ОКТОМВРИйското дете - шарено яйце скоро ще държи в ръце!

• 13 719
  • 272
  •   1
Отговори
# 240
Е Мимка чудесна новина!!! Много се радвам, че всичко е минало успешно и за малката и за снаха ти!!! Ще им е трудно сега, но пък е щастливка надарена с дъщеричка и това ще я крепи!!!  Heart Eyes

Поли много гадно това с болестите...Дано се разминете без инжекции, че как стресиращо ще му подейства...Стискам много палци  Hug Heart Eyes

Меги беше писала, че Кари ти се беше подсекла много при последното разстройство...и Денис се разстрои и дупето му стана алено за часове и сега не понася дори и само стичащата се по дупето му вода, камо ли моята ръка там... Та исках да те питам какво кремче използва за да я облекчиш? А температура вдигна ли Кари, докато беше с разстройство? Уффф дано мине по-бързо, че незнам...

# 241
Привет на всички!!! ОХ моят компа още не е наред и засъжаление не мога да покажа снимки #Cussing outОх тези зъбчета ни мъчат жестоко няма  спане ,а всъщност има само много много много хапване Embarassed.Искам да ви попитам знаете ли къде има забавачки за дечица на нашата възраст в София в смисъл почасови.

# 242
  • София
Миме, честита малка принцеса - Много щастие и здраве, а мама бързо да се възтановява.  Hug Hug Hug Hug

Мечтание
бързо да се оправя малкият.

Преслава
- Мажех с Павлодерм и Содокрем и дефламол, като содокремът чак като почнаха да завехват, че той не е мазен. Не Т не вдигнахме, но затоплих къщата и я държах максимално по голо дупе - за ден, два се пооправи. Дано бързо му мине.

anelia 10 по-добре я запиши в частна дясла, забавачниците са доста скъпи. Да кажат мамите в София къде има, че аз не съм търсила.
Кажи кой квартал.

Мирама
, аз пък съм на работа на 4-ти   smile3534 а мъжо в къщи, поне за сега де.

Поли
- милинкият Румба, давай АБ, даже мисля че за гнойна ангина повечето педиатъри казват 10 дни. Какво пиете? За лекарството - ние двамата с Веско насила и го набутвахме на третия дан вече беше по-лесно, някакси приемаше неизбежното. Със спринцовка на панадол, максимално навътре към бузата - не искам да си спомням - голям ужас, но пак по-добре от инжекции. Много да го нагушкаш.

mishonka95
егати свинската работа. Еххх жалко, че няма да си идвате.

Галееееееее, какво става с вас, пиши два реда.

Коки
нещо щях да ти казвам, ама пуста тиква помни само минута, две..... Сетих се, как си?

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=362862&pid=11934545

вече си имаме очила  newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 01:56 от meggyv

# 243
Ей ме на и мене,без много настроение,днес си говорих с майка ми и горката реве та реве.Казах й,че сигурно няма да се прибираме заради епидемията и ужас направо,рееев.Та нямам много настроение де.Ама вика да драсна два реда,че да не се самоглобявам после.
Меги-да внимаваш много с твойта работа,все за тебе си мисля,сега заради тоз грип,къде ще пътуваш?Снимките не мога да отворя,дава ми грешна парола.
Мимка,много се радвам за беба и за снаха ти,да се стабилизират и двете ,малката  да наддава добре и скоро да се гушкат заедно в къщи.
Ескарина-направо се виждам с Мила по същия начин ако тръгнем да пътуваме,не ми се мисли.
Пожелавам на всички болнички дечица да оздравяват бързо,да си пият лекарствата както трябва и скоро мамите да се похваля ,че са здравички.От мен туй за сега,отивам да си лягам вече.До утре.

# 244
благодаря ви пак за пожеланията, знам аз че форумската подкрепа е страхотна  Hug

меги и на мен ми дава грешна парола
мишонка и аз ви мисля с тоз грип вас, че сте близо, пазете се   bouquet

# 245
Честит именден на всички които носят името Борис, Боряна, Борислав
Да почерпим и ние за Бобо днес разбрах че Борис означавало тигър

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 10:57 от Мечтание

# 246
Честит имен ден, на БОБИ, малкият тигър !  Heart Eyes
Да ви е здравичък, послушен и много да ви радва. И скоро да стане батко
Wink
Честито и на всички други именици, които носят това красиво име!

НАЗДРАВЕ !
cheers

Мишонка, ама вие съвсем ли се отказахте да се връщате? И до края на лятото Rolling Eyes ...да знаеш ...и аз ще се разплача заради вас ако е така. Ти толкова се кани.
 Кажи, че ще поотложите само. Нали?
Меги и на мен ми дава 'грешка'  Rolling Eyes
На всички  Hug Hug Hug

# 247
  • Пловдив
Здравейте момичета Grinning
Аз само набързо, че се готвим за РД на големия утре. Ще събираме децата в едно заведение, ще играят боулинг, а вечерта родата у нас.
Меги, и на мен не ми се отваря албума. Sad А, отвори се  Wink
Мечтание, честит имен ден на Бобо! Да е жив и здрав и много да ви радва!   bouquet
Мимка, честита племеничка!  bouquet Да е жива и здрава и бързо да навакса с килцата! newsm32 На мамето бързо възстановяване! fingerscrossed
Снежанка, Честит рожден ден /на патерица/! Много здраве и семейно щастие!   bouquet
Полин, на вас бързо оздравяване fingerscrossed
Преслава, аз ползвам Тридерм в такива случаи  Peace
На останалите  Hug
Мишонка , и на вас  Hug
 55

# 248
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА БОБО НА МЕЧТАНИЕ, НА БОБО НА ДАНИ И НА ВСИЧКИ НОСЕЩИ ИМЕНАТА БОРИС, БОРЯНА И БОРИСЛАВ
Оправих паролата.
Ескарина, вчера забравих да ти кажа - прецакала си се, по-добре да мъкна куфари, отколкото да се върти като шугава в ръцете ми Кари. Малко остана, като стант на две ще са по-послушни. (надежди говежди  Mr. Green)
Мишонка - аз малко на тази истерия с грипа не вярвам. то само да не стане като лъжливото овчарче де, то не беше пандемия от птичи грип, луда крава - е писна ми. Отделно четох за лекарството Тимуфлу, че е доста опасно, в Япония имало доста самоубииства заради него, та за сега само гледам истерията около свинския грип, поне вече не се говори толкова за кризата.
Сега прегледах списъка на първа страничка, много от сладурите ни имат имен ден днес, да вземат мамите да се включат с кратък отчет и плащане на глоба във форма на няколко снимки.

# 249
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АКСИ!
ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ!

# 250
  • Пловдив
Честит Рожден Ден Акси! Желая ти много здраве и щастие!
Ето и малка почерпка от нашия рожденник, днес става на 12  Grinning

# 251
Честит рожден ден Акси! Бъди здрава и щастлива! Всичко най-хубаво ти пожелавам!  Весел и щаслив празник!

Честит празник и на всички които празнуват вчера!

# 252
Акси, Честит Рожден Ден!
Желая ти всичко, което може да те направи щастлива
   bouquet

erisii, Честит Рожден Ден на голямото ти момче! Да е жив и здрав и да ти донесе много радост и гордост Simple Smile

Една почерпка от мен за нашата 10-годишнина Simple Smile

# 253
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АКСИ ! МНОГО ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И УСПЕХИ НА НОВАТА РАБОТА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЛИЯ НА erisii ! ЗДРАВЕ , МНОГО ШЕСТИЦИ И  УСПЕХИ ЗАНАПРЕД!

ЧЕСТИТО 10 ГОДИШНО ЩАСТИЕ НА  ЕСКАРИНА ! ЖЕЛАЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ ВИНАГИ ЛЮБОВТА ДА Е С ВАС! БЪДИ ЖЕЛАНА И ВИНАГИ ЩАСТЛИВА С ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО !

# 254
Здравейте момичета. ))))

Честито на всички за чудесните поводи. ))) Пожелавам много радост, щастие и успехи. )))

Сега да почерпя и аз, имаме годишнина от сватбата днес. ))))

Общи условия

Активация на акаунт