Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-11

• 44 547
  • 441
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Момиченца привет и от мен! Днес е най хубавия християнски празник - ЦВЕТНИЦА Laughing   Мой личен празник понеже съм Маргарита!
Изпратих си гостите и сега съм на разположение! Чета ви и се радвам! Всички днес са в настроение, което е чудесно! Наздраве за хубавия празник, за чудесното време, за ведрите усмивки и за всички именяци и техните близки! newsm51

# 61
# 62
Брей, много цветя в нашата тема. Heart Eyes Супер!

Даже и теб, Кана може да те сложа в групата, нищо че си само по ник цвете- душата ти е цветна. Hug И хубав ден си избрала за връщане към себе си- със страхотен заряд! Почти в пълна степен усетих вълнението ти. Няма да се впускам да пиша как си мисля, че  се отразява това на четящи и пишещи, не вярвам някой да не се досеща.  bouquet

Всички останали момичета-  Hug!

# 63
Браво, Кана! smile3501  newsm51

# 64
Аз пак, на патерици, но .... Blush
На всички именници много,много здраве и   love001  love001 от мен.
Съботата и неделята не бях в къщи. Ходихме с малката при кръстниците й. Да си получи свещта за Възкресение и новите дрехи.
Беше супер. С кръстницата й се наприказвахме ... Whistling
Времето беше ...лято. Елпида я съблякох по къс ръкав...

Кана, браво за перуката.  newsm10

# 65
Мило Цветенце, честит рожден ден!
В този хубав ден, приеми най-скъпи поздрави от мен, по случай твоя ден рожден!
Бъди все толкова мила и добра, бъди си просто майка и жена!
И не преставай да даряваш с обич и с топлота твоето богатство, твоето дете!
И макар годините да натежават, остани си млада и помни, че всички днес те обичат на колкото и години да си ти!

# 66
Здравейте, моми4ета  Simple Smile.
  Днес, ми е трети ден ,от първата вливка.Като цяло се чувствам добре . Simple SmileМоже би го дължа на - Зофрана .Имам  леки  неудобства (ако мога така да ги нарека ) ,като афти в устата ,умора - но това , ще се   преживее .Мисля 4е ще ми е по - трудно с опадането на косата ,подготвям се психи4ески ама   Thinkingзнам ли.Най- ве4е се притеснявам и за Дани(синът ми),как ще ме възприеме .
Кана - Браво на теб

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 12:06 от Laleva80

# 67
laleva80,  Hug Hug Hug Ти си герой, браво!!! Аз също нямах никакви проблеми (леката умора и афтите не ги броя, те са песен, не е нещо за оплакване Wink )

За косата - не се притеснявай. Мога да споделя на мен кое ми помогна да не се връзвам толкова (то по принцип май не се връзвам много, живота ме е научил Wink ). Казах си така - косата ще ми опада, защото химиотерапията покрай раковите убива и здравите клетки, НО - важното е, че убива лошите клетки. Wink Второто, което си помислих, беше - колкото по-бързо окапе, толкова по-бързо се приближавам до момента, в който ще ми поникне пак. Wink

Ами това е, това бяха моите разсъждения. Освен това е много важно да се харесваш ти, всякак - и с коса, и без коса. Тялото ни го заслужава, да се гледаме с любов. Красива си, няма спор, даже може да ти отива (при мен май така стана  Blush ). За това спокойно. Колкото по-малко се замисляш и вглеждаш, толкова по-добре.

За  Дани - децата са невероятни, реагират по най-неочакван начин, обикновено много по-адекватно и положително от възрастен. Wink Убедена съм, че ако му обясниш (колкото сам прецениш) или му дадеш логична причина, ще те разбере напълно. Ако си му казала, че си болна и се лекуваш, можеш да му кажеш, че това е част от лечението, за да може мама да оздравее. Ако не си му казала в подробности, винаги може да измислиш нещо забавно, което да му хареса като обяснение. Тук може би най-добър съвет ще ти дадат другите мами с малки деца. весе, миз  включете се.  Hug

# 68
Най- ве4е се притеснявам и за Дани(синът ми),как ще ме възприеме .

Включвам се. Когато аз правех химиите, Елпида беше на 2 - 2,5 год.
Просто всички й казахме, че мама е болна, взима лекарства и от тях я боли коремчето и повръща. Тъй, като сама тя беше минала през болест, болка в коремчето и повръщане, разбра. Е, каквото може да разбере едно 2,5 годишно дете. Имаше моменти, в които ми е носила легена... Joy Joy Joy
Просто и елементарно. Не е необходимо за задълбаваш в подробности.
Виж, при синът ми беше по-друго. Все пак тогава беше почти 15 год.
Най ми беше гадно, втората вливка... драйфах като за световно. А то милото, седнало до мен на кревата и мрънка за нещо. Аз едвам гледам и за по-интрересно започна да скача по кревата. След първия скок и мойто мощно драйфане, пак имаше обяснения... Joy Joy Joy Та, така, свикна.

Сега, в ретроспекция, какво друго да очакваш от толкова малко дете, че то си е бебе. После пък й беше много странно и смешно, когато мама си слагаше косата. Даже, сама ме е подсещала, да си я сложа перуката... Купон  Whistling Whistling Whistling

Лалева, приятелски съвет. Колкото можеш по-ведро. Не само ти, но и всички около теб. По време на първите две вливки, майка беше в къщи. Да помага за деца и съпруг. По време на първата вливка, ходеше ден и нощ със подути и насълзени очи. Докато я хвана мъж ми и й каза, повече пред мен да не реве, че така не ми помага и т.н...

Обръщай повечето неща на смях и на майтап.
Хората са казали, "Светът е оцелял, защото се е смял"... Много истина, много вярно...

# 69
       Кана ,браво, много яко , радвам се, че си щастлива!!!!

Честито на цветита, макар и късно  Embarassed!!!!Много здраве, много оптимизъм!

Сега звънях за Хера, готов е , отрицатален  newsm44 , много се радвам!!!!Не знам обаче кога ще идвам да го взема, колата е за ремонт нещо, но задължително ще се обадя.Иска ми се да съчетая и да мина на контролен при д-р Гаранина/ хирурга ми/ ,нали трябва?! На 15 съм на сцинтиграфия в Търново, ще ми е лошо ли, че май се очертава да пътувам с автобус?

# 70
  • София
 Цветенце,честото! Много здраве и хубави моменти,нека късмета да е с теб!!!  bouquet
 Кана,много се гордеем стеб...знаеш нали!!!!!
 Пясък,браво за резултата!!! Е има и радости на този сват!!!! А от сцинтиграфията няма да ти е лошо.нищо не чувстваш. Там само трябва да мируваш,никакви движения по време на изследването.Мен това все ми пречеше.все си мисля,абе мърда ми се точно сега....После пиеш вода и ядеш зелева салата.
 Мацки как сте, готвите ли се за празниците-психически де. Все хубави моменти ни чакат.Аз много се радвам.Утре ще правя пробен козунак,защото съм си взела едно итал.брашно и да го пробвам.
Хубав ден от мен ,на всички!!!!  bouquet

.

# 71
Благодаря ви мили момичета,Сонче много ми хареса пожеланието Hug

Ето и почерпушката,но с пастичките по-внимателно Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 72
Ето и почерпушката,но с пастичките по-внимателно Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хич, ама хич няма да е внимателно... Twisted Evil Mr. Green
Внимателното след Пасха, тъй съм решила... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 73
Чудесни сладки! Как да не си хапнеш!?  love001
Сиси, радвам се за резултата! За сцинтиграфията не мисли, нищо не се усеща, както вече ММ ти е казала, лягаш, не мърдаш 20 мин., после пиеш много вода, за да изкараш по-бързо изотопа и това е. Нищо страшно! Laughing
Кана, мисля и аз да "хвърля" перуката в най-скоро време!

# 74
канаveselinap -Благодаря ви много Hug Hug Hug.радвам се 4е споделих с вас ,сега се чувствам мн. по добре . Simple Smile
    В интерес на истината ,Дани приема нещата ,като голям човек .Знае 4е съм, болна и се лекувам .
 Поздравления за резултатите Сиса /

Общи условия

Активация на акаунт