1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 54

• 31 781
  • 437
  •   1
Отговори
# 345
олинце, стиховете са прекрасни. благодаря за тях и че ги сподели с нас.

# 346
Привет,момичета.
Отдавна не съм писала,но ви чета редовно.
Благодаря на момичетата пуснали епизодите.Благодарение на вас ги гледах.
На всички Цветенца,днес,Честитооооооооо.

# 347
  • България Сливен
asha, благодаря ти за красивия преразказ на книгата. Не съм я чела, но добих представа за съдържанието и благодарение на теб.  bouquet

# 348
  • Между гори и планини
олинце, стиховете са прекрасни. благодаря за тях и че ги сподели с нас.

Моля, няма защо! За мен е удоволствие, поне и аз да имам някакъв принос в темата ни  Blush

# 349
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЦВЕТЯ  bouquet  bouquet  bouquet

# 350
asha, благодаря ти за красивия преразказ на книгата. Не съм я чела, но добих представа за съдържанието и благодарение на теб.  bouquet
Привет!!Честито на Всички именници??  bouquet  bouquet  bouquet
На коя страница е преразказа  на книгата от Аша ?Сори нямам време да се връщам назад ..........само ако е възможно разбира се Praynig........Предварително благодаря .

# 351
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН !ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ , КОИТО ПРАЗНУВАН ЕДНА СТРАХОТНА ВЕЧЕР

# 352
  • София
На коя страница е преразказа  на книгата от Аша ?Сори нямам време да се връщам назад ..........само ако е възможно разбира се Praynig........Предварително благодаря .

На предишната  Hug Ето го.

Имало едно време двама братя -шах Шахриар и шах Шахзаман -
...........
 и ...така ....заживели щастливо дълги години ....

# 353
Цитат на: mamadanii link=topic=387538.msg10861020#msg10861020 date=1239528[color=red
[/color] ............ в последствие стана така, че той я нарани жестоко и сега страдаме всички. Е как трябваше да постъпим да и забраним ли брака с него? Цял живот ще го мислим, но човек пък се учи от грешки. Сага пък тя се страхува да предприеме връзка да не би да се разочарова отново.............Много сложно стана, но разсъждавах по въпроса на Venetat=
Сори ,че се намесвам .....но си мисля ,че Няма нищо Толкова фатално в "грешките".По-лошо е съжалението ,че нещо Не е направено ...Мисля ,че Личния избор е Важно  Право на всеки.Като родители трябва да оформяме светогледа на децата си  но по -фин начин ...както е в библията .......с придчи ,Приказките  и примерите .....Не директно , и не авторитарно ThinkingНо допускам ,че има всякакви варианти и изключения

# 354
Сега като прочетох откъса от книгата ,който Аша ни е разказала това е края на книгата и си мисля ,че и нашия филм е възможно да има подобен край ето го моя вариант ББ: Шехерезада ще откаже
предложението на шефа ,разбира че е бременна ,ражда си детето и си го гледа Онур се пропива прохайтва (както сме разбрали )и след известен период примерно две години се срещат и се събират с трите си деца и вече без тайни черни нощи и си заживееели щастливоооо

# 355

На предишната  Hug Ето го.

Имало едно време двама братя -шах Шахриар и шах Шахзаман -
...........
 и ...така ....заживели щастливо дълги години ....

Благодара !! и на Двете ви безкрайно.

# 356
Сега като прочетох откъса от книгата ,който Аша ни е разказала това е края на книгата и си мисля ,че и нашия филм е възможно да има подобен край ето го моя вариант ББ: Шехерезада ще откаже
предложението на шефа ,разбира че е бременна ,ражда си детето и си го гледа Онур се пропива прохайтва (както сме разбрали )и след известен период примерно две години се срещат и се събират с трите си деца и вече без тайни черни нощи и си заживееели щастливоооо

Става Зарадва ме.Дано и Сабанджи да мисли така. PraynigИ е напълно реалистично .........както с Нюлофер има аналогия  bouquet

# 357
  • Гърция
 Görüntülenme 14244945
Toplam Oy:13267147
 newsm44  За първи път сме толкова близо дано още малко я има класацията. Вече сме на милиметри от първото място.

# 358
Възможно ли е някой да даде линк за гласуването ?

# 359
Възможно ли е някой да даде линк за гласуването ?
http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=384
заповядай Hug

а този е за Берг - 38стр
http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=426

Общи условия

Активация на акаунт