ОКТОМВРИйското дете - шарено яйце скоро ще държи в ръце!

• 13 720
  • 272
  •   1
Отговори
# 45
Честит имен ден на всички именници празнували вера и днес!    DrunkСлед малко като заспят двамата малчугани ще кача и малко снимки,че зор ми дават нещо! Mr. Green

# 46
Честит имен ден на всички с имена на цветя!
Бъдете нежни и красиви точно като тях!От здраве да не се отървете!
Закичете се за здраве със върбичка и запалете свещичка на днешният ден!

Не съм ви чела отдавна, но се надявам всички да сте здрави и щастливи!Ще разгледам снимчици на пораснали слънчица!
Ние растем и дивеем и за трима дори  ooooh! Започна вече голямото тръшкане ако не е на неговата!В момента сме на фаза шамари по неговата глава и по чуждите също така....Не знам какво му стана но съм в чудо голямо  Confused Дано мине този период че никак не е приятно! Не дава да му вземеш играчката, а ако случайно се случи следва саморазправа  EmbarassedИма си любима калинка от онези за търкалянето по земята, тя вече е абсолютен инвалид горката но толкова я обича че е като естествено продължение на ръката му!Иначе на разни други не им обръща внимание!
Освен всичко друго и с яденето зор виждаме напоследък! Случва се вече поредно няколко дена да яде само по два пъти. Какво ми стана с доброто детенце?   Tired
На всичкото отгоре в момента лекуваме и стафилококова инфекция в носа,открита след упорита хрема продължаваща повече от месец и лекувана с два вида антибиотични капки и още два вида не антибиотични.От нея естественно се възпалиха и ушите, а пък и си имаме трета сливица уголемена!
Е това е общо взето! Аз вместо да се хваля - то си стана оплакване!
Съжалявам че на този ден такива ги дрънкам - но при нас е това положението!
лек ден момичета и въпреки че не пиша често - не съм ви забравила  Naughty

# 47
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички празнуващиПожелавам Ви много здраве, щастие, късмет и много хубави емиции на празника     bouquet

# 48
Ехааа,как се размърдаха страничкa
чЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕННИЦИТЕ.Със здраве да си носят имената.
[/i]

Ескарина мерси за страхотната почерпка. HugДа е жива и здрава Калина.
Ирен много сладка Ванеска,каква косица има само Heart Eyes

Наде  много неприятно с тез хреми ,важното е ,че сте открили проблема и го лекувате вече.За боя ,не се тревожи,това е етап , ще мине.За третата сливица,кво ще я правите, ще я махате ли?

Булечка ,много сладък Коската на снимката.
Ние вчера бяхме на гости на една приятелка,и там боядисвахме яйца,заради нейната дъщеря.Тук сега е Великден,и от нас знаят за яйцата ,че се боядисват.та носихме боя и беше много весело.Накрая обаче Мила имаше запознанство от близък план с пода,имаме си и цицина,голям рев падна.Подариха й едно шоколадово яйце и млъкна.
Изчезвам,че иска да й пускам филмчето с Барни и мрънка тука.

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 21:19 от mishonka95

# 49

Честит имен ден на всички именици!
На всички чудесно пролетно настроение
Hug

bouquet
Ние днес излязохме на разходка с дребен, до църквата . Малкият много се радва. За ръчичка с мама и тати.  Grinning А баткото е на вилата с баба си и някакъв приятел. И всички си прекарахме добре. После оставихме дребен да спи при другата баба, а ние с таткото айдеее на почрпка. Ей сега се връщаме. Времето беше чудесно и слънцето беше с няс .  Laughing
Айде на всички весел празник!  Hug

# 50
Честит празник и честит имен ден на всички празнуващи!

Почерпка и от Роско!

И моят дребо е нещо болен, но уж леко започва вече да преминава. Ходихме за няколко дни в Трявна и си изкарахме страхотно. Малко по-късно ще кача и снимки, ако остане време. Той всъщност там се поразболя(може и от зъбите да е пак цялата история).

Наде, и Росен беше с такава инфекция, но с Дипрогента, мисля се казваше крема, му мина. Има и някакви хомеопатични (тях дали ги дават без рецепта newsm78) - все се каня да му направя един профилактичен курс.

Страхотни снимки! Много са пораснали сладурите!

в по-късен час ще продължа, че се събуди човека.....

_Venera
, и ние сме на вашата програма събота и неделя Laughing. Ние ходихме на Свети Константин, че там уж по-малко народ има, но без именника, че тъкмо се е позакрепил малко.

Меги, Кари наистина като малко коте гледа жално душата Heart Eyes. бързо да минават раните! Страхотни обувки сте си взели!
За очилата, взех едни на Чико преди няколко седмици като беше станало по-топло (тук във Варна) и то най-вече, защото Росен въобще не иска да сложи шапка....но така или иначе и очилата не ги задържа за дълго...Пише им, че са със защита - 25лв. бяха.

Решила съм да махаме пампата скоро, но исках пак да се допитам до мамите с по-големи момченца - как се действа - прави ли, седнали ли newsm78? Взех му и гърне http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=35_38&products_id=110,  уж да му е интересно, но май не го привлича особено Crossing Arms - гледам да не го насилвам. Каката просто я оставихме да ходи в началото без памперс-да забележи, че и мокри и за около месец беше готова, дано и Роско бързо да захапе каква е идеята Laughing.

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 22:57 от Di&Ro

# 51
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!!! Бъдете здрави и много усмихнати!!!   bouquet

# 52
Някой би ли ми помогнал, как да сложа на мъничето снимка на първата страничка.БЛАГОДАРЯ

# 53
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!! Бъдете здрави, щастливи и много да "цъфтите" тази пролет  Heart Eyes Hug  bouquet

# 54
честит имен ден на всички , със здраве да си носите имената
[/size]
аз съм с ангина а малкия е сповръщане и разстройство и му разстът резците,постоянно мрънка ,не яде, спи малко голяма лудница е
лека вечер на всички, аз отивам да спя ,че не се знае как ще е тази вечер

# 55

valen_tina
, ние сме същата картинка със зъбите Tired писъци, рев...но при нас изби на кашлици, хреми...дори АБ му изписаха-за сега има подобрение от сиропите за кашлица и дано да не стигнем до АБ. Бързо оздравяване на теб и Стани и дано да спите тази нощ! Wink

anelia 10, добре дошла! Голям сладурко си имаш!

Аз май доста съм изпуснала и се връщам да чета назад.

Hug и лека и спокойна нощ ви желая!

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 08:06 от Di&Ro

# 56
Честито на именниците и от мен. Със здраве да си носите името!

Ние преди малко се прибрахме от Капела Плей  Mr. Green  Срещнахме се с Кари и Меги, и децата и мамите прилично полудуваха  Mr. Green  Даже млякото не си е изял Боян, спи като къпан  Mr. Green

А, аз освен всичко си сверих часовника и се оказа, че моето Неговорещо дете всъщност си има приличен репертоар от думи, които аз упорито не приемам за говорене  Blush По заръка на Меги, ще взема да ги преброя и публично да се извиня на детето си, че го нареждам  ooooh!
И добре, че се стопли времето та детето ми да започне да води социален живот. Бях започнала да го съжалявам с това неговото лягане в 8,30.

А, Кари отново ми скри шапката. Да ви кажа дивичка си е  Laughing Катери се сама навсякъде, имам чувството че Боян е на светлинни години от нея, а само месец им е разликата  Grinning
Абе ще ви покажа снимки, да видите сами  Wink

# 57
Честит имен ден на всички хубави цветя!!!

Ние днес празнувахме Великден. Да се похваля - козунакът ми стана супер, като никога от първи опит:) Утре ще приложа снимков материал. Сега изчезва,, че ми се затварят очите.

# 58
Добро утро сладки!   bouquet
Вчера от тичане и игри не ни остана време да се поздравим с цветница и именните дни!
Честито на всички

...на Анчето майка й с мускулна треска  Embarassed - не знам бабите, как се справят с нея?!?!?
Ето доказателствен материал http://family.webshots.com/video/3083765710036118561PQxQcc
Меги и ние имахме аркада на главата - много бързо им минава слава богу  Grinning
Браво на козуначените майстори - прекланям се дълбоко! Това си е геройство да се приготви  Blush Joy ..по-този повод, ако някой знае хубави купешки козунаци някъде в София да сподели за мърди, като мен  pletka

# 59
Здравейте и от мен!
Мпуле.. аз като една работеща майка и като една тотално сдухана наемничка не мога да дойда на протеста на 16.04.  ooooh!

да ви кажа че дребните са добре и на това се радвам, защото имам доста задачки-закачки.. В работата лудницата е пълна и много ми се иска да се махна от там. Правя някакви опити, но за съжаление пазарът на труда е много стеснен.
Иначе Мария е голяма хуна и определено не тстъпва на брат си по нито една щуротия...
Надявам се да имам повечко време да успея да драсна повечко...
Хубави празници на всички! Ние ще пътуваме и няма да имам възможност да се включвам ...   bouquet
На патерица на вснички носещи имена на цвете много здраве...

Общи условия

Активация на акаунт