Май 2005- Тема 125

• 14 595
  • 338
  •   1
Отговори
# 105
Честит Рожден Ден на Ава! Да е здрава и усмихната! Леле кога пак мина година - ей ги на почнаха пак рожденниците  ooooh!

# 106
Катка, да ти е жива и здрава рожденичката!  bouquet
Много да ви радва и да расте щастлива и усмихната!

Ние също сме вече в трескаво очакване на рождения ден, Миша всеки ден по няколко пъти си променя желанията за подарък, да видим, давам й още два дни да реши.

Адвайс,  Hug

# 107
  • Bristol
Во истина воскресе!  Grinning

Честит рожден ден на Ава bouquet
Някои започнаха петата годинка! Ех, кога мина това време ...

Вале, имаш си две принцеси! Иса Пони ли е гушнала на едната снимка или животинче от Littlest Pet Shop. Веднага ми се наби на очи, Ели е луда и по двете серии  ooooh!
Дианка, как ми напомнят тези снимки моето детство и периода, когато живеехме в България с Жоро ... Аз май мернах и Любака Wink

Днес купих подаръка на Ели и повече няма да питам какво иска  Laughing Парти ще правим в къщи, както и досега. Възползвам се от това, че още не е в час с клубните партита, въпреки че вече започва да й просветва  Crazy Лошото е, че в събота ще я водя на такова парти, прекалено близо е до нейния РД. Дори се чудех, дали да я заведа, но ми се стори неучтиво да отказвам  Rolling Eyes

# 108
Христос Воскресе! Желая на всички радост в душите и светлина в очите!  Hug

Кате, честит рожден ден на Станислава! Да расте здрава, щастлива и все така красива!  Hug

# 109
  • София
Христос Воскресе!

Честит Рожден Ден на Ава! Да е здрава и щастлива!

Честит Рожден Ден, Пателина!

Започна празничния месец. Аз още не съм организирала парти за рождения ден на Ели, а тя вече каза на приятелките си, че ги кани.

Мери, какъв подарък купи за Ели?

Снимките от тържеството на Ема и Любака са много сладурски. В нашата градина дано поне за 1 юни да направят тържество.

Благодаря ви, момичета за съчувствието.

# 110
Добро утро!
Зачетох се назад в темата и установих, че наистина има много болни Confused. Да оздравяват бързо миличките...
Тарталета, спомням си, че миналата пролет имаше същите ядове. Не може ли предпролетно да се прави някаква имуностимулираща програма на Силия Thinking
Адвайс, вече съм доста убедена, че жените сме много корави същества. Прегръдка Hug

Сега да ви благодаря сърдечно за поздравленията Heart Eyes Станислава е много щастлива, всичко мина чудесно, като изключим факта, че пак закъсняхме, а рожденичката рева по време на целият път, че сме взели тортата за градината, не за партито (реши да си промени мнението) ooooh!
Странно и приятно е, че всички деца дойдоха, в смисъл, предвид болният сезон всички бяха здрави и готови за подвизи Laughing
Ще кача снимки в албумчето, но първо ще ги подбера, защото Ава сме я снимали предимно в гръб Rolling Eyes

Ема и Любчо са големи сладурчета Heart Eyes
Валя, за твоите винаги съм казвала, че ще береш ядове с бол кандидати Laughing
Пателинка, да си жива и здрава  bouquet
Мери, и ние сме на вълна Littlest Pet Shop. От вчера започнахме да ги събираме. Условието е да е послушна.

# 111
Честит 4-ти рожден ден на Ава! Кате , да ти е жива и здрава и , много палава и щастлива с мама и тати!

Благодаря на всички, които се сетиха за мойта скромна особа  Blush

Ние ходихме на село, при баба, затва липсвах.. Момчил си отигра там из двора, беше като отвързан  Crazy Обаче продължава да кашля  Confused В петък ходихме при педката, уж само секрети има в гърлото, пък...

Катка, радвам се, че тържеството е минало добре, сега чакаме доказателства   Wink

Адвайс, съжалявам  Hug  Кураж, следващия път ще стане !

# 112
Честито на Ава да е много здрава , щастлива и заобградена с много любов

# 113
Честит Рожден Ден на Ава! Да е жива и здрава, много щастлива! Прекрасно детство!

Честито и на Пателинка! Все така усмихната и позитивна!

И честит празник на всички!

Само да се похваля, че и аз правих козунаци и станаха страхотни, особено като за първи път. Единственият им кусур беше, че не бяха на конци.
Пътувахме на Великден, добре беше.
Теа продължава да е болна и днес е с детегледачката.

Хубав ден!

# 114
  • София
Честит Рожден Ден на Ава! Много здраве, много късмет и прекрасно, щастливо детство   bouquet

Пателина, ЧРД! Много да си здрава, усмихната и щастлива   bouquet

Ами, аз с какво да ви се похваля? Отново спукано тъпанче. Детето е добре, има лека темп, весел е, не го боли...привидно чудесни неща, за които док каза, че не са добър показател. Е, така ще е докъм 10-12-13 години, когато ще го израсте.
Наистина не съм в час, изобщо.

# 115
E Диана ти ме разби - нали операция, нали макарички? Горкото Любаче. Дано пък го "израсте" по-рано.

Мерка какви козунаци бре душа - нали диетка? Или ти приключи?  Laughing

Адвайс важното е, че е минало. Природата си знае работата. Следващия път всичко е е ок.  Hug

Мери не съжалявай за домашното парти - ако имах къде (особено двор) не бих се занесла в клубче - първо е само за два часа, второ храната никога не е толкова добра, колкото са парите и.

Иначе ние сме добре, Калоян си е поръчал за рожденния ден голяяяяяяяяяяямо пияно - та една йоника ще получи и така. Оставям ви, болните да оздравяват.

# 116
Дианка, що така беее...Как се пука така това тъпанче?

[Мери не съжалявай за домашното парти - ако имах къде (особено двор) не бих се занесла в клубче - първо е само за два часа, второ храната никога не е толкова добра, колкото са парите и.

Ама много си права.

Аз ще идвам в четвъртък към столицата. Ако някой има време и нерви да ме бави от обяд до към 17ч. ще бъда много благодарна и щастлива Heart Eyes. Знам, че сте на работа, то и аз по работа...

# 117
Пателинке,чрд,много здраве,щастие и късмет! newsm59 newsm67 newsm38  costumed034
Радвам се ,че горе долу виски са ок.
Аз съм в дупка-голяма.
Дианче милия.....

# 118
Честит рожден ден на Криси!Да радва мама и тате! newsm59  ura newsm67  party023

# 119
  • София

Аз ще идвам в четвъртък към столицата. Ако някой има време и нерви да ме бави от обяд до към 17ч. ще бъда много благодарна и щастлива Heart Eyes. Знам, че сте на работа, то и аз по работа...

на работа сме, но може са се видим за бърз обяд в центъра

Общи условия

Активация на акаунт