Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-11

• 44 642
  • 441
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро/ден! Laughing

Вчера си направихме чуден великденски пикник. Ходихме в два манастира и накрая спретнахме софрата край една бистра приказна рекичка. В такива моменти се чудя защо е необходимо хората да търсят чуждоземски красоти, като България е толкова разнообразна и красива. Днес ще го дадем по-леко, но няма да останем вкъщи де. Пийвам кафето и бегом навън с детето.

Миз, и аз това предположих като цяло. Признавам си, досега съм гледала скептично на прегледи само с ръце, а виж че май те са доста надеждни. Е, все пак зависи и от ръцете де. Двете 'неща', бяха ли свързани или са се образували напълно самостоятелно едно от друго? (ако те притеснява да разказваш, не отговаряй все пак) Hug

Къде сте дами? Днес какво ще правите?

# 151
  • София
Привет мили момичета!
На вън времето е отвратително, мрачно и вали дъжд, но въпреки това празника е хубав, бих казала чудесен!  Peace
Господ да дава здраве на всички ни и на хората които обичаме!!!!  love001 Two Hearts Two Hearts

# 152
Привет мили девойки!!!
Навън времето е прелестно /колко е голяма България - в София е гадно, тук е лято /откога го чакам. Досега бях на разходка по Аязмото. Сега на гръб с някое готино филмче - пълен релакс.Явно при нас по-късно ще стане както казва Маргич. Дано пък и ни се размине.
Слънчево настроение ви пожелавам sun

# 153
Здравейте!
И тук, днес, времето беше прекрасно   Nature Sun With Face , но сега заваля   umbrella!

# 154
       За статистиката  Laughing- при нас е слънчево.До сега се мотах по улиците ,време ми е нещо да свърша и в къщи .

# 155
Воистина Воскресе,мили Дами  easter  easter

Аз най накрая стигнах до компютър  Grinning

В събота вечер краката ми не ме държаха  smile3532
Но какви козунаци бях завъртяла
И като добавка курабийките на Маги, приказка
Маги не ги снимах, но трябва още много брашно да прахосам докато добият твоя вид  Grinning

# 156
  • София
 Добра вечер! Прекалихте ли с храната.....? При мами,свекита .....Аз се държах геройски и по залче,защото нали ще пълнея от елтирокса,та тренирам разумно хранене.... Mr. Green 
 Ангелари,предполагам си измайсторила курабийките и са станали перфектни,нали знаеш ученика е по-добър от учителя!!!
 На мен ми хареса дъждеца,толкова е чисто след него ,ухае на люляк и цъфнали дръвчета! Абе, красота!!!!
От утре пак ,нормалното положение,как ми се иска да има само праници и да не се сещаме за разни неща...!!!!

# 157
Момичета,

да се отчета и аз. Wink
Днес бях на преглед - кардиолог, кръвна картина и при онколожката. Състояние - отлично. Simple Smile Утре ще се почерпя по случая, давайте и вие с мен.  Hug
Няма да ви лъжа - тъй като този път стоях 10 дни, с плача се разигравахме бая, т.е. имграхме "шА ли ревна или нЕма".  Joy Е, устисках и не рИвах, утре ще мачкам Данииииииииииииииии!  newsm44 smile3504 newsm07

Сега за Великден. Нали си имаме паднали ангели около нас, та един от моите такива ме покани на гости у тях тук. Изкарахме великолепно, предвид че моите мъже не бяха с мен. Правихме козунаци, агне, дроб сарма и какво ли още не. И много се смяхме, и пихме винце, и въобще...Почти не преядох. Wink

Нели, ОБИЧАМ ТЕ! Но ти си го знаеш, нали?  Heart Eyes txtloves newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Heart Eyes  Kiss

Целувам ви, дами!    Hug

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 21:16 от кана

# 158
  • София
Кана, момиче - прекрасни Великденски новини  newsm10
И никакъв плач, нали съм ти казвала /май не съм го казала аз, ама нейсе/ - целта оправдава средствата.
А пък аз направо съм в потрес от моите кулинарни способности  Embarassed
Първия козунак стана отврат. Втория - просто прекрасен!
Ама се заблях и го поизгорих  smile3511
Ама ... простиха ми, предвид другите деликатеси, които бях приготвила  smile3532
Днес малко на работа и реших, че трябва малко диетка вечерта.
Направих една супер манджичка от лапад, пресен лук и джоджен.
И така се освиних, че тоооооолкова ми е тежко  newsm45
Диетка, а  Joy Joy Joy

# 159
  • usa
Миз, и аз това предположих като цяло. Признавам си, досега съм гледала скептично на прегледи само с ръце, а виж че май те са доста надеждни. Е, все пак зависи и от ръцете де. Двете 'неща', бяха ли свързани или са се образували напълно самостоятелно едно от друго? (ако те притеснява да разказваш, не отговаряй все пак) Hug

не съм от притеснителните, ама въобще Simple Smile. бяха отделни тумори, в напълно различни части на гърдата, но хистологията им беше доста идентична. а за ръцете съм напълно съгласна, затова си мисля, че е важно да се проверяват нещата на два-три-четири фронта, за да сме сигурни Simple Smile.

хули, зарежи диетите - много лошо влияят. аз от месец-два съм на диета и трупнах още кило-кило и половина на задната подплата ooooh!. ще взема да ги зарежа пущините, че съвсем ще се освиня за сезона на банските...

# 160
  • София
Добро утро   bouquet
Миз, каква диета, бе момиче. Трябваше да поразтоваря след великденското плюскане на агнешко и яйца, салати и козунаци. Та затуй реших, уж по-лека храна, ама то ненаситното в мен се прояви  Joy Joy Joy
Диета никога не съм правила. Опитах един път, писала съм за това, но продължи само един ден  Peace

# 161
  • София
Добър ден и от мен! Hug
Кана, поздравявам те за хубавите новини които си ни написала!!! Peace И моля те никакви сълзи, само усмивки и мнооо..го щастливи мигове с бонбончето Дани!!!!! Joy
Колкото до диетите, няма смисъл милички, наближават шест дни в които ни чака отново ядене и релакс, а пък след това ще видим!
Баба Марги е веднага на химио, така че за мен диетата ще дойде бързо и от самосебе си! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
за сега чао от мен, защото трябва и да поработим! Joy

# 162
 Heart Eyes Коя е Нели  Heart Eyes С кое партизанско име?  Hug
Кана писала, че я обича и аз да не изтърва  Blush
Браво на тези дето са месили козунаци  Blush, аз все се каня.....
Момичета, не мога да смогна да изчета.... Но да се оплача и аз много ядох и не помръдвам хич с килата, отделно не спортувам  Embarassed А обещах........пуста зодия ли ми е мързелива....., уж нямам време от работа, ама ако реша трябва да намеря....
Днес вечерях само салатка с 1 яйце и сега напипах кутията с шоколадови бонбони....  Embarassed

# 163
  • София
Ееее, за това упражнение с бонбоните бих те убила  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Добре, че нета не разполага с реално оръжие  hahaha
Нели / ама не съм го казала аз/ е една съфорумка, която живее в Белгия.
Защо ли всички, които пишат в БГ мама са толкова добронамерени?
Защото , сигурно са прекрасни момичета.
И защото всички трябва да сме такива bowuu
А за козунаците не се кани... Трудна работа  Joy Joy Joy
Туй май само Маги го владее  bouquet

# 164
  • София
Добро утро,момичета!
 Хайде на кафето,сервирано е вече!
Специалната,аз вече не помня вкуса на бонбоните,а преди оправях по кутия. От тях не съм напълнявала,а от вафлите и голямото количество храна. Карала съм по цял ден на бонбони и цял шоколад и съм била слаба. после започнах повечко храна и качих 3,4 кг. С диетата ги махнах и сега съм слаба,ама какво от това не съм по-щастлива...... Пазя диета вече защото се очаква 10-20 кг покачване от хормона,така чета из нета.
Ям пиле,риба.агнешко/като има/извара,яйца,спанак,коприва,броколи,бамя,луци,гъби,извара и по две кофички мляко кисело на ден.  И съм доволна,не ми липсват онези неща.
  Хули,а козунака ме успокоява,като го правя,а и аз го меся в машинката за хляб,после мятам във фурната на 50 градуса да втасва и то какво остава -само да сложиш точните продукти....с любов де...и къщата ухае приятно. Сега  през май имам поръчки за козунак,та пак ще се успокоявам... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт