ОКТОМВРИйското дете - шарено яйце скоро ще държи в ръце!

• 13 714
  • 272
  •   1
Отговори
# 30
Меги, тая площадка си е цял парк и трябва да отидем задължително  Peace
Чудно е там, аз съм водила няколко пъти Боян и детето, учудващо, не е скучало и за минута дори.
Утре по кое време ще си в морската? Аз се каня да водя Боян в детския кът, да скача на Бънджито, можем да се чуем

П.П. Меги страхотна е Кари! Кажи, че тази пързалка е във Варна  Praynig
Боян отдавна се пуска сам по пързалката, но не мога да го накарам да се качва сам. Все на стръмни попадаме

# 31
  • София
Коки тамън за теб се сетих и седнах да качвам едно клипче да видиш на къв тормоз съм подложена. Какви ти непознати, познати, аз с мъжо не мога да се оправя, дава на Кари - е вие ще видите. Звънкай Коки да ходим заедно.
Азаела супата стана що годе, то се оказа, че нямам пиле, а пилешки флейки, ама то замразено ми изглеждаше като бутчета, после видях че нямам ни магданоз ни онзи другия корен за пилешка супа, после пък и черен пипер не сложих, но стана пак вкусно де. Сварих пилешките флейки с една цяла глава лук, която хвърлих, после нарязах на дребно картофчета две, на ситно ренде рендосах морков и малко лук и на ситно нарязах червена чушка. Прецедих бульона по навик  #Crazy накъсах пилето и метнах зеленчуците и щото ми се видя доста постно сложих и вегета и малко чубрица и накрая праснах и малко фиде с масълце. Не вярвах да стане вкусно, но или аз бях гладна или верно беше вкусно. А и застройка направих, но със твърдо сварен жълтък и пет-шест лъжици кис. мляко.   chef И Кари яде. Диването сега да не вземе да почне мойте манджи, че хич не обичам да готвя всеки ден.........

Редактирам

Коки във Варна е - пускам скайп
Пуснах ама теб те няма

А ето и клипчето пресно качено
 http://family.webshots.com/video/3015133470099997051dGBOGj

# 32
Привет
завърнахме се  Mr. Green
Благодаря на всички за пожеланията  Hug
Гале и на теб честито на патерици   bouquet

Връщам се да чета, а и сме на сватба днес и трябва да се приготвяме, така че ще се включа тези дни като е по спокойно

# 33
!
Ето и една от нас, да се посмеете. Поздрав за всички ви! Party
http://picasaweb.google.com/vartan.hachaduryan/jywpL#5289418956855984290

Joy Joy Joy Joy Joy Азалея застреля ме с тази снимка  hahaha hahaha Успех с козунаците и чакам снимка Simple Smile Протеста са ти казали гледам къде ще е  Peace В четвъртък се надявам да се видим  Peace

Джидже - направо хич не ти завиждам  ooooh! На нас слава Богу фирмата ни сложи паркета, гранитогрес, теракота в банята, интериорни врати, даже вчера като ходих имаше фирма за почистване  Mr. Green ХапАртАменЪ е блеснл Simple Smile Чак и банята са изчистили. Днес ще направя снимки  Peace И ние поръчахме кухнята, гардероб за антрето и за спалнята Simple Smile Но чак юни ще монтират, т.к. им свършило венгето а аз съм се запънала като магаре на мост за него  Mr. Green Реших за стаята на Сани сега да се въздържа, а догодина да му поръчаме направо цяло обзавеждане за стая  Thinking

А Сани е палав ВИНАГИ, няма спирка това дете. Вече очите не на 4 а на 64 са ми. В този ред на мисли да ви кажа какво се случи  ooooh! Т.к. дребния вече може да си отваря сам вратата в спалнята, вчера докато оправям леглото му човека излязал и в момента който се обръщам го виждам да се търкаля по стълбата надолу и да пада през перилата от около метър височина Shocked щях да припадна от ужас,  не можех да набера бърза помощ толкова много ми трепереха ръцете, взех го и го сложих да легне на дивана, и докато се опитвам да набера бърза помощ той нашия скокна от дивана и почна да обикаля ooooh!Плакал е по малко от минута Cryи веднага след това почна да тича, но аз съм  още в шок и само го гушкам и лигавя. Така че хора пазете дечицата една секунда е от значение. Ходихме до Пирогов за мое успокоение от там казаха че няма нищо счупено, навехнато само да наблюдавам да не повръща евентуално ако е получил сътресение  ooooh! ooooh! Не ми се мисли какво можеше да се случи ooooh!

Мимка* - весело изкарване на сватбата Simple Smile И после искаме снимки  Peace

Мммммммммм Меги страшна супа си направила   chef Скоро не съм правила пилешка супа  newsm78 Май това ще е  обяда за утре на Сани Simple Smile Ох с това тропане на краче от сега  ooooh! позната история  Tired Мъка голяма е с този сок и при нас , докато не свърши няма мира ooooh!

Коки - Боянски от сега е с мнение за дрешките а Simple Smile Представям си като порасне каква картинка ще сте Simple Smile

Булечка - много сладък дребния с очилата  Peace Пич та дрънка  Mr. Green

За слънчевите очила и аз искаммммммммммм, ако някой прави поръчка да свирка:) Макар, че дълбоко се съмнявам да ги държи моя синковец, той шапйка не сържи а за очилата даже не ща и да мисля, ама да пробваме  Peace

Хайде ние пак тръгваме по задачи  Whistling
Приятен ден   bouquet

# 34
Днес за-пис, утре раз-пис... меги разрешаваш ли ми? плс плс плс плс плс ... тъкмо ще взема разрешение от ая да я злепоставям публично Simple Smile

# 35
Пускам си поста от снощи, че нещо ни се прецака нета

"Мале, Мегиииииии, вино ли и дава бре  Laughing Laughing Ех, утре ще покажа на мъжо  Laughing (че той нали ми се кара, че малкия отнесъл един гълток ракия  Blush ). Их, всеки път като спомена за тези неща се сещам как онази жена в Пикадили парк избяга възмутена, докато ние си обяснявахме чие дете колко алкохол е изпило  Joy Joy Joy
Пфу, и аз искам такава пързалка, че пък при нас сам не се спуска (иска му се де, ама кой ли му дава  Laughing ). Наистина са много стръмни  Confused

Ау, пък да ви кажа днес в Русе докато бях и съм извела дребен навън. Отидохме на едн аплощадка, оставила съм си количката около мен и люлея дребен на люлката. По едно време се обръщам назад и гледам как към площадката се отправя една кола, идва към нас и застава точно зад количката. Аз така  Shocked Шофьора почна да жестикулира и да вика да съм си махнела количката, за да мине. Абе, туй е площадка бе, де си тръгнал!! Махнах количката, оня продължи да ме нарежда, аз също. В крайна сметка паркира точно в градинката, просто онемях. Вие как реагирате в такива моменти? Изобщо няма ли към кого да се обърнем? Това е площадка все пак, деца играят там... Sad "

...и продължение днес Simple Smile
Mpulle, чакам снимки  Simple Smile Пък за слагането на ламината - много е лесно, става и бързо. Общо взето аз върша бояджийските работи, помагам когато трябва на мъжо за неговите и слагам ламинат. Пък мъжо слага плочките насам натам, кърти, замазва и изобщо всичко останало  Heart Eyes Радвам се, че всичко му идва отръки, че инак с парите нямаше хич да сколасаме...колкото са и скъпи майсторите...еле пък за плочки.... ooooh! И смело мога да кажа, че се справя перфектно, вече имаме направен апартамент (този, дето го прайхме в Русе) и той получи много похвали, никой не повярва, че за пръв път е слагал плочки  Blush Айде, стига толкова реклама  Blush
А кви са тези стълби у вас? Вие в мезонет ли сте? Няма ли как да се обезопасят?  newsm78 Добре, че нищо му няма на Сани  Simple Smile
Мимка*, весело изкарване на сватбатаааа. Много обичам сватби, ние също ще ходим след 2 седмици  Party И да се забавлявате много  Party
коки, Боянски голем мъж бееее. пупу, голям хубавец  Heart Eyes
Azalea, и аз се посмях на снимката, много добър кадър  Mr. Green

# 36
Меги, да звънкам ама станах в 11  Embarassed и му се размина морската на Боян. Ако следобед времето е слънчево още може и да отидем. Ако искаш за утре да се разберем  Rolling Eyes

На мен проблема с даването ми е, че после за нищо на света не мога да му взема храната от ръцете  Confused

Мпуле, изтръпнах направо  Cry Ама тия деца не знам от какво са направени и кой ги пази, но обикновено им се разминава леко. И все така да е, че не ми се мисли иначе  ooooh!

Вие за очила говорите, аз пък имам грижа с шапките. Ами повдига ми се от наличните да ви кажа  Sick Онзи ден от далеч харесах една, засилих се и какво да видя - ми тя половината от пред с някъв лачен спайдърмен. Егати.

Джиджааа, снимки давай  Naughty

# 37
  • София
Мимка* Весело на сватбата да изкарате. После булка да видим на снимка.

Мпуле, ужас - и ние да не останем по-назад паднахме, две стъпала реши сама да ги взема и се излюска. Сега имаме нова асфалтна екзема под окото, поне добре, че се научи да си пази що годе главата, пада, ама я държи вирната- а това на бузата е от самия ръб на стълбите. После ни дава да промия с реванол - ужас - завря се до стената рев и държи един елек и се крие с него, а аз взех апарата и снимах, сега ще кача да видите. Толкова жална беше, толкова плачеща, че чак се смях - като някое бездомно котенце.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=362862&pid=11529995

Коки - ние чак сега лягаме за следобеден сън, а и с тази раничка не ми се иска да я водя по площадки, че и кръв тече, да не се замърси. Утре дано е хубаво времето, ако не може и в Мол-а. Шапки купих две по 13 лв. от Мол-а, една ни подариха и една ни става от миналото лято - та сме се запасили.

Елхоооо
- я да се разпишеш. Все се засичаме с нея и малката принцеса.

Джидже,
а така да направите хапартамента и да си живуркате в него. И моя му иде отръка да майстори, но тамън започне нещо и го викнат на работа, така в София Кари беше на 5 месеца и той реши, че ще обнови латекса в хола, облепи каквото имаше да облепя и  хайде на работа  - месец го нямаше. Тоз идиот с колата - ами викаш полиция да му съставят акт - вече са доста солени, следващия път ще си помисли дали да паркира там. Не знам дали става де, но за друг метод не се сетих. Вино е Джидже - нищо не помага, карам се с тати, сърдя се, викам, обяснявам колко е вредно, а той пак бира и вино обожава малката. Докотрите всеки път ги моля да обясняват вредата от това близване, но няма, а и свеки е същата - направо ми писна и вече не се занимавам. А Кари преди само топеше устни, но вече се опитва глътки  да измуфти - ужассссссссс.

Мамут
- утре ферман да изпишеш.  Naughty

Азалеа hahaha hahaha hahaha hahaha  smile3550 много сладък брееееее.

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 15:29 от meggyv

# 38
Влизам да се запиша в новата тема и малко да се отсрамя. Но и  да почерпя днес стават 1г и 6м откакто съм станала мама, и откакто се е родило моето мишле. Само как лети времето.

Сега отивам да почета малко докато спи малката.

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 16:39 от Irenn

# 39
Еййй, пораздвижи се темичкат ни!!! Hug
Днес времето беше приказно и ние цял ден скитосвахме из центъра!

Бяхме на Отворените врати в БНБ, на Коско му беше много интересно! Държа се много прилично, даже беше за пример!*THUMBS*
Беше много изненадан и чакаше с протегната ръчичка да му дадат от юбилейните монети, които се правеха на момента, застана и се премери колко златни кюлчета е висок, снимаха го и за банкнота с неговия лик, после я гледаше и се смеесше  Махаше за "Здравей!" на всички камери, които минаваха наблизо и го снимаха
Даже видяхме и управителят на банката, който много му се зарадва и му даде афтограф!
Най-доволен, обаче остана след като му дадоха шоколад, на чиято опаковка имаше различни банкноти, разбира се веднага го разопаков аи си похапна от него!!!

Лека вечер на всички!!!

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 19:15 от Bulechka™

# 40
Привет ето ни и нас.Поздравления за темата СТРАШНА Е!!!!!!! newsm10 smile3501

# 41
Поздрави от нас и весело изкарване на днешния много красив ден Simple Smile

И нещо за хапване Simple Smile

# 42
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН
НА ВСИЧКИ С ИМЕТО НА ЦВЕТЕ
Пожелавам ви да сте здрави и винаги усмихнати

Булечка много яка снимка Peace

Ескарина мерси за почерпката  Peace Да ти е жива и здрава именничката Hug

# 43

Честити имен ден,
на всички празнуващи днес!!! Hug
Пожелавам здраве, много усмивки и
сбъднати мечти!!!

Ескарина, благодаря за почерпката Hug Да е жива и здрава Калина!

# 44
Честито на всички именници! Пожелавам много здраве, късмет и цветни мигове

ние си изкарахме наистина страхотно, и на Ники много му хареса, едни танци, едно чудо,
ще ви пусна снимки тези дни че днес не съм много в кондиция  Crazy

хубав и цветен ден на всички  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт