Египет - трета тема

• 51 624
  • 705
  •   1
Отговори
# 60
Агенцията е Алфатур. Не съм впечатлена изобщо от нея, уж ми ги препоръчаха специално за Египет. Не съм имала проблеми, но нямат никакво отношение към клиента.

Утре тръгваме, надява се да нямаме проблеми Simple Smile

# 61
Приятно изкарване!  И после - на отчет тук  Mr. Green

# 62
  • Beyond the Frontiers
Агенцията е Алфатур. Не съм впечатлена изобщо от нея, уж ми ги препоръчаха специално за Египет. Не съм имала проблеми, но нямат никакво отношение към клиента.

Алфатур продават продукти на Тез тур. Нямат собствена програма за Египет. Там ще ви обслужва Тез тур.
Приятно изкарване.

# 63
  • София

Алфатур имат два офиса. Тези, които са на ъгъла с Христо Ботев са отчайващо нелюбезни. Другите са в Бизнес парка в Младост и бяха много отзивчиви. Дадоха ни и куп съвети преди да тръгнем. Наистина са представители на Тез тур и програмата в Египет е на Тез тур. Добре се представиха!

Приятно изкарване!

# 64
Да, тази беше една от двете агенции, които се изложиха и при мен. Добре че имаше и трета та успяхме все пак да заминем.  Wink

# 65
В събота се върнахме от Египет /Хургада + Кайро/ и съм изключително доволна от почивката и от екскурзиите, които направихме вътре в Египет. Мисля,че програмата на Тез тур определено е много добра, а освен това и организацията беше перфектна.
Въпреки мизерията, има нещо в тази страна, което те кара да се върнеш пак...

# 66
Ах, чак на трета страница сме изпаднали... ooooh!
Публикувам впечатленията на Aleicha, защото няма достатъчно мнения да пише тук. Благодаря и от името на четящите!  bouquet

"За хотела в Кайро..Ние бяхме в Делта пирамидс. На път за там, от летището, екскурзовода ни каза, че в хотела има ремонт, баните не работят, няма вода и т.н. Това ни изненада доста...Предложи да ни настани в друг хотел (в който отиде Jade). Изчете един списък на хора, които са определени за този хотел...Почудихме се , но решихме да си отидем в този, в който сме настанени. Ех, това бяха и едни от първите ми впечатления от Египет! На входа - охрана. А вътре...една особенна египетска миризма, но не на мръсотия, не. Една особенна, която и днес ме преследва с най-добри спомени. Хотела е голям, на рецепцията са любезни. Стаята ни беше голяма, с огромни легла. С голяба баня, вана, биде....И вода! Топла, студена, чиста. Бяха ме предупредили, че в Кайро тече кафява вода, но ...не. Ресторанта също бе добър. Оплакване имаха хората, чиито стая бяха към улицата. Но нашата не беше...От хотела се виждаха пирамидите, което допринасяше за неповторимата атмосфера и добрите впечатления. "

"Аз бях в хотел Панорама Бунгало в Ел гуна, не в Хургада. Това е едно приказно местенце. Бях го погледнала преди да отидем в google earth, но това което видях с очите си е невероятно.  Състои се от 4 корпуса по три етажа, с общо 26 стаи. Много са интересно, защото представляват сгради без покрив. Представи си ги като куб без таван... Стаите са огромни, баните също. Има си тераска. И голям дрешник с каса за ценности. Проблеми с почистване, с водата - няма. Освен тези копруса, има и ... колко на брой бунгала. Някои от тях са изцяло на сушата, а повечето имат излаз към морето. От морето пък имат стълбички...А за озеленяването и цялото ландшафтно оформление, думи нямам! Цветя, цветя, зеленина! Невероятно е. Има басейн с чадъри и шезлонги естествено. Има и детски басейн. Има бар до тях... Има детски пързалки в градинките. Край морето има малка плажна ивица, също с чадъри, шезлонги и люлки. Освен това с лодка (безплатно) се предоставя възможност да се отиде на един друг плаж, съвсем близо - казва се Зейтуна. Там пак има хотели (Шератон е там). Просто е по-голям плажа... Казано накратко - хотела е страхотен"

# 67
  • Beyond the Frontiers
Ето това са африканските къщички - в хотел Панорама Бунгало в Ел гуна

а това плажа при Шератон Ел гуна

# 68
Да, плажът в Ел Гуна е подобен навсякъде. Аз ще пусна малко снимки от Мьовенпик довечера  Peace

П.п. Понеже чак сега си продължавам четенето на "книгата" на Джейд, ми направи впечатление, че и на тях както и на Алейша, гидът е наговорил едни и същи неща за лошото състояние на предварително избрания хотел и предложението да отидат в друг по-добър..Това ми намирисва на не много коректен начин да се пробута по-скъп туристически продукт  Twisted Evil поправете ме, ако греша  Peace Е,поправям се сама - те са били в една група, прочетох пак по-горе. Така или иначе хотелът не е бил в ремонт, нали така??

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 11:46 от Old Sport

# 69
Възможно е Делта пирамидс да е бил в ремонт, защото доколкото си спомням през ноември имаше доста оплаквания от групата за условията там.

# 70
Ами то оплакванията си ги има постоянно - четох в tripadvisor. Но може пък да имат лоши и по-малко лоши стаи..не знам.

# 71
  • Стара Загора
Това ми намирисва на не много коректен начин да се пробута по-скъп туристически продукт  Twisted Evil поправете ме, ако греша  Peace Е,поправям се сама - те са били в една група, прочетох пак по-горе. Така или иначе хотелът не е бил в ремонт, нали така??
За по-скъп не знам. Ние така или иначе нищо не сме доплащали затова, че са ни настанили на по-добри условия. Не мисля, че Тез тур имат някаква изгода от това да те сложат в по-добър хотел, освен липсата на оплаквания после. Гида сам ни прочете в автобуса едно писмо от техен клиент, оплакващ се от условията в Делта пирамидс.

И ни обясни точно това, че има лоши и по-малко лоши стаи, че в някои е приемливо положението, но в други е на ръба на мизерията. Не знам доколко е така, но това бяха думите му. Rolling Eyes
Ние така и не го видяхме този хотел дори отвън как изглежда.

# 72
Е, добре, де. Аз се саморедактирах все пак. Освен това ти пишеш,че сте плащали за вечеря и затова реших,че е било по-скъпо. За мен лично е без значение, просто размишлявах на глас  Crazy В края на краищата важното е, че и двете сте останали доволни от хотелите си  Peace

# 73
  • Стара Загора
Аз разбрах, че размишляваш, но не ти схванах самата мисъл и затова се обясних така  Laughing Peace

За мен лично няма голямо значение хотела. Там събрах толкова печатления и емоции, че и под звздите да бяхаме спали пак щях да съм свръхдоволна.

# 74
За мен лично няма голямо значение хотела. Там събрах толкова печатления и емоции, че и под звздите да бяхаме спали пак щях да съм свръхдоволна.
Ей за това става дума  Peace
Иначе мислите днес и аз не си ги разбирам...с ужасна настинка съм  Crazy ooooh! Tired

Общи условия

Активация на акаунт