ОКТОМВРИйското дете - шарено яйце скоро ще държи в ръце!

• 13 724
  • 272
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Здравейте  Simple Smile
И аз да се запиша пък после ще дочитам.
Мимка, Честит Рожден Ден на големи патерици От здраве и щастие да не се отървеш   bouquet
Октомври, благодаряза новата темичка, страхотна е  Hug
Меги, страхотни снимки си направила, а коментарите са един път  Laughing
Мишонка, това с компютъра ми е много познато. Откакто беше спрян принудително първия път/някъде декември/ компютъра беше на ремонт, сега стои без капак и при всяко такова изключване очаквам тотално да се скапе  Crossing Arms Но най-гадното е да изпишеш цял ферман и да бъде угасен преди да си побликувала.  Close Искрено ви съчувствам за земетресенията, дано да няма повече трусове  Praynig
Mpulle , как издържаш на това темпо  ooooh! Аз за три дни обикаляне по градинките сутрин, по обяд докато детето спи основно чистене, следобед пак по градинките и прибиране към 20:00 днес се чувствам като пребита още със ставането Tired
Венера, гледах снимките и почнах да съжалявам, че няма да идваме тази година във Варна. Страхотен е детския кът. Дай малко информация за него  Peace
Лени, защо така само на лични  Sad
На болничките бързода оздравяват  baby_neutral
На всички останали  Hug
Христина вече се качва сама но пързалката и ми се изправя косъма Sick Опитва се да прескача всякакви препятствия независимо от големината им, иска де се катери и на кълбото ooooh! Много упорито продължава с тръшкането когато не и се угоди. Ми другите деца не правят така  #Cussing out Най- новото е , че когато се люлее на люлката и аз и казвам да се държи здраво, че ще я залюлям силно, изчаква да я залюлея, а после се пуска и ми се хили с глас #Crazy Иначе имахме сериозна среща с паважа и огромна цицина отзад на главата, много се уплаших, а после вкъщи ми триха сол на главата. Но слава богу няма последствия и на другия ден все едно не се беше удряла. Praynig
Обещавам днес да си взема фотото ида ви направя малко снимки . Wink
Айде лек и слънчев ден от нас  55

# 16
... всъщност който ги иска, да ми пише на лични  Grinning

Еее, Лениииии, ама и на Лични не може, изписва ми: "Съобщението не може да бъде изпратено. 'Лeни' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.
", така че пусни тук или си изпразни кутията, моляяяяяя!

Снимки ще пусна скоро и аз да ни видите с Косьо в парка и как аз си припомням детството като се пързалям на слона Embarassed

Всички болнички да оздрвяват! bouquet

Ние сме ОК, на мерки и теглилки ще ходим след празниците, че и дребо го мъчат няколко зъбчета наведнъж, вече има 2 пробили кучешки, още 2 долу в дясно и още 4 които го тормозят, та млако му хърка нослето (добре, че няма сополи) и е малко кисел!

Мегииии, дай на Кари количката Hug Снимките са много хубави!
ЧРД на празнуващите, да сте живи и здрави!  bouquet
Мишонка, добре че земетресението се е разминало без инциденти. Hug
Джиджа, Гале, браво за мерките на юнаците! Hug
Акси, стискам палци за новата работа! И чакам снимки!
Mpulle, радвам се, че вече всички сте здравички!!! Wink
erisii, чакаме снимки!

А сега да питам къде изчезнаха някои мами - Ивонка, Полин, Маграт, Надето, Поли-шмоли и още, момичета, пишете по някой ред да не ви мислим! Hug

Хайде лек ден и толкова от мен за сега - отиваме на разходка, че Косьо вече ми носи дрешките, които си е избрал и ми сочи вратата Laughing

# 17
  • София
...............

Тази тема сигурно до деня на детето ще я пишем.  Naughty не може така.

ДРАЗНЯ СЕ МНОГО - съвсем сериозно - нашите теми са четени два пъти повече от другите отчетни, а се изписват толкова бавно, извинете но това не е честно. Като не пишете - ами не четете тогава.  Crossing Arms

звучи гадно, ама само да подтикваме да пишете - ами на мен ми писна, като не искате........
..............

Аз виноват  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Извинете, че повече чета (даже напоследък и не ви чета много), ама ... житейски проблеми, много ангажименти... сори, ако звучи напудрено, ще се опитам да бъда по - редовна вече  Blush

Меги, прекрасна е Кари  Heart Eyes

Честити всякакви отминали празници на всички  Blush Сега сколасах...

При нас нищо ново.
Ивайло расте усилено и отслабва напоследък (аз съм доволна, че нещо много пухкав беше взел да става). Не говори още. Пика и ака на памперс. Откакто затопли времето пак си живее на двора общо взето - с кучето  Crazy Последния номер е пълна обиколка на къщата на бегом и хитър поглед като се завърне в началната точка.
Строши на баба си телевизора  Confused От цъкане по копчетата да сменя програмите, докато си намери реклами и като не си намери изключване от централното копче... Ужас  Rolling Eyes
Мама му, тате му и бате му ходиха малко по живот из Европата (малко Англия, малко Испания), срещнахме се с две прекрасни форумски дечица там  Heart Eyes А той селянче си стои ... какво да го правиш, на таквизи родители е случило детето  Whistling
Иначе е сравнително кротко детенце все още.

На протест вероятно няма да успея да отида, въпреки че съм ЗА. Знам че звучи тъпо, ама наистина не ми остава време за обществена дейност ... живот  Tired

# 18
Хе хе Меги, как свърши работа твоят пост...гледай какво става сега..такова раздвижване не е имало, откакто почнахме да раждаме  hahaha Joy  А Кари е разкошно дете!!! Аз най-много се кефя на последната снимка в ресторанта - толкова искрено се е засмяла, а според мен няма по-хубава гледка от смеещо се дете, направо истинско щастие!!!

Ееее  Рали  голям смях с твоите постове. Много, ама много да го нацелуваш синеокото "селянче" и (незнам дали ти позволява целувки, затова) голямо гуш за батко Мартин-пътешественика  Heart Eyes

Азалеа ПРОТЕСТ СРЕЩУ НЕДОСТАТЪЧНИТЕ МЕСТА В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ И ЯСЛИ В СОФИЯ - 16.04.2009 ОТ 10.30 НА МОСКОВСКА 33

А сега ще ви поздравя с едно клипче, в което Денис направо е влюбен...сигурно по сто пъти на ден ме кара да му го пускам и танцува ли танцува...много е сладък   Joy   http://www.clip4e.com/play_hippo_amp_dog_the_lion_sleeps_tonight_full.htm

# 19
Здравейте и от мен момичета. )))

Да се запиша и аз в новата темичка. )) И наистина вземете пишете, че по 2месеца една тема не можем да свършим. )))

При нас лудницата е пълна, тази и другата седмица ще ми е доста натоварено. През деня до към 14ч ходя на работа, докато се прибера Калина вече е обядвала и аз само я слагама да спи. Та заедно излизаме на разходка чак към 16-17ч. )) Майка ми се прибра от Германия за месец и гледаме по-честичко да сме заедно, че като замине сигурно пак ще постои 2-3месеца. ))
Калина сега се е пристрастила към пързалките, голям кеф и е да се пуска надолу, а после да се катери по самата пързалка (аз я държа естествено). Люлките бързо и омръзнаха, а и падна от една люлка (добре че отдолу беше пясък и дори не мъцна). )) Та се люшва 2-3пъти и после тя иска да бута люлката.
Все още има голям мерак да си бута количката и обикновенно панталоните и са безумно мръсни след едно такова бутане. Обожава да рита в прахоляка. )

Проблем обаче ни е това, че като види някое голямо куче и тръгва след него (комшиите ни имат доберман и тя и кучето са свикнали заедно от бебета) и изобщо не я е страх.

Гале, браво на Жорито, страхотни мерки. )) Аз като гледам на 3години може да ви стигнем. )))

Джиджа, да ти кажа има нещо гнило с тези бременни педиатърки.)) Явно въздуха нещо там им действа. ))))

valen_tina, защо се притесняваш за зъбите, съвсем наред са ви. )) Калина е с 12 и още 2кучешки на път, та няма страшно. )))

Лени, пусни снимките тук да се порадваме малко на Ноли, а ако не искаш, драсни ми едно ЛС. )))

erisii, кофти работа е това с тръшкането, и Калина се пробва да го прилага понякога, но аз бързо и секвам ентусиазма. )))

# 20
Moмичета, ето и обещаните снимки от мен Wink
Паролата е като на Меги, но на обратно Wink

Преслава, и Косьо много хареса клипчето - гледа го 3 поредни пъти!

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 16:54 от Bulechka™

# 21
Айде и аз тук  Mr. Green
Плащам глобата в снимки - още топли, от събуждането преди малко http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=31676&AlbumId=129613 - след дълго мислене сложих на Меги паролата  Laughing

Меги, много е порастнала Кари, страхотна е  Heart Eyes

Аз не се сещам дали се похвалих последния път, че Боян на дърти години опита кисело мляко и сирене и за сега няма проблем  Grinning

Предполагам и вие се сблъсквате с хора, които дават храна на детето ви без да ви попитат. Как се справяте?
Ще ви разкажа две случки.
Първата - аз, мъжоТ и детето срещаме в морската леля му на моя мъж с дъщеря си (не сме си особено близки), спираме се да си кажем две-три думи и те му пъхат в ръцете пуканки. Аз казвам не му давайте, обаче те любопитни, Защо? Защото, казвам, ще се задави. Те изключително компетентно ме успокояват - Не няма да се задави и продължават да му тикат в ръцете.

Вчера в магазина - едната леля, която работи там решава да му даде бисквита полята с шоколад. Видях на време и отказах учтиво и малко послъгах, че детето има алергия и за това не я взимам, но лелята беше така добра веднага да му набута обикновена вафла в ръцете. Всичко това се случва тъкмо като се прибираме за обед. Детето захапа вафлата като невидяло, хареса му вкуса и за мен остана борбата с взимането и и пробутването на обяда след това  Confused

Е, аз ли не съм у ред  newsm78  Не е ли редно хората да се съобразяват с мене?

Оплаках се от хората, сега да се оплача от детето  Wink
Майтапя се. Расте и дивее звяра, хич не си поплюва. Ако види пясъчних, се заравя и се налага на сила да го отравям, за да си тръгне. Гони де що куче и котка види и реве като не може да ги стигне. Така се опитва да ми се налага, че...не ми се говори. Продължава все така нищо да не казва и днес пак четох литература по въпроса и разбрах, че не съм притеснена, а по-скоро нетърпелива. Сигурно ще съжалявам, че съм бързала толкова, ама на.

Имах намерение да пиша още, но Боян си донесе дрехите, а това означава че ще се излиза  Wink
От сега е с претенции - аз му обличам джинси, всичко е точно, а той след малко си намира дънките, идва и докато не обуя тях никъде не можем да излезем. Мома да беше, сигурно нямаше да е такава кокона  Tired

# 22
  • София
Ей, да знаете обичам ви всичките, ЛЕНИ давай ги бреееееее нямаш място в кутията.
Сега ще гледам снимки, после ще правя супа пилешка, сега спретнах едни сиренки, та вечерта ще попиша  Hug Hug Hug и сега малко ще драсна то не се търпи бре с тези снимки.

Само да кажа, че Кари вече ми тропа с крак  #Crazy #Crazy #Crazy особенно като иска сок, а аз не давам.  Shocked

КОКИ ВТОРАТА Е ЖЕСТОКа, а Боянски милият - я виж колко зъбета са тръгнали, миличкият - как  да е спокоен. За даването от харата - не се ядосвай, просто ги вземи и ги прибери за по-късно. Аз директно казвам, ще развали обяда и вземам, или просто моля да не дават, но напоследък вече даже гък не казвам, тя моята взима пробва и хвърля  Mr. Green Пази фигура и лекува нервите ми, ако не е пържола не ще.

Булечка -
страхотни снимки, не се смей ама с този гащеризон реших първоначално че ще си имате второ бебче, че аз нали прекарах цялата бременост с гащеризон. Малкият е страхотен с тези очила, но защо съм останала с впечатление, че очила за деца чак след втората годинка  newsm78 Я бързо да се яви Тонито, ако е питала очната, а къде изобщо се изгуби А???

Преслава ще я пробвам Кари с клипчето и ще пиша, аз преди го имах даже в телефона си.

Рали отиваме до изложението и ще ви звънем, ама като стане КАри де. Дано, дано да продават там  Whistling

erisii И ние вече сме сами по пързалките, а аз треперя и се чудя дали ще съм достатъчно бърза при нужда.  #Crazy Направила съм клипче ще го кача - За пръв път се пусна сама и аз хайде снимайййй.

Акси
5-те лвса твой, ти си първа.  Mr. Green Heart Eyes Взимай фотото, а от мен стиснати палци за работата.

Ред ти пускай само снимки на сладурите, а за писане - извинена си, напарво се чудя как успяваш.

МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Гале, Жорката голямммммм. пу, пу само така да има големи и силни приятелчета КАри.

Мишонка, Джидже, Валентина, Лени, и всички останали дето нямах време да спомена  Hug Hug Hug Hug зове ме пилешката супа, която пак не знам как се прави, та ще се поровя малко, всеки път е  така.

# 23
Привет!

Браво за новата тема, екстра е! Кажете ми на кого да дам снимка да закачите и Виолетка там? Ние сега изобщо нямаме спирачки, направо по цял ден търчи. Вкъщи спи по 2 часа, ама ако е в количката - 40 минути и скача. През нощта все още се буди. В повечето случаи я взимам при нас на спалнята и това я укротява. Като бебе си спеше в креватчето, сегаааа...  Thinking

Похвалих ли ви се, че успяхме да се вредим в програмата "В помощ на майчинството" и сега
майчинството е прехвърлено на бабата.   Peace Направо не мога да повярвам, че стана. Simple Smile

Хайде, чао вече, че Вили подрежда книгите  ooooh!
http://lh4.ggpht.com/_s5Vicvxr1RI/Sd9NBAyk_sI/AAAAAAAACi8/g1CmMm … s640/P1010774.JPG

# 24
meggyv, по въпроса със слънчевите очила за бебета и деца ще ти отговоря набързо. ))) Още от миналата година купих на Калина, доста пари, от Англия ги поръчвах. Естествено преди това консултация с детски офталмолог и отделно с неонатолог.
Просто трябва да се купуват специални такива с истински защитен фактор, а не от сергиите за по 5-10лв. Тях в никакъв случай, освен ако детето не си стои в къщи и да си играе с тях, но не и да излиза на вън на слънце. Могат да доведат до трайни увреждания и изменения.

# 25
Мегич, и аз за очилата щях да питам, че ми се струва доста раничко също. Но пък и Мирама ти е отговорила, тъй, че аз само се съгласявам  Mr. Green
viodidi, ако питаш за заглавната страничка с дечурлигата, по принцип на мен трябва да се дават снимки, но покрай ремонта хич няма да имам време. Пък и ти чак сега ли ги видя  Crazy  Laughing
Меги,
Цитат
Рали отиваме до изложението и ще ви звънем, ама като стане КАри де. Дано, дано да продават там
Ко да продават?  Embarassed Уф, голема съм клюкарка, пак неразбрала  Laughing
Дребен от известно време голяма смелост проявява за всичко и сам се качва на пързалките (големи, малки, няма значение  #Crazy ), само стоя до него. Страх ме е само като реши, че трябва да се надвеси надолу или като реши, че трябва да се върне обратно лигавейки се  ooooh!
Булечка, viodidi, Меги, големи сладури са всички (ама вие си знаете де Wink )
Лени, пък теб аз лично шта глобвам  Naughty Кво е туй снимки на лични, аааамаха  Crossing Arms
Mpulle, Сани пак си правеше толкова бели беше болничък, нали?  Laughing Ох, май наште двете са най-палави  Crazy
мишонка, дано не ви люлее вече, или пък поне не силно. Само без паника, че има дечурлига, които да успокояваш  Hug
венерка, и ваште снимки гледах, дан мислиш, че съм пропуснала. Много хубаво изглежда, чак ме хваща яд, че сме толкова далече...не само от там, а от всички хубави места, подходящи за деца. По тоя повод да кажа, че имаше едно барче с площадка точно до нас, но един идиот го купи и нарочно занемари площадката, за да принуди майките да не сядат там и да не пускат децата. Е, гледам, че вече махнал и всички катерушки  Sad

Тъй, заведох Крис в Русе, много ми е мъчно, поплаках си  Cry Преди да си тръгна толкова много се гушкаше в мен, че ми беше още по мъчно. И май няма да издържим с мъжо и за Великден ще отидем до Русе, за да сме заедно и да се чукнем за пръв път с яйце  Heart Eyes Тъй, стига съм се разстройвала!
С вярката, разбира се не се видяхме, ама то кой ли е очаквал  Laughing Laughing Laughing В Русе толкова топло, че издивях от жега - 24 градуса беше, лятоооо. Направо се чудих как да облека дребен  Crazy
С ХапартаментЪ нещата се точат много бавно, най вече щото, както знаете всичко сами си правим, а на мъжо много трудно му дават отпуска, та след работа колкото може, работи. Аз пък търча по задачи и в момента боядисвам. После пък паркет ша слагам. Поръчахме куФня, врати, та сега остава главно да действаме. Надяваме се до края на май всичко да ни е готово (ееех, надежди), че юни да влизаме Praynig

Ми...толкова засега..лека и приятен уикенд  Hug

# 26
И аз се радвам, че ни живна темата Laughing
И берекет от снимки. Само така. Hug
Акси, успех на новата работа!
Коки, най-после да се порадваме на Боянски. Много слънчево дете, все усмихнат. А ти бъди по-търпелива за говоренето, всичко ще си стане скоро. Wink
Булечка, Коско голям пич с тези цайси. Голям сладур. Ама и ти добре си се наместила на слончето. Laughing  И аз точно днес правих на Вили снимки с цайсите на батко му. Много си ги хареса малкият и е много важен с тях. Той само за фасон ги слага, не се задържа много с тях.
viodidi, Виолета е красавица. Като голямо момиче е вече. Велин много и се радва на снимката и вика 'кака, кака' Rolling Eyes newsm78 Да знайш вече лови 'мъжките' погледи. Laughing А за снимката, пиши на Джиджа, тя е майстора на колажа.
Рали, добре, че си се сетила за нас. Приятно ми беше и направо си представих идилията на село с чаровния Ивко и кучето.
Меги,чакаме клипчето с пързалката. Коментарите под снимките ти са 1 път, твоя запазена марка.
Преслава, това клипче и нас ни плени. Вили го гледа 3-4 пъти и се удря по дупата. Благодаря ти, имаше емоции + .
Лени, хайде излъжи се да пуснеш снимкиии. Затъжихме се. Hug

Велин днес спа само на обяд. Моля се и занапред да си остане така. Много зависи кога ще стане сутрин. Ама пусто като се събуди и като ги ококори тези очи, все натискам, ама няма заспиване.
Иначе , когато спи по 2 пъти разходката ни се пада на обяд и то жива душа няма навън, всички спят тогава. Rolling Eyes
Господинът вече има 14 зъба. Вчера най-после ми позволи да ги преброя. Някой знае ли колко има още да израстват около тази възраст?   Последната партида доста нерви бяха и апетит нямаше и сън нямаше. Да знам ще има ли още мъки скоро. Rolling Eyes
erisii, детският кът в Младост наистина е чудесен./ Той си ни е бонус още от кметските избори./  Laughing Всички забавления са БЕЗплатни, което направо си е невероятно. Изключително чисто е/поне до сега/, не се пуши, въпреки, че е на открито. Добре обезопасено е, около съоръженията има гумени плочки. За по-големите има игрища за футбол, баскетбол, ледена пързалка /само там се плаща някаква символична цена/, има и  голямо голф игрище , велосипедна алея, лятно кино, езеро с лодки и  водни колела...и още нещо майсторят в момента.

Това е за днес. На всички мнооого  Hug и пак да пишете и глобите в снимки.

пс//
Опс, видях , че Джида е писала вече.  Wink Ама аз 100 часа го пиша..
Джида, успех с Хапартамента. Дано ви спори всичко Wink
За дребен, мъчно ще ви е, но трЕбе да свикваш, нали ясла ви чака. Така, че това ще ви е генерална.  newsm10

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 22:29 от _Venera

# 27
За слънчевите очила, ето нашите са такива, бели.
http://www.ebabybanz.com/catalog.php?category=Retro%20BanZ
тук също има
http://www.esunproof.co.uk/oscommerce-2.2ms1/catalog/product_inf … 38ce805aca8ad9c87
Ето и в ибей колкото искате очила и доставката до БГ е чудесна. )))
http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=baby+ … ee-All-Categories

Калина миналата година много не ги задържаше на главата си, сега мисля пак да ги извадя и да се пробваме. ) Надявам се, че тази година ще ги носи и ще се прави на мацка. )))
Аз бях пощуряла миналата година, а тя точно 2пъти ги сложи за 5мин, ама нищо. )))

# 28
  • София
Съвсем го забравих това клипче сега го качвам.
АААА качила съм го ама кой да пусне линк а?
и то е качено преди дни, абе смотана съм станала.

http://good-times.webshots.com/video/3076925490099997051UgZVlQ

Някой да е навитак да ми поръча очила  newsm78 за малката. Една обща Варненска поръчка а??????

Мирама страхотни са със здраве да ги носите.

Венера ще трябва да ме заведеш на тази площадка някой ден, ама нещо гледам кофти прогноза, та ако утре е хубаво сутринта ще съм в морската да речем.

Джидже не реви бре, почивай си, сега ти е паднало. Любов, секс и спокойствие. еххххххххххххххх

Виодиди
- просто е невероятна, и щом говори толкова със сигурност я мислят за по-големичка.

Редактирам - сега се загледах, ами то клипчето качено преди 10 дни  Shocked е толкова отнесена не съм била.

# 29
Гледам, че за слънчеви очила си говорите, но не е ли раничко още за нащте малки чавета? Той Варти най-много да ги счупи, като знам какво му е отношението към по-крехките предмети...
Джиджа, пожелавам ти по-бързо приключване на ремонта и да се нагласите на ново и удобно без проблеми. Нашия ремонт и ние сами го правихме преди 5 години и се точи... няма да казвам колко, че е срамота! Но като си помисля за ремонт сега ми става лошо, повече в такъв филм - не! Naughty
Венерка, явно този детски кът ви е голям бонус. Ние не можем да се похвалим с такива благинки. Как е времето във Варна? Следващата седмица ще пътуваме тримцата с WIzz до Вн и се чудя какви дрехи да вземам?... Чудя се как ще го приеме полета нашия господинчо. Миналата седмица ходихме за два дни до Пловдив с автобус. Издържа геройски, приказва на целия автобус, ядосва се и накрая позаспа.
Меги, каква пилешка супа направи в крайна сметка? Аз днес спретнах за пореден път супа от коприва, става много вкусна с босилек, масло и чесън. Варти я обожава.
Всички дечица са толкова красиви, Кари, Жорката... ще пропусна някое, но снимкире са прекраснииии!!!
Ето и една от нас, да се посмеете. Поздрав за всички ви! Party
http://picasaweb.google.com/vartan.hachaduryan/jywpL#5289418956855984290

ПП. Сега чакам козунака, стискайте палци да стане, че цял следобед си играх. Ще се отчета със снимки, ако се получи.

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 23:49 от Azalea

Общи условия

Активация на акаунт