1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 54

• 31 765
  • 437
  •   1
Отговори
# 360
  • Между гори и планини
Сега като прочетох откъса от книгата ,който Аша ни е разказала това е края на книгата и си мисля ,че и нашия филм е възможно да има подобен край ето го моя вариант ББ: Шехерезада ще откаже
предложението на шефа ,разбира че е бременна ,ражда си детето и си го гледа Онур се пропива прохайтва (както сме разбрали )и след известен период примерно две години се срещат и се събират с трите си деца и вече без тайни черни нощи и си заживееели щастливоооо

не мисля, че Онур би й простил ако е бременна и не му каже, роди и гледа детето сама. Още повече, че тя знае историята с Нилюфер и колко тежко му беше като научи за нея. За пропиването и прохайтването, също не ми се иска. Искам да го виждам силен, а не сринат и кацащ от жена на жена - грозно е и това няма да е той.

# 361
Сега като прочетох откъса от книгата ,който Аша ни е разказала това е края на книгата и си мисля ,че и нашия филм е възможно да има подобен край ето го моя вариант ББ: Шехерезада ще откаже
предложението на шефа ,разбира че е бременна ,ражда си детето и си го гледа Онур се пропива прохайтва (както сме разбрали )и след известен период примерно две години се срещат и се събират с трите си деца и вече без тайни черни нощи и си заживееели щастливоооо

не мисля, че Онур би й простил ако е бременна и не му каже, роди и гледа детето сама. Още повече, че тя знае историята с Нилюфер и колко тежко му беше като научи за нея. За пропиването и прохайтването, също не ми се иска. Искам да го виждам силен, а не сринат и кацащ от жена на жена - грозно е и това няма да е той.

И на мен не ми се иска да стане така, но е факт на мъжете ангелите са слаби.ББ: Феридефс му задава един въпрос във трейлера на 86 серия "Ако преспиш със всичките жени ще я забравиш ли г-н Онур"това ме кара да мисля че така ще стане. А тя в момента не мисли какво е преживял Онур тя му е много сърдита (въпреки че не е виновен) А аз мисля че Онур ще й прости всичко защото се чувства виновенТова разбира се са мои фантазии и никак не значи че така ще стане

# 362
то това са си 100% измислици но ще пиша с ББ:
KRASSI_EL как можа да го опишеш като разхайтен и пропит о мъка  smile3518  smile3514 хич не искам да го виждам такъв въпреки, че точно това ни подсказват сценаристите - за пропит не съм сигурна, но разхайтен да.
и не им подсказвай за двете години ще измислят някой 4-ти сезон  Joy Joy Joy
добре че знаем че сериала се сбогувал с канал д така че 2-те год ще минат набързо Кърач ще изпее една песен и готово
аз обаче мисля, че Шех ще приеме предложението за брак - нали сценаристите трябва да ни накарат съвсем да  smile3511  newsm61  , докато Онур я открадне за което и ние ще помагаме
тези сценаристи така се отнасят към нас  smile3534 smile3508 smile3533

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 22:56 от castanea

# 363
Честит празник на всички празнуващи!!!(малко преди да свърши, но .... Embarassed)

И специални поздрави за asha Hug

# 364
Момиченца,много ви моля не мислете така за Онур.

# 365
  • Между гори и планини
С любов теша сърцето, за да не се издам,
но виден отдалеч е сърдечния ми плам!
Сълза ли текне, казвам: „Окото е ранено!” –
клеветник да не види душата ми сломена!
Свободен бях, не знаех какво е туй любов,
сега сърцето носи кръст тежък и суров.
Сега за мене знаете, таз жалаба е за вас,
че от любов сразен съм, смилете се в тоз час!
Аллах, пази лицето, дарено с красота,
че негов роб са месецът, звездите по света!
Душата си аз давам за среща благодат,
че Тя за мен е Раят, а отказът е Ад!

______________________________________________________________________________________________

Сърцето ти, любими, по мене да пламти!
Търпи! Честит ще бъдеш с любовта ми ти!
Защото вече зная за любовта ти чиста,
за мъката, гнетяща сърцата ни лъчисти!
Ще те даря със близост, със среща тъй мечтана,
но не един пазач помежду нас застана!
А падне ли нощта, от силната ни страст
Ще запламтят сърцата ни на любовта във власт!
Съня си аз прогоних и нямах миг покой –
сърцето ми спохождат страдания безброй!
Да крием любовта си, е свят закон, затуй
завесата не вдигай, а думите ми чуй!
Сърцето по сръндака тупти с любов гореща.
Дано не се уплаши и дойде с мен на среща!

______________________________________________________________________________________________________

В градината изгря в зелена дреха,
бе разкопчана и с коси развени...
Запитах я за името... Прошепна:
„Сърдечен завет съм, за влюбени – жарава!”
„Согромни мъки – казах – съм се сблъсквал!”
А тя ми рече: „Камък съм не чувствам!”
„Щом ти си камък – тъжно аз добавих –
От камъка Аллах е извор пуснал!”

__________________________________________________________________________________________________________

Всяко нещо идва със своето време.
Нова радост идва след старото бреме.
Потърпи – мъка тежка обречена пада,
доброто ще дойде, пък нека днес страдаш!
Че Богът всевиш е, който праща бедата,
но после по щедро дарява благата!
Най-добрите – най-тежките мъки понасят,
след позора Бог радости щедри донася!
Претъпиш ли тъгата, пренесеш ли позора –
то значи любим си на Аллаха във взора!
Аллах за бедата стократно въздава,
след мъки ръката си щедра подава.
Той вечно е близо – в болка, в страдания,
Но то се не мери с часове, с разстояния...

Стиховете написах с помоща на castanea

# 366
Аша благодарности за преразказа Hug  bouquet   За края споделям мнението на Кастанеа Peace,мисля че докато съвсем не ни докарат до прединфарктно състояние,няма да мирясат тие сценаристи,но после всичко трябва да си дойди на мястото и да въздишаме дълго време по щастливия край Praynig Hug,за който активно ще помагаме Mr. Green  bouquet

# 367
  • Варна
Görüntülenme 14244945
Toplam Oy:13267147
 newsm44  За първи път сме толкова близо дано още малко я има класацията. Вече сме на милиметри от първото място.

Джанъм,  първите два  филма  са  на  светлинни  години!

Kavak Yelleri
Görüntülenme 14371223
Toplam Oy:30421569

Asi
Görüntülenme 14377273
Toplam Oy:30499550

Те  се  бият  помежду  си  и  са  съвсем  недостижими!
 За  нас  е  важно, че сме  твърдо  на  ІІІ-тото място  и  никой  не  ни  застрашава!!!

# 368
Шмети, къде се загуби? Нищо не казваш за 74 и 75 епизод. А там има такива хубави сценки.

# 369
Олинце и castanea стршни сте.   bouquet

# 370
  • Гърция

Görüntülenme 14244945
Toplam Oy:13267147
 newsm44  За първи път сме толкова близо дано още малко я има класацията. Вече сме на милиметри от първото място.

Джанъм,  първите два  филма  са  на  светлинни  години!

Kavak Yelleri
Görüntülenme 14371223
Toplam Oy:30421569

Asi
Görüntülenme 14377273
Toplam Oy:30499550

Те  се  бият  помежду  си  и  са  съвсем  недостижими!
 За  нас  е  важно, че сме  твърдо  на  ІІІ-тото място  и  никой  не  ни  застрашава!!!

Съжалявам това не съм го видяла и е станало объркване. Е поне за момент си помечтах Simple Smile

# 371
Благодаря за стиховете , особено последните.Как само е казано Аллах бедата въздава ,но след нея ръката подава.Дай боже след бурята,която предстои да изгрее слънцето.

# 372
да ви питам това как се превежда: Görüntülenme

# 373
нямам представа как се превежда за мен е логично да показва броя на гласувалите

# 374
нямам представа как се превежда за мен е логично да показва броя на гласувалите

Xора посетили страницата , но не непременно гласували  Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт