Юнски бебета! Тема №51

• 15 641
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Леле, това да си китаец не е лесна работа. От една страна ги разбирам - свръхпопулацията си е голям проблем. Но от друга страна, държавата да определя колко деца да имаш, това си е нарушаване на личните и най-вече човешките права. Ама те си знаят де....

greenlife, Fate, искам и аз на тези лекции. Ако обявят дата, плс, казвайте. Колкото и детайлно да ни се обясни на онази лекция, аз все още се чувствам адски неподготвеа за кърмене и не знам дали ще се справя. Онзи ден една приятелка обаче ми каза, че най-важното нещо, за да ту тръгне кърмата, е да мислиш оптимистично и да си сигурна, че ще имаш мляко  Peace

# 241
Много се радвам,че somebody и Петя вече са вън от болниците/колкото и добро да е вниманието/ моля да влизат чак за термин.Дано и другите да са добре и скоро да пишат.
Аз също не съм спала и направо ми се реве от болка.Моят бебчо беше с главата надолу,но явно сега е с краката надолу,защото така ме рита в срамната кост и се върти като шугаво и на всичкото отгоре мога да спя сега само на дясно,защото обърна ли се наляво и почват ритници.Не мога да направя и две крачки от ритници.Имам чувството че въздух чак излиза отдолу,а като лежа постоянно киселините ми разказват думата.
Има ли майка с такива подритвания и местения долу /все едно се е заклещило/.Чак ме е страх дали ще се обърне пак с главата надолу,че да мога да родя нормално.
Оплаках ви се,но на кого други.Нали вие сте ми сега дружки.
Вчера м/у другото гледах много хубав филм P.S. I. love.you но и много плаках на него.Ако някой исдка да си го изтегли и да го гледа,но и да се запаси с ностни кърпички. Лек ден мами сладки  bouquet

# 242
Роси, аз съм същата, само дето киселини нямам.
Снощи докато си гледахме тв, усетих, а пък и видях как бебето се обърна отново с дупето на долу. Сега такива шутове раздава по пикочния ми мехур, че направо ми се плаче от болка, а пък и имам чувството, че ще излезе всеки момент.
Като се сетя, че Кати последно се въртя в 38 г.с. ooooh! И притеснението, че беше напречно и подготовката за секциото тогава, и болката от това обръщане в такава късна седмица ми се отразиха страшно зле.
Ето и сега усещам бебето напречно  ooooh! ooooh! ooooh!

# 243
Като заговорихте за майчинство в други страни! На нашия татко братовчедка му е в Мексико и роди февруари! Та там нямаше болничен преди термин! По закон нямало... #Crazy А след раждането имат само 40 дена и после хайде на работа... Ако не, си седиш вкъщи, но никой не ти плаща!
Иначе забравих да се похваля, че и аз най-накрая разбрах какво е това хълцане! Онзи ден усетих как корема взе да подскача ритмично около 10 минути! много смешно ми стана! Иначе тези дни бебчо не е много активен, но за сметка на това като ритне чак ми се доревава... Много силни шутове раздава от време на време... Снощи даже си говорихме, че ако продължава така ще му пшланирам едно секцио в началото на 9-ти месец и да видим дали ще рита така... Joy Иначе нашия татко вече взе да му се кара, че не спи и ни държи будни само hahaha, голям смях... После като му се скара и взе да ми целува корема hahaha Жал му станало, че му се скарал  Joy

# 244
  • Пловдив
Гъди, и аз съм използвала Стеримара, може да се ползва от бременни, но да ти призная не ми помогна. Оправих се с  инхалации от лайка както е писала greenlife, слагах сода във водата с лайката и като започваше да кипи дишах, малко е неприятно но много бързо се оправих така.
Amorevole това за Китай найстина е интересно, май само тук в България дават по 2 год да си гледаме децата.

# 245
За спането аз съм ок, корема не ми тежи изобщо, досега три четири пъти да ми се  е случило да не мога да спя, иначе спя като заклана, нито ме боли, нито ми тежи, докат оспя, може би не го усещам, пък и мацката никога не рита нощно време, кротка е!Малко сега дупето ме наболява при обръщане, ама то  е от инжекциите!Единствено усещам да ми натежава корема, когато ми се появят болките, иначе не го усещам! Ама той корема ми е доста компактен, като за края на 7-ми месец, а мацката с близнаците в стаята ни беше с по-малък корем и от моя и много слабичка, та като влизаха в стаята ни, все ме питаха аз ли съм с близнаците Mr. Green! Иначе беба си е все надолу с главата, от 6-ти месец си е така и има пулс, като на момченце от 145до160 удара в минута!А да ви кажа правих си експерименти, докато ми мереха тоновете,нали и без това ми ги слушаха па 5 пъти на ден, за да видя дали ме чува, почвах да  и говоря и пулса и  се ускоряваше, примерно ако е бил 140 се вдигаше до 160, определено реагираше и оттук си правя изводите,че ме чуваше! LaughingСега на  24-ти април съм на преглед!!

# 246
Вчера купихме една активна гимнастика Embarassed нали сме спортни натури.Сега се чудя дали пък да не купим още една.Ама одеалцето му отдолу май е изкуственяк и се чудя защо не ги правят от памук, нали е за бебета,дали да не го махна туй одеало.Ама много красиво иначе.
И от кога мога да сложа бебе на такава гимнастика?

# 247
мацки, тия теми май ги дъвкахме покрай креватчетата, но не помня и моля за напомняне
от къде мога да си купя кокосов матрак - 140/70
ние легло си имаме втора употреба, но искам нов матрак - кокосов
нещо google  не ми помогна много в това отношение

# 248
greenlife , за кокосовите матраци доста се изписа и има много недоволни.
На Кати матракът за старото й креватче е такъв и съм много доволна, но разбрах, че съм случила на качествена изработка от суха дървесина. В събота бяхме на гости и усетих как мирише намокрен кокосов матрак. Sick
Сега всичките ни легла са с Магнифлекс- невероятно доволна съм.

edno_momiche, аз сложих Кати на активната гимнастика още докато беше на месец. Така и не прояви интерес към нея. От година е влязла в употреба, но за куклите й. Laughing
Сега очаквам да получа подарък от приятелката ми от Канада.
А иначе като се родят юнаците живот и здраве, пробвай дали им харесва, ако да винаги може да купиш още една друг модел и да ги редувате.

# 249
Активна гимнастика взех два вида-килимче и пластмасова,и ще ги ползвам вместо гриф за играчки на кошарката,понеже нашия го изгубихме.
Ясен от 2месечен много се заиграваше-,не знам мишките дали също ще се кефят

# 250
Досега подреждах огромния трикрилен гардероб в спалнята, за да поотворя малко място за пликовете с бебешки покупки. И се хванах за главата, като разгледах отново всичко, което сме му купили и се сетих, че всяка една дрешка/пелена/хавлийка ще трябва чинно да се изперат и още по-чинно да се изгладят  ooooh!  И определено мисля да престана да купувам дрехи, вече имам всичко необходимо, че и отгоре. Да не говорим още колко ще ни подаряват.... Peace

Онзи ден във Вис Виталис нямаше Сано Сензитив, а само някакви китайски перилни боклуци. Но аз все още се чудя дали да не се спра на Тео Бебе? Имаше ли доволни от него? Отделно, ми казаха, че има и течен бебешки Persil, има възможност да ми го донесат от чужбина, затова се колебая и за него  newsm78   Да сте го ползвали?

Хахаха, понякога постовете ни ми напомнят за ония тримата от "Клуб НЛО" (Антон Радичев, Георги Мамалев и Велко Кънев), които все се събираха на по приказка и всеки си говореше за своите си неща, без много-много да се вслушва в тези на другия   Joy

Прияде ми се таратор  Peace

# 251
Гъди, и на мен постоете ни често ми напомнят за НЛО, но няма как - дори само 20-30-40 да сме по-активно пишещите, няма как само една тема да се подхваща и изчерпва докрай. Хем сме много, хем - как да се избере чий въпрос е приоритетен и да се пише само по него, без да се обръща внимание на другите? Не става  Naughty А така е и по-интересно, стига да внимаваш в час  Laughing
И откъде го измисли тоя таратор, и на мен ми се прияде! Лелеее, то станало време вече за обяд, аз се отплеснах нещо.  ooooh!  Излизам да хапна и да глътна въздух, до после!

# 252
Oshte edno majsko bebe se e rodilo! Lele I na nas ne ni ostawa mnogo wreme!

# 253
А да ви кажа правих си експерименти, докато ми мереха тоновете,нали и без това ми ги слушаха па 5 пъти на ден, за да видя дали ме чува, почвах да  и говоря и пулса и  се ускоряваше, примерно ако е бил 140 се вдигаше до 160, определено реагираше и оттук си правя изводите,че ме чуваше!

Ехаааааааааааааа, това трябва наистина да се провери, даде ми идея за следващия път, че ми е скучно докато ги мерят.

За матката се бях замислила за контракциите, как ще ги усещаш и за това питах, дали сте говорили за упойки при раждането?

# 254
Здравейте момичета Hug

Гъди видя ми се че е Сано това в Вис Виталис, може и да съм се объркала Embarassed на първия етаж на края, до олекотените завивки някъде беше. иначи течния Персил Сензитив се води за бебета и е много хубав, До 1 годинка с това се перяхме, после минах на Персил сензитив прах за всички, че ми писна да редя прахове и шишета с препарати.

Аз съм зле с носа, ужасна хрема имам вече втора седмица, смениха ми  капките, отпред цялата глава ме боли и ченето ме боли, ужас някакъв, едвам дишам, гной ми тече от носа, синузит ли възпалих незнам, реве ми се вече Cry
Бебето още си се върти в каквито се сети посоки, седалищно като застане и ме рита и мен ужасно в пикочния мехур. Снощи беше напречно, днес не е шавало много, немога много да преценя как е.

Общи условия

Активация на акаунт