Гаденето отшумя, СЕПТЕМВРИйска мама разцъфтя

• 12 145
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Горска Китка, пази се много, че мен като ме лепна на леглото и нямах сили да стана. Муцуната ми е изрината вече от издухване, 2 вечери не съм спала като хората, защото не можех да дишам. Вземай мерки по-отрано. Аз все още не усещам миризми с носа си  Laughing .
 А за ритането-то ритне и после няколко дни се скатава и изобщо не мърда и аз се ошашквам и по някое време пак ритне. Май се опитва да ме работи още от сега!  Laughing

# 151
фифонка, те така или иначе ще ни "работят" цял живот Simple Smile въпроса е да не изглежда толкова очевидно, че ни командорят Simple Smile
Все пак трябва да има дисциплина и назидание. Надявам се да бъда строга, но справедлива Simple Smile

# 152
  • София
Леле колко бързо пишете...
Днес ходих да ми вземат кръв за БХС, взеха ми и влагалищен секрет. Бяха ми готови изследванията от петък-кръвна картина и урината, отлични са. Видях и бебчо на ехографа и съм много щастлива. Сега съм очакване на резултатите.
Деси добре дошла!
Fifonka бързо оздравяване.
Gala честито синьо щъркелче!
Аз също вече имам проблем с дрехите, само едно панталонче си имам дето да ми става, а работата ми е такава че изисква по-официално да се обличам. Явно скоро ще се ходи на пазар.

В лентичката ми излиза 16 седмица и 4 дни, а днес сестрата ми каза, че утре влизам в 18-та, нещо хич не мога да ги разбера  newsm78

# 153
Здравейте и от мен мами бременлийки-септемврийки!Аз съм нова в този форум и досега нямах много време да се включа между вас.Поздравявам всички с имена на цветя на патерица newsm51 baloni!Желая на всички леко бременеене и малки,сладки и усмихнати бебоци накрая!

# 154
Цвета и аз си бях заплюла твоите дънки, ама за съжаление ще са ми големи. Но се влюбих в моделчето. Сигурно стоят страхотно. Аз съм щастливка, че вече имам два чифта уцелени дънки от Продавалника. Сега само тях нося, нищо друго не ми става. Като дойде лятото, пак от там ще гледам да си взема нещо за горещите дни.

fifonka, радвам се, че вече си по-добре. Наистина в момента върлуват страшно много вируси. Аз от снощи се намръзнах, че се прибрах с мокри крака и сега се моля да не се тръшна пак на легло.

Gorska_Kitka, полудявам когато кихащи и кашлящи хора се навират в мен. Направо ми идва да ги убия. Чак пък толкова несъобразителни хора да има... Аз също гледам когато съм болна да стоя по-далеч от хората, защото се притеснявам да не ги заразя, но досега май не съм срещала такова поведение от страна на другите. Голяма простащина! А за Цитросепта, много хора намират облекчение с него. Една моя колежка, дето бяхме в една стая с нея, всяка сутрин пиеше от него, ей така профилактично. А когато тръгваше да се разболява, взимаше ударни дози. Казваше, че има адски горчив вкус и затова си го разтваряше в сок.  hahaha Но наистина й помагаше. Така че добре, че взимаш мерки навреме.

Дидии, браво за хубавите резултати. Дано и тези от БХС също са отлични. А това, че сестрата ти е казала, че си в 18-та седмица, явно така е излязло по ехограф. Значи, че бебчо върви малко по-напред, а това е съвсем нормално. Освен това щом лентичката ти показва 16г.с. и 4дни, това значи, че си в 17-та г.с. в момента. Така че споко, всичко си е наред при теб.

Днес тук отново вали дъжд и е ужасно мрачно. Пак ще се чудя как ще взема малката от детска. Може би ще викам такси, тук поне разстоянията са малки и за едно возене ни взимат по 1.50-2.00 максимум.  Laughing Тази сутрин пак плака милата и то в последния момент, първоначално влезе спокойна, но след като ми каза чао и ме целуна, изведнъж се разплака и поиска да я прибера вкъщи. Дано да е за последно, че направо ми се къса сърцето при такива сцени.

moni-agi добре дошла! Кога е твоя термин? Разкажи ни повече за себе си.

# 155
moni-agi, добре дошла при нас! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!  Кога ти е термина?

# 156
Мерси за посрещането!Терминът ми е за 22.09,защо питаш?

# 157
  • София
moni-agi добре дошла и лека бременност ти желая.... Hug

# 158
мони- аги, добре дошла в нашата групичка. Лека бременност.   Hug
А иначе фифонка те пита за термина, за да може да те сложим в списъка на 1-ва страница Simple Smile

Диди, радвам се, че резултатите са ти добри. А иначе това за седмиците е малко шантава работа. По акушерските таблици и тн, термина и седмиците се определят при 28 дневен цикъл. Ако обаче човек има по- дълъг или по- къс цикъл( съответно овулация) то тогава много неща са по- различни.
Аз по акушерски таблици трябва да съм вече 18 седмица, но тъй като съм с по- късна овулация, следователно съм седмица назад. По- важно е бебчето да е живо и здраво и да се развива добре.

Киара, аз понеже съм мазохистка и си пия Цитросепта само с вода Simple Smile  Crazy

# 159
Здавейте момичета , в послед време не пипа много , но това се дължи на факта че съм много потисната в чакане на резултати от Амниоцентезата. Не ми се говори с никои и се чувствм ужасно. Това чакане може да те стопи. Между другото някои знае ли на кой телефон мога да си проверя резултата от Амниото. Аз си го правих в Шейново , но ми казаха че при тях самите резултати идват по- бавно иначе ако звънна в петък в Майчин дом ще ми ги кажат по телефона.
Моля се само всичко да е наред и бебето ми да е наред. Толкова са ми смесени мислите , че незнам тъкмо си помисля нещо хубаво и след секунди нахлуват лошите мисли newsm17 no Ако някои знае телефон -пишете ...моляяяя!!!!

# 160
  • Испания и Стара Загора
Здравейте и от мен,
тук времето е топло и ходихме на разходка.Купих си хубави формички за курабиите. Wink
Момичета,половината бременност вече мина.С нетърпение чакам да разбера пола и колкото по-малко остава до прегледа,толкова по-нетърпелива ставам. Crazy
moni-agi добре дошла при нас и лека бременност. Hug
dundito 2 стискам палци резултатите да са добри. PraynigКога трябва да са готови?

# 161
moni-agi  добре дошла и леко бременеене.

# 162
  • София
Ако някои знае телефон -пишете ...моляяяя!!!!
http://www.lmpbg.org/contact.html
dundito 2, ако изследванията се правят в Националната Генетична Лаборатория - Майчин Дом, 14-ти етаж, ето тук линк към тяхната страница, там има и контакти.
Дано всичко е наред с бебето, стискам палци!  Praynig  Praynig  Praynig

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 14:17 от pocahontas80

# 163
Благодаря Ви за поздравите за сините гащи Simple Smile

moni-agi добре дошла при нас ! Simple Smile
dundito 2 дано резултатите да са добри !

Диди поздравления, че резултатите са добри !
Фифонка, Цвета пазете се от болестите, че сега тия пролетните вируси са по-опасни и от зимните.

# 164
anita29 

резултата е в петък, благодаря за топлите думи. Иска ми се и аз да съм такъв оптимист като вас ама не мога /.......

Общи условия

Активация на акаунт