И аз да се запиша пък после ще дочитам.
Мимка, Честит Рожден Ден на големи патерици От здраве и щастие да не се отървеш
Октомври, благодаряза новата темичка, страхотна е

Меги, страхотни снимки си направила, а коментарите са един път
Мишонка, това с компютъра ми е много познато. Откакто беше спрян принудително първия път/някъде декември/ компютъра беше на ремонт, сега стои без капак и при всяко такова изключване очаквам тотално да се скапе
Но най-гадното е да изпишеш цял ферман и да бъде угасен преди да си побликувала.
Искрено ви съчувствам за земетресенията, дано да няма повече трусове 
Mpulle , как издържаш на това темпо
Аз за три дни обикаляне по градинките сутрин, по обяд докато детето спи основно чистене, следобед пак по градинките и прибиране към 20:00 днес се чувствам като пребита още със ставането
Венера, гледах снимките и почнах да съжалявам, че няма да идваме тази година във Варна. Страхотен е детския кът. Дай малко информация за него
Лени, защо така само на лични

На болничките бързода оздравяват

На всички останали

Христина вече се качва сама но пързалката и ми се изправя косъма
Опитва се да прескача всякакви препятствия независимо от големината им, иска де се катери и на кълбото
Много упорито продължава с тръшкането когато не и се угоди. Ми другите деца не правят така
Най- новото е , че когато се люлее на люлката и аз и казвам да се държи здраво, че ще я залюлям силно, изчаква да я залюлея, а после се пуска и ми се хили с глас
Иначе имахме сериозна среща с паважа и огромна цицина отзад на главата, много се уплаших, а после вкъщи ми триха сол на главата. Но слава богу няма последствия и на другия ден все едно не се беше удряла. 
Обещавам днес да си взема фотото ида ви направя малко снимки .

Айде лек и слънчев ден от нас

не може така. 

Последния номер е пълна обиколка на къщата на бегом и хитър поглед като се завърне в началната точка.
А Кари е разкошно дете!!! Аз най-много се кефя на последната снимка в ресторанта - толкова искрено се е засмяла, а според мен няма по-хубава гледка от смеещо се дете, направо истинско щастие!!!
Не е ли редно хората да се съобразяват с мене?

Преди да си тръгна толкова много се гушкаше в мен, че ми беше още по мъчно. И май няма да издържим с мъжо и за Великден ще отидем до Русе, за да сме заедно и да се чукнем за пръв път с яйце