Подарявам кошница за кола Chipolino 0-13 кг

• 4 548
  • 47
  •   1
Отговори
# 15
Нана извинявай, ако съм те обидила. Афектирана съм. Не става дума за нуждите на Маринка. Става дума за принципите.

Лично отншение нямам към никого, освен към Нинка, защото ми е приятел.

Извинявам се и на thelilyb.

Който иска да си комуникира с мен, може да го направи на скайп. Тук във форума за момента нямам необходимост да влизам, защото съм разочарована много.

Предстоят хубави празници - нека Бог Ви помага!

# 16
  • Пазарджик

Голям заплес до днес бях очарована от теб,но от това съобщение съм разочарована. Sad
Съжалявам Sad

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 15:21 от емко08

# 17
  • София
С риск да се набъркам пак където не ми е работа, но Емко - постването на ЛС в тема е признак на лошо възпитание и изключително лош вкус.  Crossing Arms

# 18
емко аз няма да копирам нещата, които вече знам за теб.  Каквото съм ти писала на лични, мога да го изложа и тук. Одавна трябваше да се спреш и чаках да се сетиш сама. Аз поне съм открит човек.

Това смятам, това съм ти казала. Бъди щастлива, ако така си щастлива.

Рано или късно всичко си идва на мястото.

Това от мен

# 19
  • Пазарджик
С риск да се набъркам пак където не ми е работа, но Емко - постването на ЛС в тема е признак на лошо възпитание и изключително лош вкус.  Crossing Arms
права си, не съм права,че го копирах Peace с какво съм згрешила,че съм поискала кошницата?
Нямам никакви лоши чувства към никой!
Това лакомия ли е?

# 20
емко правиш много лошо впечатление, ако някой прочете темата ти ще разбере за какво става дума, това напъване да си в центъра не събията мен ме прави подозрителна, да за Марина има но тя е самотна майка, няма съпруг до себе си, и да не говорим че тя няма да каже за кошница ( не е такъв човек) а и май не знае колко е удобна

емко при теб нещата са по друг начин но не ми харесва, затова и стоя настрана от твоя случая
и това че само една мацка от тук ти беше пратила колет 11кг. освен другите а ти продължаваше да искаш говори много за теб, а да копираш личните вече е....., от самото начало бях с резерви а след темата от самотната баба/по-точно ти -вече ми стана ясно
и Дени винаги те е защитавала, и ти е пратила много неща
- пп.има две колички за близнаци искаш ли ги и тях, може да са ти необходими

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 14:15 от rut

# 21
Браво момичета  smile3501 smile3501 smile3501относно Емко започнахте май да се осъзнавате колко е фалшива.Отгоре на това е и нахална ooooh! ooooh! ooooh!.Емко незнам защо ти е толкова необходима кошницата като нямате пари къде пътувате пък толкоз?Отдавна съм се отказала да пиша по въпросът емко ,но днес ми  дойде това вече в повече.Браво на Голям заплес ,че се осъзна Peace

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 15:35 от nadinka83

# 22
аз също не съм писала в темата и но Дени знаеше за личното ми мнение, много от хората се осъзнават, рано или късно ще спрат да и дават

# 23
Въпреки съпричастността ми , ходила съм, знам детето на емко и мога да кажа, че тази кошница едва ли ще я използва повече от месец - два въпросната  Емко...
Намеквах сто пъти  - казвам пак. Помощта не е задължение Naughty
За някое детенце на месец - два ще е много по полезна!
Не емястото тук - във форума да споделя аз колко съм разочарована пък от въпросната Таня, за която Емко поиска помощ.
За момента сме покрили всички нужди на въпросните майки.
За Таня е осигурено ново детско обзавеждане, чували с дрехи, обувки, храна.
За Емко - купища дрехи/ друг е въпроса ако има претенции какво точно иска/ за децата, легло, спално бельо.
В момента съпругът и работи, тя взима майчинство. С три деца е недостатъчно, но определно не мизеруват.
Това е мое лично мнение.
Ако изпаднат в състояние да нямат нищо, лично ще отида  да видя и ще ви информирам.
Надявам се с това въпросът да е приключен.
Емко, на теб желая много детски усмивки, сплотено семейство и никога да не изпадаш вече в положение да нямаш пари за торта на детенцето си!
Успех!

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 20:15 от Луда Яна

# 24
  • Пазарджик
Защо всички ме нападате?
Добре Яна,моето дете е 8кг. То не е едро.Кога го видя отблизо?Ако е найстина малка ще я дам на Маринка.Аз й предложих да й изпращам дрешките станали вече малки на Емо.
След всичките ви постове,излиза,че съм алчна и неблагодарна.
За Таня,аз съм писала,вие отидохте да прецените!Немога да отговарям за чуждото държание!
За личните ми финанси,без коментар.Никой не ми е в дома да види как я караме!

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 20:26 от емко08

# 25
Емко, чети внимателно и не си мисли, че някой те напада.
Не е начинът това, разбери Naughty
Замисли се защо твоето поведение предизвиква такива реакции...
Моите уважения, че си се наела да гледаш три дечица и ги гледаш добре, дори да искаш и да мечтаеш за такава кошница, тук въобще не става въпрос за кошницата!
Започвам вече да се ядосвам ама искрено! Колко колети ти изпратиха майките, колко дрешки ти дадох аз, нови даже, по 4 чифта обувки ти дадох на децата, и чисто нови даже имаше и ти продължи да искаш.
И ти ли ще кажеш като Таня - ако искате да ми помогнете - прочетете вестник Знаме от какво имам нужда?
Честно и искрено казвам - според мен в момента вашето семейство не мизерства.
Предупреждавам, че това не е нападение, спри да се оправдаваш, няма за какво.
помоли за столче, ако искаш да ти е от полза!

# 26
  • Пазарджик
не се оправдавам Яна,не се и карам.пиша чисто приятелски.не казвам,че мизерстваме.
не искам да спорим,

# 27
Ух, че грозна е станала темата  ooooh! .

# 28
аз също съм в затруднено положение и детето ми няма сандали за лятото,но ще спра нета за 1м. и ще му купя с тези 20лв.Но не мисля,че ще поискам помощ(не съм крайно нуждаещ се).Като се роди и второто бебе,ще подаря всяко едно детско нещо на самотни или крайно бедни хора,които имат нужда наистина

# 29
  • на правилното място, в точното време
Има само един случай, в който можем да гледаме хората отвисоко. Само когато са в нужда и ние се наведем, за да им помогнем  Peace

Общи условия

Активация на акаунт