Само хубави новини и усмивки през новата седмица 08.08-14.08

• 9 284
  • 271
  •   1
Отговори
# 150
Леа миличка, съчувствам ти за прекарването на отпуската с лепене на тапети smile3518, но погледнато от добрата страна ще имаш достатъчно развлечения и занимания за да не мислиш за ову-та, закъснения и... smile3521.
Светли стискам палци докторо да потвърди добр Peaceата новина preggo да ни информираш незабавно като се върнеш  newsm44
vera знам поне от това което съм чела  newsm78че по време на ову. се прави секс всеки ден  luvbedс цел човечетата да са силни и да достигнат лесно целта но така или иначе при нормална влагалишна следа човечетата издържат 48 и повече часа така че не смятам че е фатално дано пък твоята схема е дала резултат newsm10

# 151
Май обърках нещо с тапатите  #Crazyсори Embarassed Embarassed Лъчезарка това беше за теб

# 152
Аз днес нещо не съм в час #Crazy #Crazy
какви ги пиша newsm78 и аз не знам такъв мармлад спретнах с тези тапети че...... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 153
  • София
Ааа, не си объркала нищо Naughty Аз съм тапетаджийката! Та казваш, ще си имам занимания и няма да мисля за ову Rolling Eyes Ами то мойто ову мина. Днес ми е 21 ден и сега чакам нещо друго, но още не знам какво newsm78 Лелка ли ще бъде пак или пък ще се обърка тоя път да не ме посети и да видя заветните чертички?!
Ей, по тоя повод се сетих реплика от един филм. Преразказвам. Говорят си двама приятели. Единият се хвали, че ще става татко. Приятелката му била в 8 месец. Другият казва: А, и моята е бременна! - И на колко месеца? - На две чертички Grinning Така показвал теста, че е бременна на две чертички Joy
Ей, тия мъже ще ме уморят! Спирам дотук, модераторките да не ме скастрят, че много се разприказвах Embarassed

# 154
охо привет на всички  Hug днес има да мискя много хора а дано ни зарадват с  preggo лек ден момичета Hug

# 155
  • София-Лозен
Леа, дежурството си е дежурство. Няма мърдане. Чакаме мастера с дограмата да се обади и да ни зарадва с новината, че идва да ни разбива къщичката. Joy Joy Joy Така де, да я разкрасява имам предвид. А за тапетите, направо ще те взема вкъщи да ни помагаш,че ще имаме нужда от още малко подкрепление, та се готви да взимаш рейса и да не си забравиш работните дрехи!

# 156
Вера, само да ти кажа, че тактиката със секса през ден даже се препоръчва от някои специалисти пред секса всеки ден. Чела съм, че е най-добре да се прави секс на всеки 36 часа (т.е. ден и половина). Това било оптималният период за качеството на спермата. Ако се прави по-често, сперматозоидчетата в еякулата намаляват, и следователно шансовете за зачеване не са толкова добри. А отделно е вярно и това, дето Леа го казва, че сексът не бива да прераства в задължение. Така че, съвсем реални са ти шансовете този месец Praynig

# 157
Здравейте!Благодаря на всички, че ме подкрепяте в трудния момент - днес съм по-добре! стискам палци за добри новини при новите майчета и успешен и весел ден на всички!  bouquet

# 158
  • София
Тедиии, идвам да помагам! Но първо да се упражня вкъщи да слагам тапети, та като дойда у вас да кажеш, че си викнала майстор със стаж Wink
Ох, бях се зарекла в близкия 1 час да не пиша, ама пусто, сърбят ме ръчичките smile3508

# 159
сексът не бива да прераства в задължение. Така че, съвсем реални са ти шансовете този месец Praynig

Embarassed какво задължение бе милички, няма такова нещо  Stop  та ние сме младоженци Heart Eyes
Само, че отскоро се вслушах в тялото си и наблюдавам имам ли признаци за ову или не. Преди са ми правили някои неща впечатление, но не съм обръщала внимание.

Пък за другото-чул те Господ! Praynig

# 160
  • Му Кинд Оф Плаце
Момичета,
знам, че разводнявам и измествам темата, ама си мисля, че отделна тема е по-голям разход на място във форума, а и честно казано не виждам да е такъв проблем, че да чета библиотеката  Embarassed
Затова питам вас.
Втори цикъл хапчета Ясмин свърших и вече трети ден как не ми е дошъл мензис. Аз съм си паника и при секс освен хапчета практикуваме и приключване навън, т.е. поне според мен шансът да съм бременна е повече от минимален  newsm78
Преди да забременея цикълът ми беше на доста дълги интервали (над един месец, обикновено веднъж на два месеца), да не би и сега просто да не иска да идва така рано? Ако е така и закъснее, следващата опаковка като я почна другата седмица във вторник няма ли съвсем да се опатлаят нещата?
Благодаря ви предварително и приятен ден.  Heart Eyes

# 161
Кали, не мисля, че още има повод за притеснение. Аз като пиех хапчета ми идваше 2-3 дни след като свърша опаковката, но при всеки е различно. Но мисля, че ако не ти дойде до седмия ден и трябва да почваш нова опаковка, е по-добре да се консултираш с лекар.
Попринцип хапчетата действат много благотворно върху цикъла, аз знаех даже в колко часа ще ми дойде. Wink
Успех. Grinning

# 162
Калина, какво пише на опаковката на Ясмина - в какъв интервал се очаква да ти дойде след спиране на хапчетата? Аз едно време пиех други противозачатъчни, Диане35. И при тях правилото беше: спират се, и после трябва да дойде до 1 седмица. На мен обикновено ми идваше след 4-5 дена. Ако и при Ясмина е така, изобщо нямаш причини да се тревожиш.

# 163
  • Му Кинд Оф Плаце
Тя опаковката е малка книжка и уж я изчитам, а после забравям ooooh! Сега метнах опаковката, а не съм си купила нови.
Благодаря за отзивчивостта, дано се изрегулира, че така ми е едно особено, а и точа зъби за почивка от събота и сигурно затова така рия земята, защото ги бях сметнала едни, а те мааалко по-различни.  Mr. Green
Пък и като написах постинга, май почнах да усещам някакви нишани или съм си втълпила newsm78

# 164
  • Стара Загора
Мисля точно като Гризабела. А преди да забременееш ти е идвало на два месеца веднъж но тогава не си пила хапчалъци нали newsm78
Така че почакай малко преди да ги почнеш..трябва да ти дойде. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт