ОКТОМВРИйското дете - шарено яйце скоро ще държи в ръце!

• 13 744
  • 272
  •   1
Отговори
# 75

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИРАМА!!!!     

Пожелавам ти много здраве,щастие и любов!!!!! Gift newsm38 bdbaloni

# 76
 Crazy за капелата аз евентуално от другата седмица....мразяяя местенетооо...на всякъде всякакви неща, Жорето пренарежда...прескачам кашони, нищо немога да намеря...а уж надписвам кашоните....кашоните ме зоват...петък офицялното спане в новата къща Rolling Eyes лек ден засега да използвам, че Жорето спи да събирам багаж....

# 77
# 78
  • Пловдив
Здравейте момичета  Simple Smile
anelia 10 , за снимката трябва да помолиш Джиджа, ако има възможност, но доколкото знам това може да стане в следващата тема  newsm78
Галентинас, то на чужд гръб и сто тояги са малко, но още малко търпение и успех с пренасянето  Peace
Венера, а Христина пък е много прибрана, върви из къщата, вади от шкафовете, но после всичко си прибира детето. Wink Още се чудя дали има нещо общо със зодията тази любов към реда и чистотата. newsm78
Нямам инсталиран Flash Player и немога да си намеря място, че не съм гледала клипчетата  Crossing Arms
Вчера сложихме последната ваксина и днес Христина е с температура и разстройство. Не е закусвала и не е обядвала, но следобед хапна малко . Дано да е само това и да минава вече. Praynig
Лека вечер  55

# 79
erisii, дано бързо се оправи Христинчето! Каква ваксина слагахте? и на Росен му се отрази зле последният пентаксим. Много сте готини с обичките! и как се е гушнала доволна до баткото Heart Eyes

Мирама, със закъснение ти желая много щастие, любов и много усмивки!

# 80
  • Пловдив
Здравейте  Simple Smile
Di&Ro, и Росен е голям сладурко  Kissing Heart Сложихме ДТК и Полиомиелит от здравната каса. Вече няма температура и днес хапна малко.  Simple Smile
Сега отиваме на разходка, а после ще боядисвам яйцата easter Тази година ще пробвам една стара технология с восък , та да видим какво ще сътворя  Wink
Лек и слънчев ден на всички  Sunglasses

# 81
...аз както винаги дописвам, че наведнъж не става...

виодиди, Вили голяма чаровница! (аз за първи път май я виждам). Браво за говоренето! на фона на нашите говорни възможности направо ми се струва невероятно Laughing.

Венерка, дано Велински продължи да си хапва добре!

Момичета, исках да ви попитам как подслаждате кремчетата (бяла, кафява захар, плодове)? Росен едва от една две седмици започна да хапва грис, кус-кус и понякога се подлъгва и кремче....досега не близваше. Активия дава ли някой? някъде бях чела, че не е добре за бебета, а на Росен му е любима newsm78

Меги, гледам пак организираш компанията Hug . Капелата си е изморително местенце ако си без подкрепление ( в моя случай каката)  Laughing Ако не е минала срещата и ние сме "за". Когато кажете.

Гале, очакваме ви с нетърпение в нашия район! Hug

erisii, после ще покажеш резултата от старата технология. Ние Диди вместо восък ги рисуваме с пастели и стават много хубави и шарени, после ги топим и в боя. Аз днес до яйцата няма да стигна май...ще ги боядисвам е в събота.

Хубав и слънчев ден на всички!

# 82
Само набързо, че Велински мрази компа. Като ме види тук и ... #Cussing out Някой път успявам да му измисля интересна игра, но сега май нищо не помагаааа. Напира да ме изключва. Laughing
Di&Ro, това с пастелите ме заинтригува. Ще го пробваме. Крис ще е художника.

За подслаждането ,слагам 1 лъжичка кафява захар. Ние само такава ползваме. За Активията не съм давала. Но аз не го уважавам много този продукт. Но те децата вече не са бебета и ако Росен я харесва, да яде детето.
Гале, ха  дано най-после се подредите. И празника в новата къща с любимите мъже. lalalala
Айде от нас  Hug и да ви станат яйцата easter easter easter

# 83
Привет!!!! Голям ужас и страшна мъка отиваме на УРОЛОГ!!!! Cry

# 84
Привет!!!! Голям ужас и страшна мъка отиваме на УРОЛОГ!!!! Cry

Какво се е случило???

# 85
консултация и евентуално забелване. CryМилото ми дете.Въпреки че все още незнам какво да правя някои казват не други да...... newsm78

# 86
има много лекари които са против забелването,но има и такива които казват че е наложително.Ходи ги разбери ,а на мен сърцето ми е спряло

# 87
  • София
ПРЕДЛАГАМ ВТОРНИК 21.04.2010г. 10.00часа в капелата.
Цената ще е по 6лв на мама, вклчва безплатно кафе, неограничено време.
Коки
Галето
Ди и Ро
Венера
Меги

anelia 10 милото - Hug Hug пишкови проблеми.  Sad

ГАЛЕНЦЕ,
ако имамате нужда от помощ - свирка бе жена!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Момичета, аз не пиша защото се оправям с детегледачки - Галеее верно е страшно тук във Варна с тях.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 88
anelia10, спокойно бре жена. Толкова деца забелват всеки ден, че...Това е за негово добро. След като приберем малък от баба му и ние ще го водим да го забелват. Неприятна работа, но трябва да се свърши  Hug

варненки, много сте лоши, все тъй правите.  Crossing Arms Или Крис го няма или сме болни и все срещички правите, ааамаха   Sad Ама айде, нема се сърдя, щото знам, че ще организирате пак скоро и ние ще можем да дойдем  Hug Забавлявайте се много и после нали знаете...снимкииии  Mr. Green

Ние събота заминаваме при дребен и мисля да му опека козунак  Heart Eyes , но ще ми е за сефте  Blush Пък яйцата май с бабата ще ги боядисват...ще видим. Весело изкарване на всички на празника и много усмивки (ако не пиша преди това де  Laughing )

# 89
  • La casa de Mickey Mouse
Хоп и аз в новата тема
за една седмица колко сте изписалиииииииииии
четох два дни и половината неща забравих  ooooh!, ама съм един заплес
ние имахме 5 дни почивка около католическия велик ден, мъжо на работа, ние с дребен и кучето на гости във валенсия, времето ужасно, валя и какво ли не, но успяхме все пак да се насладим на шествията, приятелката ми ме поглези подобаващо, готвеше само вкуснотии, отиде и диета и всичко, починах си подобаващо, снимки както винаги нямам, забравих зарядните както на фотоапарата, така и на телефона, а камера, какво е това, няма почва у нас, мъжо ми се накара, хем ми я избира малка, с голяма памет да не съм казвала, че няма дискове, но няма кой да я вземе и използвам  ooooh!
ще ходя до бг магазина да видя дали има боя за яйца, ако не не знам какво ще правя, не ми се остава без яйца
ох много ми е сложен проблема с пишовските истории, тук не дават и дума да се казва за забелване и каквото и да е и аз като пълен профан не съм правила нищо до сега, водих го при педито исках направление за уролог, отказа ми, водих го в частна клиника, като чуха за какво става въпрос само дето не ме линчуваха, едва ли не ме изкараха, че съм искала да осакатя детето и не знам какво да правя, може би като се прибера в бг ще го заведа, но не ми се иска да си разваляме почивката, за колко време се възстановяват децата след лекарска намеса, толкова ми е объркано
разгледах с голямо удоволствие снимките на малките слънца, невероятни са

Общи условия

Активация на акаунт