Само хубави новини и усмивки през новата седмица 08.08-14.08

• 9 281
  • 271
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ей, пих едно кафенце и живнах малко Grinning То в тоя студ и облаци, всякаква мозъчна дейност замира Wink
Теди, дано майка ти скоро да отводни двора! То ние станахме като азиатските държави с мусоните newsm78 Съвсем се побърка това време!
Ети, как ще те забравим! А при теб нещо ново има ли?
Аз съм следовулаторна...то има ли такава дума, не знам. И чакам, ама какво, не знам. Дано сме направили някоя госпоица тоя месец PraynigНо ще разбера чак около 20-22 август, а дотогава...ремонти, ремонти и пак ремонти! Краят не се вижда...Писна ми още в началото! Да не се оплаквам...На тези, при които времето е  Sunglasses да се разпишат, за да ме заразят със слънчево настроение! Целувки Heart Eyes

# 31
И ти ли ремонти Леа? Ние сме се побъркали от чистене, местене, пренасяне, но факт е, 4е вече сме в ново желище! Люлинки, къде се готините кафета? Аз съм в 8-ми! Освен всичко помъдрявам-расте ми зъбче! newsm78 От работа в къщи тия дни нито ВТ съм мерила - нито нищо, но работим по въпроса и без сметки!

# 32
  • Варна
Светли, надявам се всичко да е наред. То девети ден горе долу трябва да е евентуалното имплантиране newsm78 Може да е по интеzивно и скоро да се фукаШ тука Crazy

Tedsan, какво имплантиране  Shocked на мен преди 4 дни ми свърши (уж) цикълът! За съжаление това кафеникаво "нещо" продължава да излиза по малко и вече почвам сериозно да се тревожа  newsm78
Не знам да ходя ли на лекар или да почакам... На всичкото отгоре гинеколожката, при която ходих последно, преглежда само сутрин и трябва да отсъствам от работа, за да ида.
За десерт мъж ми вика, да не би бебе да има и затова да става така  #Crazy само ме побърква  ooooh!

# 33
  • София
А на мен какво ми се случи преди малко...Обядвах зеле. И както винаги, когато ям зле, коремът ми се поду...Отивам да си купя кафе и продавачката се загледа в корема ми и ме пита: Ооо, да няма бебе? А аз Embarassed То пък толкова да съм преяла, че чак на бременна да приличам newsm78 Не ми харесват тия шегички! Но и жената пък не знае от колко време опитвам и нищо не става, простено й е...

# 34
Светли, те мъжете са тей Wink Текне нещо, заболи те и те веднага "бебе!". На моя мъж така му се смях предния месец. Трябваше да ми идва вече и ме понаболя яйчника и аз му казвам... и той като изцепи "Да не би дечата (тей викаме на спермитата) да са стигнали там и да ръчкат нещо?" hahaha

# 35
  • Варна
Светли, те мъжете са тей Wink Текне нещо, заболи те и те веднага "бебе!". На моя мъж така му се смях предния месец. Трябваше да ми идва вече и ме понаболя яйчника и аз му казвам... и той като изцепи "Да не би дечата (тей викаме на спермитата) да са стигнали там и да ръчкат нещо?" hahaha

Joy   Joy   Joy
Така ме развесели  Grinning ръчкали нещо  Crazy голям сладур!
Аз затова гледам много-много да не приказвам, ама в случая нямаше как, щото как иначе да му обясня защо не искам кекс  Embarassed
А и при мен изобщо не е нормално да ми се проточва цикъла толкоз дни, затова му казах. Пък той - бебе  #Crazy Голяма асоциация, няма що.
Само да не е нещо лошо се моля  Praynig

# 36
Снощи изядох цял пъпеш - с тоя мъдрец сега съм само на течности - все едно го бях глътнала наведнъж - така изглеждаше корема ми! Отивам и аз за   food010 ще ви черпя и вас!  icanfly Светли надявам се всичко да е наред при теб Praynig

# 37
Tedsan, какво имплантиране  Shocked на мен преди 4 дни ми свърши (уж) цикълът! За съжаление това кафеникаво "нещо" продължава да излиза по малко и вече почвам сериозно да се тревожа  newsm78

оопс, Embarassed Embarassedиzвинявай, аz ти гледах лентичката и теzи 9 дни ДО ову съм ги скивала като 9 дни СЛЕД Embarassed Embarassed иzвинявам се zанелепостите, дет ги начатках тука ooooh!
 моят мъж е инак. Ако неЩо ме zаболи, ме гледа с подоzрение и тръпне какво Ще кажа. Много ми е интересно как ли Ще реагира кат го обявя zа татко newsm78

Последна редакция: пн, 08 авг 2005, 15:16 от Sunshine

# 38
Светли,, иди на лекар. Защото така само ще се тормозиш на какво може да се дължи това. Най-вероятно според мен е да е някакво временно хормонално зацапване. Но все пак иди да те видят да нямаш раничка, щом след секс се е получило.

# 39
Стискам ви палци да ви забрави тоя месец,а вие ми стискайте мен да ме споходи!Другата седмица се местим и последните 10 дни чистихме като луди в новия апартамент.Въпреки че имах ръкавици,се надишах на препарати и сега си умирам от ужас.Ако все пак и мен пропусне,дали може и никакъв проблем да няма?Защото май яко се натрових.Пък не смея да си пожелая силно да не съм бременна,че току-виж съм откарала още 8 месеца в напразни надежди

# 40
Гриз, след всичките изследвания какво лечение ти назначиха?

# 41
Верка, днес след работа съм на уролог, да каже как да трепем бактериите, пък после съм на гинеколог да каже как да трепя печурките Wink

# 42
Ох, милата! Съчувствам ти! И не стига, че ти е гадно, но и на всякъде парички трябва да даваш-ужас! Дано поне бързо ти мине, че са упорити гадините.

# 43
  • Варна
Верка, днес след работа съм на уролог, да каже как да трепем бактериите, пък после съм на гинеколог да каже как да трепя печурките Wink

Боже Гризи, от един лекар на друг - съчувствам ти. Дано поне те излекуват  Praynig

# 44
  • София-Лозен
Милата ми тя, Гризка! Хайде вече да се оправяш, че аман от тия манатарки, печурки и друг гадини. Гони ги вече. Дано да си попаднала на свестни лекари!
 Praynig Praynig Praynig се за теб и те  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт