Само хубави новини и усмивки през новата седмица 08.08-14.08

• 9 283
  • 271
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз ако бях на твое място, Светли, бих отишла веднага при друг гинеколог, който да ме види на вагинален ехограф. При вагиналния се вижда точицата още при 5-дневно закъснение. Така поне ще си по-спокойна. Успех!

# 181
Светли, ами нищо няма да се види, как ще се види на коремен ехограф. Колко закъснение имаш? Ама колкото и да е, ако става въпрос за много ранна бременост, нищо няма да се види с коремен. Ей, ужасно се ядосвам като чуя че лекар е взел пари за такъв безсмислен преглед. Ами като няма апаратура за установяване на ранна бременост, да си каже и да те прати при някой който има. И каква е тая лигавица дето я измери през корема???  #CrazyУжас просто. Тука до третия месец бременост се следи с вагинален ехограф. Има и такива с който може през корема, но цената им е 150000?. Ти смяташ ли че тази докторка разполага с подобен?
На първо място отиди в лаборатория и си направи кръвен тест. Ако той е положителен, след 10 дневно закъснение можеш да отидеш на преглед, но задължително с вагинален ехограф. Не овесвай нос, много е вероятно всичко да е наред.

# 182
  • Варна
Вяра, къде живееш? Това, което си написала, е много интересно.
Да те успокоя за пари - не ми е вземала, бях с направление от Здр.каса.
А за закъснението - не знам, защото миналата седмица имах кръвотечение (по-слабо от нормалното) и де факто не знам какво беше. Иначе предната ми редовна менструация беше на 28 юни.

Ако овуто е било по график на 15 юли, значи бих имала към 9-10 дена закъснение.

# 183
Вяра, къде живееш? Това, което си написала, е много интересно.
Да те успокоя за пари - не ми е вземала, бях с направление от Здр.каса.
А за закъснението - не знам, защото миналата седмица имах кръвотечение (по-слабо от нормалното) и де факто не знам какво беше. Иначе предната ми редовна менструация беше на 28 юни.

Ако овуто е било по график на 15 юли, значи бих имала към 9-10 дена закъснение.

Живея в Австрия и те уверявам че тук практиката е ранна бременост да се наблюдава само вагинално. Вагиналния преглед изобщо не трябва да те притеснява.
След като имаш около 10 дена закъснение, при всички случаи кръвният тест ще покаже дали има бременост. А също можеш да отидеш и на лекар, да те прегледа вагинално.

P.С. Няма значение дали от тебе е взела пари или от касата. Важното е че ги взема за преглед който не е в състояние да извърши. И го прави или съвсем съзнателно или поради пълна неграмотност. И аз не знам кое е по-лошото... Между другото съвсем не си първата в този форум на която се случва нещо такова.

# 184
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА,
МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ТЪЖНАТА УСМИВЧИЦА, НО ИСКАМ ДА ПОПИТАМ НЕЩО.
newsm12 И ПОНЕЖЕ МЕ Е СРАМ ОТНОВО ДА ПУСКАМ ОТДЕЛНА ТЕМА - КАЖЕТЕ: ЗНАЕТЕ ЛИ НЕЩО ЗА ХЕРПЕС СИМПЛЕКС И ДАРИ ПРЕЧИ НА ЗАБРЕМЕНЯВАНЕТО?
И АКО СИ БРЕМЕННА И ТИ ИЗЛЕЗЕ КАКВО СТАВА?newsm45 smile3518 smile3506
УФ, СЪЖЕЛЯВАМ АКО ВЪПРОСА МИ Е НЕПОДХОДЯЩ ЗА ТАЗИ ТЕМА!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО EFP:   
ПОЗДРАВЯВАМ ВИ ВСИЧКИ:bouquet:

# 185
# 186
Арияна, не съм специалист, но мисля че не пречи на забременяването. Имам една позната, която роди със секцио, защото я беше избил.

# 187
Светли, може да си караш една съвсем нормална цветна бременност. Най-добре е да отидеш на лекар, който да те види с вагинален ехограф. Всичко ще бъде наред  Hug

# 188
Светли а имаш ли някакви симптоми за бременност, то вярно че при всеки е индивидуално, но когато ти дойде М по различен ли беше?

# 189
  • Варна
Светли а имаш ли някакви симптоми за бременност, то вярно че при всеки е индивидуално, но когато ти дойде М по различен ли беше?
Беше по-оскъден - кръв тече само 3 дни и само през деня, а по принцип нощем ми тече много. След 3-я ден тече само едно кафеникаво нещо по малко, пак само през дена, и това продълни почти 7 дни. Вече ден нищо няма.
Преди да текне, имах много болезнени и надути гърди. Сега са само малко надути, не болят.
Основното сега е, че имам болки в корема, най-различни, менят се. Освен това ми се гади. Снощи едвам издържах една разходка, така се уморих, че ми се плачеше, а това не е нормално, защото ходя много пеш.
Това е май. Как ти се струва?

# 190
Незнам какво да ти кажа Светле ако имаш възможност направи кръвен тест или вагинален ехограф, за да си сигурна.
А нали в първите 3 месеца температурата остава покачена ти мерила ли си твоята?

# 191
  • Варна
По принцип не си меря БТ, така че нямам база за наблюдение. Освен това четох, че при много момичета нямало висока БТ, така че не разчитам на това.

# 192
  bouquetМНОГО БЛАГОДАРЯ НА ВЕРА И ЛЕА - МНОГО СТЕ ЛЮБЕЗНИ.
И АЗ СЪМ ЧУВАЛА, ЧЕ ЗАРАЗЕНИТЕ С ХЕРПЕС ЖЕНИ РАЖДАТ СЪС СЕКЦИО, НО НЕ ТОВА ТОЛКОВА МЕ ПРИТЕСНЯВА, А ФАКТА, ЧЕ МИСЛЯ, ЧЕ МОЖЕ И ДА СЪМ ЗАБРЕМЕНЯЛА, А СЕГА МИ ИЗЛЕЗЕ ТОВА ЧУДО /ДНЕС/ И МНОГО СЕ ПРИТЕСНЯВАМ! Embarassed

# 193
  • Пловдив
Светли миличка имам чувството че пишеш вместо мен newsm78
Не се ядосвай ако ще те успокоя и при мен беше така Трябваше да ми дойде на 27.07 но на 28. само ми прицапа лекичко на 29 нищо и на 30 и 31 съвсвм леко тече. Разликата е че при мен теста е EFN smile3518. Ходих на лекар на 9.08 и резултата е няма вътрешноматочна бременност newsm45.
Добрата новина е че се видя един много голям фуликул 22мм в десен яйчник. От два дни имам болко в корема лошо ми е и много ми се спи но.... smile3508 надявам се че се е пукнал и сега наваксвам с luvbed.. Успех миличка аз продължавам да вярвам че при теб има newsm30 и се моля за теб. newsm17

# 194
Светли нали докторите виждат зреещ фоликул? Дори и да е цветна бременост това възможно ли? Това е единственото което не мога да си обясня. Но пък щом са ти + тестовете значи е имало зечеване, според мен отиди при лекар с по добра апаратура.

Общи условия

Активация на акаунт