Само хубави новини и усмивки през новата седмица 08.08-14.08

• 9 283
  • 271
  •   1
Отговори
# 165
Калина, и аз като пиех ясмин така ставаше. Спирах ги във вторник или сряда не си спомням точно ooooh! и в неделя, даже понеделник ми идваше.

# 166
  • Му Кинд Оф Плаце
Вера, като ти е идвало в неделя, примерно, хапчетата са спрени в понеделник, кога почваше следващата опаковка?

# 167
По принцип няма значение кога ти е почнало или свършило като си на хапчета. В повечето случаи схемата за прием е: 3 седмици пиеш, 1 седмица почивка, т.е. свършило - несвършило, почваш точно по график. Ама за Ясмина точно не знам каква е схемата, трябва да видиш, но предполагам също ще е на строго определени интервали.

# 168
  • Варна
Обещах ви да се отчета какво стана на прегледа.

С две думи - едно голямо НИЩО  Sad
Първо, според ехографа (коремен) няма бременност, дори лигавицата на матката изобщо не била подута, както става при бременност още преди да се види ембрионче.
Второ, и тази гинеколожка видя един "много хубав фоликул 13 мм в десния яйчник" само дето според нея това не е никаква киста (само да ми падне Станева  #2gunfire) а съвсем нормален фоликул, който сега си зрее и да го чакам да се пукне.

Единственото чудно, както се досещате, са положителните тестове. Казах, че само Sure Check съм правила и тя като почна - ама тез колко са фалшиви, на колко бременни момичета ги била пробвала и все отрицателни излизали и т.н. и т.н. Тоест излязоха виновни тестовете, че отчитат несъществуваще бременност  Shocked

И тъй, аз изпаднах в шах  newsm78 Сега като идвах на работа реших да експериментирам и си купих друга марка - Clear Card Test, касета за ранно тестване.
Познайте резултата - ДВЕ черти, и изобщо не си ги фантазирам.

Кажете ми сега какво да си мисля  ooooh! направо ми се плаче...

# 169
Мен ако питаш - бременна си си. Туй, че докторката нищо не е видяла е или нейна вина, или е леко обезпокоително. Тичай веднага на друг гинеколог!

# 170
Съжалявам Светли, може би е имало преди да ти дойсе само оплождане   Защото то все нещо щеше да се вижда, а вече двама лекари бебе не виждат. Защо не пробваш с кръвен тест или вагинален ехограф, тако поне ще си сигурна.
Това несигурно положение е по мъчително, защото незнаеш какво да мислиш

# 171
Калина, помня че винаги във вторник почвах новата опаковка, дори да не ми е свършило кървенето. Но не си спомням точно дали във понеделник или вторник свършвах опаковката. Но почивката е точно седем дена и на осмия почваш нова. Иначе бях сравнително доволна от тези хапчета в сравнение с други. Не се притеснявай, вършат работа, защото последните месеци все забравях да ги пия и на няколко пъти ги пих по 2 на един прием, така че пазят. Ако ти си ги пила редовно няма да има проблем.
Светли, ми те ще те побъркат тия лекари бе! Я се успокой! Нали няма М-тогава изчакай малко. Ранната бременност трудно се установява. Изчакай една седмица и тогава иди на ехограф. Важното е, че чертичките са две  EFP

# 172
  • Варна
Мен ако питаш - бременна си си. Туй, че докторката нищо не е видяла е или нейна вина, или е леко обезпокоително. Тичай веднага на друг гинеколог!

Гризи, сега видях, че съм пропуснала да пиша - в понеделник пак съм при тая на преглед, в 9.45 (пак ще отсъствам от работа, супер гадно  Confused ).

Какво искаш да кажеш с това "леко обезпокоително"?

# 173
  • София-Лозен
Светли, аз също бих сеемнила гинеколога веднага. Как так няколко теста вече ще са с две черти, а тя нищо не виждала. Тичай при друг и не се шашкай. Може пък още да е рано, за да се видят ясно нещата. Знам ли и аз вече. При първата ми бременност моят лекар видя нещо  newsm78 и ме накара да изчакаме още две седмици, за да може вече да е сигурен и да улови евентуално сърдечния ритъм.

# 174
  • Варна
Светли, аз също бих сеемнила гинеколога веднага. Как так няколко теста вече ще са с две черти, а тя нищо не виждала. Тичай при друг и не се шашкай. Може пък още да е рано, за да се видят ясно нещата. Знам ли и аз вече. При първата ми бременност моят лекар видя нещо  newsm78 и ме накара да изчакаме още две седмици, за да може вече да е сигурен и да улови евентуално сърдечния ритъм.

Не знам, Теди. Вече си мисля да не е извънматочна, не дай боже  Praynig
Ама тя каза, че и при извънматочна лигавицата на матката пак се подувала много, само дето плодът не е в нея  newsm78
Ще се побъркам  Tired

# 175
Светли, направо ме шашкаш. По принцип моята гениколожка казва че положителен тест може да даде и някакво временно хормонално нарушение... Много ми се иска да не си се излъгала. Същото се отнася и за мен! Най-добре си пусни кръвни изследвания те не грешат. Освен това може още да е рано да се види. Моята гениколожка каза- "еле да го видим десетина дни от закъснението". Така че горе главата, не се отчайвай!

# 176
  • Sofia
Светли , моя съвет е да идеш на вагинален ехограф , щом не се вижда в матката , дано не е някъде другаде  Praynig . А както каза вече някой може да е имало олождане , но не и имлантация , затова и положителни тестове .  Успех мила !

# 177
Светли, аз минаш вече два прегледа при гинеколога ми и двата бяха с вагинален видеозон, макар че не всички д-ри се престрашават да ги ползват за бременни. Та мойта докторка ми каза,че все още е много рано да се види нещо с коремен и за това - вагинален. Защо не си поискаш и ти такъв преглед.
Успех и дано д-ркат ти да греши Praynig

# 178
Какво искаш да кажеш с това "леко обезпокоително"?
Ами Светли, без да искам да те плаша, имах предвид, че теоретически е възможно да е извънматочна. Но щом ти е казала, че
и при извънматочна лигавицата на матката пак се подувала много, само дето плодът не е в нея newsm78
значи не е извънматочна и няма какво да се шашкаш. Ако искаш иди на друг гинеколог да си по-спокойна, той пък може да има по-зорко зрение и да го види дребосъка Simple Smile

# 179
  • Варна
Благодаря ви на всички, ще се опитам да не мисля за това.

За вагиналния може би сте прави - другия път май така ще ме гледа.
Дано само не е извънматочна  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт