Подарявам кошница за кола Chipolino 0-13 кг

• 4 546
  • 47
  •   1
Отговори
Здравейте,

Подарявам кошница за кола Chipolino 0-13 кг. Използвана е само няколко пъти, без забележки. Няма сенник.  Ако познавате мама, на която кошницата би и влязла в употреба, пишете ми на lily@vic.bg. Намира се в София, Дървеница.

# 1
За Маринка

# 2
  • на правилното място, в точното време
Дени, Марина къде ще ползва кошницата? Кола има ли, не съм в течение?

# 3
  • Пазарджик
Искам да благодаря на thelilyb за кошницата.
Много съм щастлива,мечтаех си за кошница.
 Hug Hug Hug

# 4
Нинке, аз нямам кола, но имах кошница и ми вършеше перфектна работа. Детето ми стоеше в нея у нас, когато съм била на гости.  Включително съм си хранила детето в нея!!! Не мисля, че въпроса беше удачен. Кошницата не е само за кола, но и за удобство. Не знам с какво те провокирах.

По тази логика, на емко08 за какво и е?!?

# 5
Дени, не си ме провокирала и мисля, че попитах нещо съвсем обикновено - Марина дали има кола. И аз съм ползвала кошницата у дома с Йо, но ако може да свърши работа на семейство, което е затруднено да си купи кошница, по-добре да отиде при тях.

# 6
Така или иначе кошницата не е от първа необходимост за никого, въпреки че спокойно може да се ползва вместо шезлонг, импровизирана люлка или столче за хранене Simple Smile . Обещах я на емко08, която познавам от постовете и във форума и вярвам, че наистина има нужда от нея, а и смея да предположа, че ще я пази много и ще я подари на някой друг след време.

# 7
thelilyb решението си е твое. При всички положения е за бебе. Нямам против емко08, подала съм ръка в момента на нужда и на нея. Въпросът ми беше риторичен!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

П.П. А, Маринка си ми е слабост!

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 23:37 от Голям заплес

# 8
Понеже си задаваме въпроси, на Марина бебето е на 3м.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=368678.0
 Тя няма кола  и според Нинка не и трябва това столче.
На емко08 детето е на почти 10м, столчето е до 13кг, трябва ли и?
Пак риторичен въпрос!!! Не търся отговори от никого.

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 10:59 от Голям заплес

# 9
  • Пазарджик
Понеже си задаваме въпроси, на Марина бебето е на 3м.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=368678.0
 Тя няма кола  и според Нинка не и трябва това столче.
На емко08 детето е на почти 10м, столчето е до 13кг, трябва ли и?
Пак риторичен въпрос!!! Не търся отговори от никого.

Съжалявам,че е такова мнението ти.Детето ми е на 9м. 8кг. и найстина в момента ми е нужна.Като му стане малка,ще я дам на друга мама.Нали за това е пуснала темята thelilyb.Не са нужни спорове. Peace

# 10
Дени, разбрахме, че Марина ти е слабост, но не мери с двоен аршин хората, които са в нужда.  Не разбирам защо се държиш така. Shocked

# 11
Защото Нинке, до сега съм си мълчала за много неща. Не меря с двоен аршин. Ще помоля за напред емко08 да не си комуникира с мен на лични. Нямам намерение да обяснявам защо. Била съм много коректна и съм си мълчала за много неща. Не знаеш и за това не ме съди, както аз не съдя никого.

# 12
  • София
Момичета, спрете се де.  ooooh!

Ако Маринка има нужда от кошница - ще съберем 40 лева и ще купим от Продавалника. Макар че според мен в момента няма нужда, защото и без това единствената им стая е пълна.

# 13
nana77 не се меси, не става дума за Марина.
Кошницата си преценява собственика на кого да я даде. Всичко хубаво от мен

# 14
  • София
nana77 не се меси, не става дума за Марина.
Кошницата си преценява собственика на кого да я даде. Всичко хубаво от мен

Shocked
Заплесче, аз не съм ви виновна, така че моля те не си го изкарвай на мен.
Намесих се, защото Марина не ми е казвала, че и трябва кошница, а доста често си говоря с нея.
А и личните отношения се оправят на ЛС, като е написано нещо тук - мога да си кажа мнението.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт