ОКТОМВРИйското дете - шарено яйце скоро ще държи в ръце!

• 13 751
  • 272
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте

Христос Воскресе!!! easter

Ние вече сме в Бургас Wink Станислав е като отвързан Simple Smile не спира за секунда  ooooh! вуйчо му вече се моли на всики богове бебето да е по-послушно Joy Joy Joy

bambi82  - мисля че е много грубо да нахлуваш в чужда тема и да правиш злобни коментари Crossing Arms
Мирама много хубави снимки  Heart Eyes
Ушко - много сладка е Калина  Hug
Меги, ДиРо - много са хубави дечицата  Hug Кари с всеки ден става по-по хубава. Меги пу-пу да ти е жива и здрава страхотна е  Heart Eyes Heart Eyes

# 136
Христос Воскресе!   bouquet

Еххх Мирама, как си правиш снимките да изглеждаш толкова слаба, защото съм те засичала из града, ,но не си толкова слаба, колкото си тук (на снимките) newsm78
Изключително неуместно изказване  Close

# 137
Mpulle, не съм направила никакви злобни коментари.. и се извинявам на Mirama, ако съм я обидила по някакъв начин...

# 138
Разгледах снимките - страхотни са! Наде, Алекс много е пораснал! и с каква хубава прическа сте! Аз Роската отвсякъде с един и същи номер го минавам Embarassed - до там ми стигат фризьорските умения..., а на фризьор още не съм го пробвала дали ще понесе процедурата Laughing Радвам се, че вече сте по добре - няма как понякога и АБ се налага да се пие - само да оздравяват!

Мечтане, снимката с козленцето е уникална. Целувки на Боби!

Всичката тази зеленина от снимките действа наистина много зареждащо. Hug

Ушо и вашето клипче е много мило! Браво на принцесата за новият репертоар от думи! Много сте красиви!

Наде, Мишонка, Джиджеnewsm22

Коки, извинена си Hug. Съжалявам само, че все не успяваме да се запознаем с Боянчо...както и с Вили, Ники. Крис, Жорката, Дея и Микаела също липсваха на компанията. Дано следващият път се съберем повече.

bambi82
-........................сдържам се да не коментирам това, което си написала......За това много рядко пускам снимки на децата си, защото всякакви хора се ровят и пускат злобни мисли и коментари.

# 139
И аз разгледах снимките всички са страхотни
Наде много е сладък Алекс особено как гризе дограмата и ние го правим често
Di&Ro много хубаво момче си имаш и колко е сериозен истинск мъж да ти е жив и здрав  Heart Eyes
Mpulle и Боби беше така като отиде на село като отвързан, крака не ми останаха от тичане по-него ,а колко синини има това дете навсякаде
Венерка да честитя с гоямо закъснение именния ден на Велин да расте здрав и щастлив
И накрая да се оплача Боби нагризал сапуна още излизат балончета от устата му  ooooh!
Джидже да снимаш Крис на понито да го видим палавника какъв мъж е станал той Peace
bambi82 това че се извиняваш е добре все пак великден е нека бъдем по-добри  Peace

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 23:38 от Мечтание

# 140
  • София
bambi82 Аз пък ще коментирам.  hahaha hahaha hahaha
Мирама е прекрасен човек и прекрасна майка - това първо.
Второ- Анонимност тук няма - лесно е да се разбере от къде пишеш. Да бъда по-конкретна - адреса ти.
Трето, пишеш тук във форума от има-няма 6 месеца. Общо имаш 18 мнения и в 7 от тях директно се занимаваш с Мирама.
Кажи сега, от чашката ли ти е пила, от паничката ли ти е яла или в леглото ти е спала??

Гледай си 13-години по-големия от теб мъж, занимавай се с фризьоство или там с каквото правиш и не преследвай така Мирама.

Можеше да бъдеш по-умна и по-хитра. Например "Ех, Мирама колко добре изглеждаш на живо и на снимките, защо се кахъриш за килограмите отгоре, все някога ще отслабнеш." Или нещо от този род.
Хем няма да изглеждаш дребнава, хем не е приятно да ти кажат, че все пак си по-дебеличка от преди да дадеш живот.

Ох, това го написах преди часове, но чак сега ще публикувам. Виждам, че се е извинило момичето. Браво. Но няма да си изтрия творенията по-горе, дано са и от полза.

Di&Ro Злобните мисли винаги се връщат при този, който ги мисли. "Диагностика на кармата" на Лазарев - първа и втора част - готино четиво.

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 23:56 от meggyv

# 141
meggyv браво на тебе че цитираш Лазарев Peace Страхотен е той,някои хора които са го чели се промениха станаха по-добри, от опит го знам  Peace

# 142
Охх момичета, искрено ме развеселихте. )))

На мен лично изобщо не ми се искаше да коментирам постовете на дамата. )) Първо, трудно е да направя от 60кг жена да изглеждам като 40кг, ама щом мацката е решила, че става със снимките тоя номер - супер, ще се радвам да ме научи. )) Че да си се кефя на слабостта. ))))
И все пак не мисля за умесно да се коментира човек, който в крайна сметка не познаваш лично и дори не си сигурен дали точно него си видял на улицата.
Сложих снимките с единствена цел не да се показвам колко съм "слаба", а просто на който му е интересно да види какво представлява някой град в Румъния. Украсата беше изключително интересна.

Следващата причина, поради която изобщо не ми се занимава е, че днес ми е първият ден в който мога да пиша след 10дневен бан. А въпросният бан също беше поради безумна за мен причина. Дори поста ми, заради който ми го наложиха си стои в отчетната ни тема на плевенските мами (обикновенно ги трият, защото са наистина обидни и т.н.).

meggyv, явно наистина някой хора само чакат да напиша нещо, за да изкоментират. ) При положение, че 10дни не съм писала, и един от първите ми постове днес беше тук....

# 143
  • София
Чудих се аз къде се затри, а ти наказана  Sunglasses

# 144
  • София
здравейте момичета ! Не съм ви чела ,влизам бързичко да ви поздравя със закъснение Embarassed с ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО Христос Воскресе!  bouquet . Дано скоро успея да пиша повече,нещо времето въобще не ми стига ,нашия татко беше малко в болница ,та и там търчах /не е сериозно -малка операция/. Иначе като цяло сме добре,дано и всички вие сте здрави и щастливи.За съжаление работата ме зове  Heart Eyes. ще пиша при възможност Hug  bouquet Целувки на малки и големи  love001 newsm68

# 145
Мирама, погледнах последното ти мнение от 11-ти април и не мога да повярвам, че за това са те баннали за десет дни  #Crazy С това действие абсолютно точно доказват думите ти в мнението.
По този повод да ви разкажа как ме накараха да си махна втората линийка от подписа. Имах мини линийка, която с няколко пиксела надвишаваше разрешените размери, но с толкова малко, че аз лично на око не бих могла да кажа дали надхвърля. Мисля, че към 50 пиксела бяха, но не помня точно.
Погледнах подписа на модераторката, която ми направи забележката и нейния подпис (премерих го с фотошоп) надхвърляше въпросните допустими размери с около десет пиксела. Нищо работа, ама ако ще се хващаме за буквата на правилото, защо да не важи за всички? Казах и това, но тя ми изфилосоства нещо и не си смени подписа.
Коментар няма да правя, Мирама го е направила вече. Просто "властта" кара хората да се държат ... хумористично. Хайде да ме баннат и мен сега  Laughing

# 146
Здравейте, момичета!  bouquet
Малко набързо, но да ви предам поздрави от Маграт - те с Еличка са добре, но тя не пише, защото не й остава време!!! Hug

Снимки, не пускам, защото нещо не ми ги качва в Снимка.бг, като успея ще покажа няколко Wink

Разгледах пуснатите снимки - ами какво да кажа, всичко е казано -прекрасни дечица Hug

Иначе ние сме добре, малчо има 14 зъбчета, дивее, расте, палавеее и все повече приказва, повтаря почти всичко, което чуе, та съм наложила цензура Naughty

А относно бан-новете и модераторите... аз съм модератор в един друг форум и също смятам, че правилата са еднакви за всички, иначе няма смисъл от тях!!! Спирам с коментарите, че току-виж и мен ме наказали Laughing

Редактирам: Ето това е едно от любимите филмчета на Косьо, серийките са кратки и си ги гледа целите!

Хубав ден!!!

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 13:16 от Bulechka™

# 147
Здравейте момичета. Първо да честитя

Второ, да почерпя скромно, че днес с половинката имаме годишнина:

Не съм ви чела Embarassed, но бяхме за 2 седмици на гости при майкини, времето прекрасно  Nature Sunny  Nature Sun With Face, Лени по цял ден беше навън, тича насам-натам, има много деца, с които си играе 1swing football, няма коли, спокойствие, не чува непрекъснато не пипай тук, не ходи там, внимавай колите, не прави това и т.н. Гони всички животни, които види Laughing Абе свободааааааааааа!
Сега сме си в Сф, но гледахме когато беше хубаво времето да сме навън на площадката или в гората, а не като днес #Cussing out #2gunfire . Вече сама се качва и пързаля на пързалката, ама моите очи все на 16 стоят  #Crazy Направихме й вкъщи в двора пясъчник и не излиза от там, носи пясък навсякъде и на всеки Laughing, правим формички и т.н.
За 20-тина дни изникнаха напълно 2 кътника, третия проби, сега пробива и 4 резец отдолу  #Crazy Беше ни  #Crazy ooooh! Та сега имаме почти 9 зъба Laughing Laughing Laughing Все още не говори разбираемо, но пък се разбираме чудесно със знаци Laughing.
След отказването на бибата следващото ни постижение е, че вече не се приспиваме на ръце, а сама в леглото, аз седя до нея и я слушам като си бърбори, пее и т.н. Laughing Иначе вече показва като ще пишка и ползва тоалетната Laughing Сложихме й специална приставка за дупаната bowuu Та така...

Ето снимки, на който му се гледа(новите са от 141): http://www.snimka.bg/album.php?album_id=208763&pid=11755757

Весел ден!

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 14:10 от mimoza°

# 148
Ей, я да се разпиша , че ще ме забравите.
Честно- не съм ви чела много назад. Нали съм хитра, гледам къде има линк към снимки да зяпам:-) Много са хубави всички Heart Eyes Hug
Стоян е станал фурия, само го дебна да не се пребие.
Гледам, че Ушко се е завърнала Hug
Ще взема и аз да кача някоя снимка...
Ама първо ще разгледам тези на Мимоза  Grinning

http://picasaweb.google.com/bilyana.atanasova/Stoyan#5327451016581863682
Не съм ги надписвала, че Стоян пак ме изрита да гледа любимия си Покойо Crazy
http://www.youtube.com/watch?v=PJWMCRcSaxM

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 12:58 от bbibbi

# 149
Айде и от мене разписване!
Мирама явно ти завиждат да знаеш  Naughty аз не видях снимки с пълна жена!!!То си личи че жената сякаш нарочно иска нещо да ти каже  Rolling Eyes
Евала на Меги!!!Така добре го е казала че просто няма какво да се добави  smile3501
Ескарина и на мене ми беше отправена забележка  по повод подписа преди време, а имаше къде къде по-забелязващи се от моя  Naughty Ама карай да е весело!
То братче политиката не ни у ред, държавата не ни у ред та какво да чакаме изобщо да е в ред?
Ушко я бързо да ме светнеш как влезе в друго тяло  Naughty Просто си неузнавамема! Браво, изглеждаш чудесно!
мимоза добре дошли! Ели порастнала и отпочинала на село!Благодаря ти за почерпката и искам да ви пожелая дълги години семейно щастие, обич и доверие!
Bulechka™ мерси за поздравите от Маграт! липсва тука тя  Confused дано се разпише някой път все пак!
А относно приказките на Косьо - какви ги дрънка та чак цензура   JoyЯ го разкрий!
Di&Ro е много ти е сладък малкият мъж!  Heart Eyes боже какви очи красиви има! А с Кари са си направо чудесна двойка! Вие там морската дружина с малки синеоки красавци пък и не само  Laughing да ни пазите момичето  Naughty
Mpulle да ми донесеш мидичкиииии  Hugпоздрави за Сани от Алекс!

Аз пък да ви кажа май с научих на дърти години детето да ми заспива на ръце  Rolling Eyes Обаче пък си мисля да не се тормозя много ,защото така го успокоявам човека че напоследък покрай тия болести се изнерви много и трудно заспива.Един ден реших да го успокоя и той ми заспа в ръцете! та така сме вече цяла седмица, не иска да заспива без да го гушна.Беля ли направих я ми кажете?
Айде отивам да ям че аз диетувам втори ден и примирам от глад!

Общи условия

Активация на акаунт