Колички за близнаци - 3

• 84 120
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • Враца
Според мен стискай зъби още малко, докато проходят по-стабилно и сваляй първо количката и после децата на собствен ход. Моите вече си знаят къде е асансьора и чакат пред вратата, много им е кеф да се возят. Иначе моята се събира в асансьора, но после има към 10-на стълби, които трябва да се преодолеят.

# 661
Феникс, имам Макларън/влиза в много тесен асансьор, седалките не са чак толкова тесни, но не са удобни за спящи деца/, и ако искаш можем да се видим някой път да го пробваш, дори мога да ти го дам за седмица примерно за да си прецениш плюсовете и минусите/аз вече почти на ползвам количка/, много ми е удобен за превозване в колата и на кратки разстояния, но тези малки гумички хич не се сприятеляват с офроудските ни тротоари и понякога толкова ме дразни обстановката, че не знам на държавата ли да се сърдя или на количката  #Cussing out Не бързай да купуваш, моя съвет е ако имаш възможност за вземеш и влакче и макларън и аполо /примерно, или такива които си харесала/и пробвай с децата и асансьора  Peace Някой твърдеше, че стария модел на Чиполино / "домино" мисля беше/, влиза в тесните, аз обаче не съм сигурна  Thinking Най-добре пробвай, преди да вземеш!

# 662
Благодаря за съветите.Май или макларън ще е ,или нищо.Влакче няма да влезе също,защото се оказва твърде дълго.Уф,ние имаме и голям асансьор,но напоследък се разваля всеки ден,а моите още не ходят Party
 Hug

# 663
Здравейте може ли да ми препоръчате хубава но не много скъпа количка. Благодаря ви предварително.

# 664
  • София
Аз определено се спрях на X Lander много ми хареса Peace
Искам много да си я взема но чакам да ми кажат като ще ги изписват и чак тогава не смея иначе! Rolling Eyes

# 665
# 666
Аз съм доволна от Бертонито.Моята е по- стара, но не виждам да има  голяма разлика с тази. Моята е много маневрена и лека за управление.Единствено ширината ми беше проблем, защото не влизаше в асансьора

# 667

Количката ми харесва, много е хубава! Нашата е подобна на тази, само че е на Чиполино.  Simple Smile

# 668
  • София
X Lander-ът го видях за пръв път миналата седмица. За моя изненада се оказа с много малки предни гуми, на снимките изглеждат по-големи  Rolling Eyes На всичко отгоре около предните гуми има много прастмаса, че и калник сложили, аз не виждам как ще върви в сняг тази количка. Иначе ми хареса, лека; хубави, широки седалки, хубава материя -  да бяха направили по-големи предните гуми щеше да е перфектна.

Димяни, аз вчера разбрах какво се е случило с вас. Да са ти живи и здрави малките, бързо да наддават и скоро да показваш снимки в количката  Hug

# 669
x-lander-a си е супер маневрена количка.супер доволна съм.и това не е калник, а степенка за крачетата.е,всеки си решава , аз съм вече пристрастна. Wink

# 670
  • София
Права си, всеки сам си решава. За мен предните гумите са малки. А с 4 месечни бебета всички колички са маневрени  Peace
Степенката за крачета е по-нагоре, над гумата си има калник

# 671
Права си, всеки сам си решава. За мен предните гумите са малки. А с 4 месечни бебета всички колички са маневрени  Peace
Степенката за крачета е по-нагоре, над гумата си има калник

дали ще има калник или не няма никакво значение. освен че ако караш през вода или кал предпазва да не пръска нагоре и настрани в зависимост от движението на колелото Simple Smile

# 672
  • софия
Аз пробвах X-lander-a с близнаците на една приятелка вътре Grinning Wink(тогава бяха на година и 6 месеца) и си беше екстра и с по-големи дечица вътре и твърдо съм се спряла на такава количка-на мен поне ми отговаря на всички предварителни изисквания, които имам, а като я подкарам с моите близнаци вътре живот и здраве ще видим тогава Wink

# 673
  • Русе
Здравейте може ли да ми препоръчате хубава но не много скъпа количка. Благодаря ви предварително.

Аз съм с http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/4453. До момента никакви оплаквания, супер маневрена, а актуалната цена е 320 лв. Мисля, че цена - качества е повече от добро. Иначе се колебаех между нея и X-lander-a, но на Кенгурото доставката ми беше за един ден и затова се спрях на нея и засега не съжалявам изобщо. Но имай предвид, че е за високи хора, защото дръжката е висока, но аз това търсех.

# 674
  • Sofia
За Бертонито - ползвала съм Чиполино туини, което е абсолютно същото. Не съм доволна. Тежка, неманеврена. Вярно че я ползвах с вече големи и тежки деца, но ако не искаш да купуваш количка всяка година по-добре си вземи нещо с големи гуми. 3 или 4, но да са големи. Кангаруто от горния пост е много добър евтин вариант. Чиполино също имат триколка с големи гуми за 350 лв. И третият вариант е хубава количка втора употреба. Или ако държиш на малките гуми по-добре търси тип лятна количка със сгъване на чадър. Там геометрията е друга и малките гуми не са проблем дори при тежки деца. Аз в момента съм с Cangaroo twin classic и съм много доволна, въпреки че двамата общо са 31 кг.

Общи условия

Активация на акаунт