Гаденето отшумя, СЕПТЕМВРИйска мама разцъфтя

• 12 138
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
А във Фемина колко е ФМ - знае ли някой?
60 лв + 30 лв ако искаш и диск
Аууу  Whistling А ако си нося флашка  Mr. Green
 мерси  Hug

# 121
  • София
\на мен ми струваше 100 лв без диск newsm78 Утре съм на втора фм във фемина и ще дам актуална информация

# 122
  • София
\на мен ми струваше 100 лв без диск newsm78 Утре съм на втора фм във фемина и ще дам актуална информация
Хмм, защо толкова много? Аз бях в четвъртък, така че цената е актуална, надали са я променили от тогава  Laughing . Да не би да зависи цената от доктора, който посещаваш?  newsm78 Смисъл че ако е с по-голям стаж да е по-скъпо?

# 123
  • София
На теб са ти взели 100лв,защото гледат 2 бебета!
Няма да си хабят апаратурата,я! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 124
Здравейте,
Да си призная не съм чела почти нищо от петък насам, но бързам да пиша Simple Smile Бях на преглед. Бебчо е добре, беше се надупило, но доки каза, че с 80% вероятност е момиче Simple Smile
Така се е активизирало това бебче, че в събота докато си лежах и се чудех тези движения от него ли са или от червата, и то така ме изрита, че го усетих с ръката на корема  Laughing
Ама така е много хубаво като се усеща! Много по-истинско е Simple Smile
Вече ми е съвсем нормално да му говоря. По този случай оня ден си седя пред кафе машината в офиса и си чакам кафенцето и си говоря на бебето и по едно време се усетих, че погледнато отстрани все едно си говоря сама  Mr. Green Много смешно ми стана и започнах да си се хиля сама Laughing И ако тогава беше минал някой колега щеше да стане излагация  Embarassed

# 125
  • където има любов
Незнам,но според мен си е чисто обирджийство,30 лева за диск.Тези хора срама нямат!Извинявайте ,но немога да го приема за нормално!Знаят,че всеки би искал да гледа мъничето как се движи и ритка,как не са го направили петдесеттачка,не бих се очудила! ooooh!

# 126
  • София
Незнам,но според мен си е чисто обирджийство,30 лева за диск.Тези хора срама нямат!Извинявайте ,но немога да го приема за нормално!Знаят,че всеки би искал да гледа мъничето как се движи и ритка,как не са го направили петдесеттачка,не бих се очудила! ooooh!
Да, така е, но като се замислиш всичко, свързвано с бременността и бебетата (децата) е неоправдано скъпо. Просто знаят, че ти ще искаш най-доброто за твоето дете и се възползват от това. Аз за този диск най-малко се ядосвах, защото исках да го имам и се бях подготвила психически за такава сума. Но например когато трябваше да си купувам панталони за бременни, защото другите не ми ставаха вече, и разбрах че са от 50 лв нагоре, побеснях  #Cussing out
Да не говорим, че като гледам какви са цените за бебешки легълца и колички, дрешки, направо ми иде да  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire Искам и моето дете да има всичко необходимо, и имаме възможност да му купуваме всички тези неща, не е там въпроса, просто тези неща не струват толкова...Ама какво ви говоря, и вие знаете всичко това...  Confused

# 127
  • София
А във Фемина колко е ФМ - знае ли някой?
60 лв + 30 лв ако искаш и диск
Аууу  Whistling А ако си нося флашка  Mr. Green
 мерси  Hug

А колко минутен е този диск  Laughing  Laughing Laughing

# 128
  • София
А колко минутен е този диск  Laughing  Laughing Laughing
Ами има 7 клипчета по 42 сек.  Laughing + 10 снимки. Поне моят е така.Но както казах, не съжалявам, че дадох тези пари за него, все пак мога да я гледам как се плези и си сучи пръста  Heart Eyes

# 129
30 лева за диск наистина е много, но бих ги дала с голямо удоволствие, защото искам да си гледам бебчето и по- нататък; да си имам спомен както за мен& семейството, така и за детето ми един ден.
Ама това с всички други бебешки принадлежности си е направо обирджийство. Просто целия този бизнес се върти на факта, че всеки родител би искал да подсигури най- доброто за детето си; бабите и дядовците и те се радват и купуват повече отколкото са купували за нас като техни деца Simple Smile така, че докато има хора като нас, които да дават луди пари за какво ли не, ще има и високи цени. Ако например аз имах от кой да взема и количка и легълце и дрешки, хич и нямаше да пълня гушата на тази мафия. Сега обаче....

криската,
и аз си приказвам на бебето, само че у дома Simple Smile Съпругът ми и той си говори уж с него, ама телепатично Simple Smile поне така ми каза Wink

бубара, аз се притесних за тебе бе жена. Чудех се къде се загуби няколко дена. Важно е, че ти и бебчетата сте добре  Hug
Бубара, ако си била във Фемина се чудя защо са ти взели толкова пари за ФМ. Сигурно наистина е било заради това, че гледат 2 бебчета.

Симбиоза, то ФМ за две деца трябва да е двойно бе.. как ще се минат иначе.  Crazy За близначета- 2 х 60лв + 2 диска х 30лв= 180лв. Това 100 лева си е направо голям келепир.  Сигурно са направили примоция Simple Smile

# 130
  • София
Горска китка исках да мине ФМ и тогава да се отчета, ама не се стърпях. Първия ми преглед във Фемина беше 70 лева , след това 90 лв и последния път 110 лева. Симбиоза\ сперед мен зависи и с какво те гледат. Първия път беше 2Д , втория 3Д, а третия 3Д+доплер newsm78 Утре ще занеса и диск и сигурно ще стане 150 лева? Ама колкото - толкова.
Аз продължавам да имам странен вкус /метален/ в устата. Утре ще давам кръв и урина и ще видим. Прегръщам ви всички и други ден пак ще пиша какво е станало с мен и бебетата. \със сигурност тогава ще знам и цвета на щъркелите. Grinning

# 131
И на мен ми казаха 100лв за ФМ,но в 14 ДКЦ,там гледат на 4Д.И на мен ми обясниха така,че са 2 бебета,затова цената е такава! WhistlingА ако бяха 3? newsm78
А за диск там не знам,аз ще си нося и ако правят ще си поискам колкото и пари да струва! Peace

# 132
  • София; Дружбето
Прибрах се с главоболие и мокра до кости Tired И ми се спи ужасно. нямам сили да ви чета, сутринта ще си наваксам.

# 133
Благодаря ви момичета за подкрепата, на 21-04 съм на преглед и се надявам всичко с бебо да е наред. Веднага щом се върна ще споделя мнение. През останалото време естествено ще следя темата.

# 134
tsveta, бързо пий едно топло чайче с мед и лимон...

Бубара, ами аз пък искам задължително да ме гледат на апарат с всички екстри. Искам и цветна картина Simple Smile и звук Simple Smile Аз обаче ще си кажа още с влизането какво искам, за да не се окажа неприятно изненадана после.
А диск трябва ли да си носим??
Бубара, чакаме да споделиш какви ще са щъркелчетата Simple Smile  Hug

Общи условия

Активация на акаунт