВЕКИИИИИ

# 161
От зъбите ще да е тази нервност и на нас ни излизат последните четири и е голям ужас! Забелязах,че като я намажа със Дентинокс-а и спира да мрънка! Peace

# 162
  • София
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Това Наде е моя поздрав за госта ти.

Ред,
направо не знам как се справяш. Ивон поне дано е кротък и послушен.  Hug Hug Hug

Честита годишнина Мимоза  bouquet  bouquet
Много е порастнала малката, а за косата направо нямам думи. Как само помага на мама. А тези козунаци......... не те е срам лиги ми потекоха.

Наде,
ще те накарам аз да направиш един малък козунак да облажа и аз нещо толкова вкусно. Спирай с това приспиване - слагаш в леглото и излизаш, толкова съм набрала инрерция, че ако на мен ми го напарви Кари тоя номер ще си реве докато заспи.  Whistling Outta Joint Tired

Булечка - Косьо е малък пич и половина.

Венераа - направо не знам нещо във въздуха ще е да знаеш. Моята няма грам Т, всичко и е наред, но толкова ревлива никога не е била, за всяко нещо, направо ще се гръмна.

Ирен радвай се, моята фога е нетърпима и когато сме на гости - аз подреждам на хората къщите, първо се оглеждам за всичко скъпо - вдигам на високо, после идва ред на чупливите неща, накрая на тези дето правят боклук и като си тръгнем, горките домакини си подреждат поне два часа къщата - по този повод са спряли май да ни канят..... hahaha

Мишонка - сега се замислям, Надето, ти, Венера, Ред  и аз - всичките се оплакваме от малките - може верно да са тръгнали зъбите, не да избиват, а да израстват - и това ги боли малките.

Биби, Стоянчо е прекрасен, мама м изглежда заслабнала, а снимката с разбойникът на масата на компа -  #Crazy #Crazy #Crazy направо ужас, как се катери........

Ушо  Joy Joy Joy Joy верно всичките бяха едни и същи мишлета. Скоро се рових в албумчетата ни - направо се хилих с глас.

Mpulle   newsm57 newsm57 newsm57 newsm57 и аз съм била така на село - все в курника. Почивай си, че и теб кътници те чакат......  Joy Joy Hug Hug ох дано не ги разбереш кога ще излезнат.

Мен ме нерви и Веско, но това няма да го коментирам, че ще се ядосам пак, абе как да не коментирам - реши да я храни, тя отказа и той стана нервен, избухлив, е как не го е срам, на мен като ми се е случвало дни наред да не яде, аз кво да се гръмна ли.........

Сега гледам ББ големи тъпаци са ни Виповете, направо ме хваща срам.

# 163
Меги за сега Ивон е по-кротък от дивата кака,дано и занапред да е така! А ето и малко снимки да видите как се развива лудницата в къщи! И понеже нямам време да надписвам снимки,те са от първата за тази година,слънчева баня,как се катерим при бебето в кошарата,любов с едно момченце и т.н. Mr. Green

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=265037&pid=11787276

# 164
  • София

За събуждане

Ред,
страхотна катерачка, направо ми скрива шапката. Целувки раздава и слънчеви бани прави - дано малкият остане кротичък.

Общи условия

Активация на акаунт