16.04 2009, 10:30 - ПРОТЕСТ ЗА ДОСТАТЪЧНО МЕСТА В ДГ! ЗАЕДНО МОЖЕМ!

• 24 462
  • 457
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Момичета     ,  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  много ми харесахте - ама много едно нещо само съжалявам , че това интервю не е по някоя по гледана телевизия и в по късен час за да чуят всички . Браво на вас  Hug Hug Hug. Успех пожелавам на протеста !
п.п. тъй като съм командировка ви гледах от Интернет в клуб и там имаше още хора и един ми вика : "Браво на вас само вие софиянци може да ги оправите тия то биба ,биба но заради лични интереси разпродадоха държавата  , време е да почне да се гради , ... не да се руши тази държава "

smile3501

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 09:17 от reniris

# 241
Гледах темата до сега при Явор Дачков и искам да благодаря на мамите, които взеха участие...Жени, ти ме изкефи максимално   bouquet Зам.-кметицата пак с нейните едни и същи реплики, някой дето не е наясно с проблема ще каже, че всичко е наред...била се чудила тя защо ще има протест, ами защото няма места за децата ни  #Cussing out

Леле тя даже не е на ясно с проблема  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
То бива безхаберие ама нейното граничи с наглост.  #Cussing out

Проблема е че няма места в детските градини, и 15 групи няма да решат проблема.

Другото което все  забравям да кажа, ами те се бият в гърдите че строят нови детски градини - да но на мястото на старите. Ето сега разбрах че лятото ще събарят детска градина в Красна Поляна и до септември щели да я построят нова, да ама това не решава проблема, местата си остават все същите  ooooh!, 124 ДГ имаше една дървена барачка, събориха я построиха за нула време нова сграда(колко качествено е друг въпрос) но местат си истават същите.
Та въпроса е колко ново изградени ДГ ще има?

Ох пак яхнах метлата от сутринта ooooh!

Момичета не съм ви гледала, нямаме Re TV, дали има от къде да гледам предаването?

# 242
  • София
Здравейте на всички  Hug

Благодаря за коментарите по предаването, че аз не можах да го гледам.

На мен малко почва да ми се струва, че може да няма с кого да си дебатираме и в крайна сметка, след като не спираме нормалния живот на никой, ще ни оставят да си потичаме с дечицата из парка и я разбере половината град, че е имало нещо, я не. Не че съм обезверена, но...който си говори празни приказки винаги ще ни омаловажи проблема...защото не сме таксиджии да блокираме София и да тръгнем с крушетата и не сме тираджии да затворим магистралата и не сме лекари да затворим болниците. Някакви си мами дето на никой нищо не правят   bouquet

# 243
Еми едва ли този протест ще реши с магическа пръчка проблема, но все от някъде трябва да се започне!
Ако си мълчим както досега, нищо няма да направят!

# 244
  • София
Момичета не съм ви гледала, нямаме Re TV, дали има от къде да гледам предаването?

Ами, има. Прочети страница-две от темата, има линк.

И аз ще гледам после.

Абонирах се за един месец за Нетера.тв (2,40лв/мес) за да мога да следя събитията около протеста по телевизиите на запис.

Мотивация, Девиатор   bouquet  bouquet

# 245
  • гр.София
Little wingels ще разкаже подробно,когато се прибере.
 Фандъкова  настоявала инициаторите днес следобед да отидат в кабинета й,да разговарят
 Сърдита е,понеже твърди,че е абсолютно отворена за контакти с нас ,че във всеки един момент е можело да се обърнем към нея, а пък ние сега с рогата напред. Обвини и Шапчицата,че е от род. организация с която работят.
 Попита защо не сме протестирали,когато бабите замеряха ББ с яйца,когато искаха да започват нова градина.
 Коментираха сроковете за строеж.Шапката каза,че за половин година се вдига жилищен квартал в Овча купел, а Ф. взе да обяснява колко дълъг е пътят до построяването на една градина.Било бавно,нямало желаещи.

# 246
Little wingels ще разкаже подробно,когато се прибере.
 Фандъкова  настоявала инициаторите днес следобед да отидат в кабинета й,да разговарят
 Сърдита е,понеже твърди,че е абсолютно отворена за контакти с нас ,че във всеки един момент е можело да се обърнем към нея, а пък ние сега с рогата напред. Обвини и Шапчицата,че е от род. организация с която работят.
 Попита защо не сме протестирали,когато бабите замеряха ББ с яйца,когато искаха да започват нова градина.
 Коментираха сроковете за строеж.Шапката каза,че за половин година се вдига жилищен квартал в Овча купел, а Ф. взе да обяснява колко дълъг е пътят до построяването на една градина.Било бавно,нямало желаещи.

Нямало какво?

# 247
  • София

Отказвам да ходя. Искам всичко да е на открито, а не при затворени врати!

Чакам Литъл да идва и да разказва. Дано не са се съгласили за днес следобед  Praynig

Как ме ядоса тази Фандъкова. Ние не сме с/у нея и ББ, толкова ли е сложно да се разбере?!??  ooooh!
Ама пуста сладка работа...пазиш се от всичко, сакън да не я загубиш.

# 248

Диана аз линка го видях но не виждам никъде да го има на запис, т.к. сутринта не можах да го гледам и затова питах Peace

# 249
  • гр.София

Чакам Литъл да идва и да разказва. Дано не са се съгласили за днес следобед  Praynig

Естествено,че са отказали.

# 250
  • София

Диана аз линка го видях но не виждам никъде да го има на запис, т.к. сутринта не можах да го гледам и затова питах Peace

За съжаление авторката на поста  е написала, че утре ще го има.

# 251
  • София

Естествено,че са отказали.

Супер! Много сме го говорили и добре са й го казали Grinning  smile3501 

# 252
Момичета, това не е на добре... те вярно си мислят , че на разходка с децата отиваме. Пък Фъндъкова чак се сърди? Да не би аз да съм и взела мястото в детската градина, че да ми се сърди?
diana_t , аз подкрепям нежеланието ти да ходиш, но пък от друга страна се чудя, дали няма да има утре- "аз вчера ви поканих мирно и тихо да говорим, вие обаче искате сеир да има".. и да ни се врътнат..
Пък и все повече си мисля, че това "мирно и тихо" няма да стане или ще ударим по масата или....

# 253
Ами доста пъти говорихме мирно и тихо, някои от вас бяха на кръглата мса, организирана от нея преди година, на която се поставиха всички проблеми, но нито един не се реши!!!!!!!!!!!!!

# 254
  • София
Мотивация, аз точно за това си мисля, че е приела тази покана в предаването. Ето че вече си има и готова реплика. И излиза, че ние не искаме да обсъждаме проблема, а да се намираме на приказка и плачем за внимание! Много ясно, че тя е отишла в това предаване с готова стратегия, нали знае за нашите планове и т.н. Трябва да сме готови за всякакви нападки и подобни изказвания през следващите дни. А и избори идват, тези хора сега са най-доброжелателните и жертвоготовните. Само дето не са казали още, че майките понеже си търсят на кого да си оставят децата, и сега те са им виновни. А не са го казали така, само защото още 2 месеца ще спазват най-добрия тон към всички.

Общи условия

Активация на акаунт