В закачки и игри минава деня за ЯНУАРСКОТО детенце

• 12 079
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
Импи, ЧРД и от мен! Hug Hug Hug

Честито на Гого пешеходеца!  Hug Hug Hug

Беа също вече окончателно и безвъзвратно я броя за проходила. Преди 2 дни се отпусна да ходи и вчера и днес също  bowuu

Цистит на окото не съм чувала, но онзи ден ми се обади мъжът на приятелката ми, който е венецуелец, и ми пожела "Цистит Имен Ден!" Peace

Хайде, отиваме да вземем Боби и започва ГОЛЯМОТО БОЯДИСВАНЕ

# 211
Импи, ЧРД и от мен
Цистит било, когато има стеснение на каналчета, вследствие на възпаление. Без значение на кой орган. Сега капя антибиотик в окото, а като го свърша, трябва да си капна коларгол, но не 2% а 1, и ако до 5-10 минути не излезе през носа ще го отпушват със сонда. Голяма гадост ще да е.
Ние от няколко дни ходим в двора на яслата да свиква Натали с обстановката там. А и е много чисто и приятно.

# 212
Nikitali, каква среща се очертава за утре нищо не разбрах?  Rolling Eyes
Ane, ето за тази среща става дума. А за другата чакаме предложение за ден от другата седмица и за място.
ЛЮЛИН, какво ще кажете за утре в 10.30 в градинката пред църквата? Аз ще дойда, само ми кажете кои ще се включите, за да знам колко да чакам!
Говорих с Теди и тя каза, че и тя ще дойде, така че сме 4 до тук. Вейче, вие добре ли сте вече, да ви чакаме ли и вас?

Ето ги и моите яйца

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 19:18 от Nikitali

# 213
Наде, Снеж, Никитали, майсторки сте, страхотни яйца Hug Я и Мики да си покаже яйцата, че миналата година ни срази с декорация и яйца Hug Иначе и аз направих моите днес.

# 214
Иначе и аз направих моите днес.

Свари ли ги??    Whistling 

# 215
  • София
Никитли много красиви яйца,аз тези кристали не ги мога Sad
Люлинки жалко че сте ми далече иначе с удоволствие щях да се присъединия към срещата.
Какво ще кажете за среща в Южния парк някой ден?

# 216
stelt77 ,  Laughing даже ги преварих малко Grinning Grinning Grinning

# 217
Чудесни яйца! Браво момичета  Wink

Иначе и аз направих моите днес.

Свари ли ги??    Whistling 

Laughing  Laughing  Laughing Това го помня.... много ме разсмя!

Аз ще боядисвам в събота. Нямам никакво време дори за по-дълги разходки. "Пролетното ми почистване" се проточи доста дълго и колкото повече чистиш, толкова повече работа си откриваш  Whistling  Не му се вижда края!
Дани поне кротува като имам да върша нещо.

# 218
Гадинке, честит ти пешеходец  Hug Ама и ти не спиш..много са ти хубави яйцата.
И другите яйца са много красиви. Може и аз да боядисам падпадъчи(таз дума я написах грешно, но убийте ма, ни моа се сетя сега как се пишеше Tired)..никога не съм го правила
Но съм решила евентуално да меся козунак... трябва само да го комбинирам с кърменето  Whistling

Утре съм на линия. Половинката ще ни метне до там с колата, а прибирането ще го мисля... С божията помощ и здрав гръб..  hahaha

Въша днес се заигра на катерушките. Засега се придържа към долните нива, но предполагам скоро ще ми доката някой и друг бял косъм. После вечерта отново дечурлигата ме вкараха в музиката- Калина пищеше, Яни мрънкаше на висока октава, аз започнах да припявам "Вятър ечи, Балкан стене" на Калина и тя се успокои, но Яни се намъкна в моите маратонки, вдигна ръцете си нагоре и започна да потропва с краче и да подвиква "Оппа" на моя скромен репертоар..  Crazy незнаех дали ми се реве или смее... второто надделя и с Яни му тропнахме една ръченичка. От друсането Калина се ошамати и за около 15 минути се кротна. Аз пък се възползвах и  дадох вечерята на Яна.. После мъж ми си дойде и пое щафетата..  Mr. Green

Тениските са страхотни, манекенката също. Само се замислям дали моето чавенце става за бяло.. Много се мърля беее  ooooh! Но ще е хубава за около половин час..  bowuu

# 219
  • София
Теди- как имаш сили и козунаци да месиш! Страшна си да знаеш Peace Hug

Момичета- много са ви хубави яйцата.Аз ще ги боядисвам в събота. Rolling Eyes Мари - Peace

Зимна -  Laughing LaughingСтрашно поздравление

Честити ходещи крачета на Бея, Мирко и Гого! Peace  Май на срещата ,само аз ще нарушавам спокойствието на децата ,като навсякъде Сияна ме мъкне за ръчичка Embarassed Embarassed

Импи- Честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet Малко късно ,но от сърце  те желая много късмет и усмивки.

# 220
Бръм-бръм! Mr. Green
Аз от вторник съм при мама в Първомай. Ей тука е разкошно, тихо и спокойно, излизам на двора птички ми чуруликат, всичко е зелено и нацъфтяло... приказка  babydust7
Микки много жялко, че Ачко пак е болен  Hug от нас

# 221
  • пред екрана
Страхотни са ви яйцата!  easter
Весела среща Люлин!

Момичета стискайте палци днес ще се опитам да направя кифлички. По-вкусни са ми домашните - дано се получат!

Тениските много ми харесват. ЧАкам с нметърпение да мине 3 май и МЕги да ми я донесе.

# 222
  • Карлово
ей това и мен винаги ме е кефело в Първомай. Карлово не е чак пък толкова по-голям град, но сутрин не се чуват птичи песни.

Ето малко снимки от моите яйца и от 50 метровия козунак:

# 223
Tedsan, браво на теб! Радвам се, че имаш кърма и всичко е ОК. Полека лека ще свикнеш. А Яни измизслихте ли къде да я  я возите, как се разбрахте с количката?
Аз снощи направих моите яйца, с 3 пликчета бои станаха супер. Мног са ярки, от 1 кора само 3 се напукаха от които едното по невнимание даже го боядисах. Crazy
Наде, успех с кифличките! Hug
Моето пролетно почистване се състоя за няколко часа, трих прозорци, чистих по земята, прах тапицериите на гарнитурите и стига толкова. нещо ме прихвана от мъжо да не се Ѝркам много-много. Flutter
Импи, честит рожден ден на патерици, вчера не остана време да драсна!  bouquet
Честити краченца на Гого и Беа!
Ние пък вчера се срещнахме с директорката на нашета ясла, искаше да идем, че баща ми ходи да подава молбите и не беше виждала малкия. Той се държа страхотно, каза й здрасти, разказва и разни други работи, научил се е да се смее насила и така се напъва, направо да паднеш та и този номер показа.
Ох, тази нощ хич не спах, ама не ми е малкия виновен, сънувах глупости, беше ми ту топло, ту студено. Cry

# 224
  • на плажа
 Добро утро!
 Пипи, Маце, Магани, хайде да се видим днес. Аз ще отскоча до Аутлета към 10ч. и после сме свободни. Какво ще кажете?

Общи условия

Активация на акаунт