ОКТОМВРИйското дете - шарено яйце скоро ще държи в ръце!

• 13 741
  • 272
  •   1
Отговори
# 60
Приспах си цветето и да се отчета...

венера, те и без това са си една порода (неспящи) с Велин, затова нищо чудно, че го е впечатлила Wink

За протокола:
Вили има 12 зъба;
яде добре - не е капризна като мен Wink ;
тича по цял ден;
много е приказлива... Казва "мама ми купи днес" почти цялото стихче!  Hug

А вечер не заспива ако не прочетем няколко пъти всички "дебели книжки", които има. Казва ми "Чети г'ас" (чети на глас)  #Crazy

http://lh4.ggpht.com/_s5Vicvxr1RI/Sd9NBAyk_sI/AAAAAAAACi8/g1CmMm … s640/P1010774.JPG

# 61
Привет мамчета....
Съжалявам, че не съм писала толкова много време, но честно да ви кажа и да ви призная изобщо не ми е лесно, ама се справям някак си. Ивайлов е станал голяма панта. Мъчи се да повтаря всичко което чуе и настава голям смях.
Ето ви и малко снимки: http://bg.fotoalbum.eu/jazznia

И накрая, но не на последно място:нека ви е слънчево, цветно и нежно......

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 21:56 от jazznia

# 62
  • Пловдив
Здравейте  Simple Smile
В неделя бяхме на дъъъълга разходка и Христина много се умори и после бързо-бързо заспа.
Честито на всички именници! Да са живи и здрави!   bouquet /извинете ме за закъснението  Blush/При нас вали и ми е едноооо ...... заспало.
Следобед мисляда водя Христина да и сложат ваксината. Дано да ме огрее, че не съм си записала час предварително.
После пак ще пиша  Hug
 bye

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 08:18 от erisii

# 63
Добър ден момичета!
С вас не се познаваме, аз съм съпругът на Mirama. Бих искал да ви почерпя от нейно име за рожденният и ден.

# 64
Tatenor, да е жива и здрава съпругата ти и да я слушаш мнооого Wink Прекрасна торта си избрал!!

МИРАМА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!БЪДИ МНООГО ЩАСТЛИВА, ОБИЧАНА И УДОВЛЕТВОРЕНА ОТ ЖИВОТА СИ ЖЕНА!!!

# 65

Miramа,
да си жива, здрава, много щастлива и
най-обичаната съпруга и мама!!!

# 66
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИРАМА !!!
БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА  Hug
МАЙКА И СЪПРУГА

# 67
  • Банкя
Честит Рожден Ден, Мирама!
Много здраве, щастие и късмет,
любов и сбъднати мечти!

Tatenor Благодаря за почерпката и весело празнуване!

# 68
  • Пловдив
Честит Рожден Ден Мирама!  Това е за теб
jazznia, отбивай се по-често поне за да ни е слънчево, цветно и нежно...... Grinning
viodidi, много е чаровна Виолета и браво за стихчето  Hands Clap
Di&Ro , доколкото си спомням в началото седнали, а по-късно се учихме прави, но ако не иска да сяда на гърнето може да пробваш и прав  Peace Успех!
valen_tina , дано да сте оздравяли вече  fingerscrossed
коки , я казвай какъв ви е репертоара, че и аз много неща не ги приемам за говорене  Naughty та да не стане така, че и моето дете да говори прилично, пък аз само да го набеждам детето. Понеже имам за сравнение по-малки деца с около 1 до 4 месеца и ми се струва , че е назад с матряла. Sick Но важното е, че поне ти си се успокоила.  Wink
Отивам да пазарувам за празниците  55

# 69
честит рожден ден Мирама
Да си жива и здрава ,много обичана и уважавана.Да ти се сбъднат всички желания.

# 70
Mirama честит рожден ден! Да си жива и здрава и много сбъднати мечти!

# 71
  • София
МИРАМА, Честит Рожден Ден, да си жива и здрава и много щастлива.

# 72
  • София
Ей, момичета направо не си чувствам краката, три дни ходя в детски център с Кари, ама той е за по-големи деца, та и аз с малката по дупките, пързалките - фитнесът пасти да бере, а единият ден и тати беше с нас, и той се забавлява страшно много, по едно време сам си играеше, а Кари си гледаше и пиеше сокче. Ще кача след малко снимки.
Айде варненки да се съберем в Капелата - през седмицата е по-празно, а сутрин си е направо напълно празно.
Предлагам 10 часа да сме там. Венера Велин кога спинка, че искам и вас да видя.
Мамите да са с блузки къс ръкав и дънки и по чорапи - това за тези дето не са ходили. Гледайте да ви е удобно, че през такива дупки скоро не сте минавали.
По този повод Нели да не се крие, а да се разпише и тя.
Айде сега да си изберем и ден.
Ей сега отивам да гледам снимкиииииииииииии  Hug Hug Hug Hug

Редактирах си правописните грешки - направо беше ужассссс

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 23:02 от meggyv

# 73
Мирама, честит рожден ден! От здраве, щастие и любов да не се отървеш!

Айде варненки да се съберем в Капелата - през седмицата е по-празно, а сутрин си е направо напълно празно.
Предлагам 10 часа да сме там.
Айде сега да си изберем и ден.

Мммм, 10 ми е перфектен час. За ден нямам претенции  Peace

# 74
Мирама,
 честит рожден ден! От сърце ти желая да бъдеш винаги обичана, жена, майка, много щастлива и преуспяла!

Хмм, това време отново ми скапа настроението. Много ми се отразява. Не сме излизали от 2 дена. Rolling Eyes

Това трябва да го отбележа. Велин яде като за световно. Всичко си омахва от ДК. Това си е цяло чудо. Така лесно се гледа ящно дете, да знаете. Wink И голям чистник се извъди. Вижда 2 капки на теракота ,  взема салфетка от шкафа и забърсва най-старателно капките., като едновременно се тюхка: Аууууууу ....
Паднала съм от смях. Като дърта свекърва беше. Не знам какво ме чака за напред. ooooh! Joy
Иначе да ви кажа имам най-притеснителното дете. По-скоро особняк някакъв. Непознати не признава.  Който и да го заговори бива подминават като голям камък.Никаква комуникация.  newsm78 Не дава признаци за промяна.  Rolling EyesА в къщи е такъв веселяк. Чудна работа.  newsm78
Коки, пусни снимки на Боян и Кари от Капела, плс  Wink Praynig
erisi, децата са симпатяги  Hug. А Христина вече с обички. Чаровница голяма.
jazznia, голям красавец си отглеждате. Пораснало момчето.
snejanka, браво, че при вас всичко е баред и децата здравички. Малката е страхотна с тази бофра крачка  Wink
Мегии, убихте ме направо...с това вино  Rolling Eyes Наздраве тогава. cheers
Хайде всички болни да оздравяват бързо  babydust7

На всички  по-пролетно настроение! Hug

пс/ Гледам Меги  писала. ..И аз съм ЗА Капелата през седмицата.10 ч.е Ок. /Велин последните няколко дни издържа на 1 спане. Дано да се задържи така.

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 23:00 от _Venera

Общи условия

Активация на акаунт