Май 2005- Тема 125

• 14 605
  • 338
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Дианка, дано да подействат билките.
Ние за сега въобще не сме мислили за рожден ден с тая варицела и евентуално ошарване на Иво ще си бъдем само ние и толкова.
Да питам майките на карали варицела дечица. Кога завяхват пъпките, кога спират да излизат, как изглеждат като завяхват. Педиатърката предписа един правен крем от който връхчетата на по-големите пъпки станаха черни и се притеснявам най-вече да не и останат големи белези на Детелинка.

# 166
  • София

Гушлева, не ми се сърди за днешното обаждане, много беше кисела и публично искам прошка  Blush  Heart Eyes

ти па, добре ли си бе, прошка ша иска нашта, не бях исела, просто напоследък от много работа и разни странични ангажименти, се държа леко неадекватно на моменти...тоест, аз се извинявам.

# 167
Честит рожден на Дона  bouquet

Дианче, пожелавам скорошен оздравителен ефект при Любачето Hug
Деспина, по принцип последните пъпки излизат по долната част на тялото. Като хванат коричка и започнат да се белят значи завяхват. Като начало белези ще има, повечето от тях ще се заличат с времето, някои може и да останат. Има едно мазило, но забравих как се казва Thinking

# 168
Дона ,честит рожден ден!Много здраве,успех и любов! newsm59 nbirthday  party023
Дианче,ти си направо перфектна.
Клуба е много хубав и ще останете доволни!

# 169
  • София
Кате, видях снимки от РД на Ава в нашето албумче - изглежда е бил много весел купон! Голяма красавица е Ава, супер лъчезарно дете.
май други двама майски сладури е имало - Вали и Руми.

# 170
Кате, видях снимки от РД на Ава в нашето албумче - изглежда е бил много весел купон! Голяма красавица е Ава, супер лъчезарно дете.
май други двама майски сладури е имало - Вали и Руми.
Дааа, имаше и други форумски деца Laughing. Беше весело. Аз пак нещо се ошашках и забравих да почерпя гостите с бонбоните, които специално купих. През цялото време отлежаваха в една торбичка, на една масичка до мен Mr. Green

Качих две снимки и на леглото за принцеси, което признавам, от далеч изглежда страхотно. Но майсторите са си оставили ръцете, полудях! Не са го изшкурили добре, не е боядисано добре, страничното прозорче е от другата страна...
Като го сглобихме на Ава веднага и се приспа Joy
На снимките е "голо", без матрак, перденца и възглавнички.

# 171
  • София
Леглото изглежда прекрасно, сигурно Ава много ще се забавлява да прави разни тайни неща там.
А къде е предвидено да му е стълбата?

# 172
Леглото изглежда прекрасно, сигурно Ава много ще се забавлява да прави разни тайни неща там.
Мда и стълбата я няма. От другата страна ще е(не от страната на гардероба).Ще са контейнери- стълби.

# 173
Катка звучи страхотно таз мебел - после като заспи детенце ще ида да видя и аз.

Дианка мани... и моя лимит е 12 деца, ама за сега съм се вписала. Току що навън един татко с постоянни ушни проблеми на щерката ми препоръча падпадъча мас да се капе в ушите. Ако го изпробвате - свиркай за ефекта.

Ми... аз пак на малко редове, ама неделно по това време ме зове пижамата, приказката за лека нощ. Калоян се сдоби с чаршафи на светкавицата Маккуин - ей голяма радост, още в 10 сутринта се чудеше дали не е време за лягане, пък се гуши, пък целува Маккуините по чаршафа.....  Laughing.

# 174
  • София
Мда и стълбата я няма. От другата страна ще е(не от страната на гардероба).Ще са контейнери- стълби.

виждала съм такива, доста побират.
Аз добре, че се отказах да слагам и диван в детската на Ема, съвсем нямаше да остане място. Сега ще е само с легло и нощно щкафче, гардероб и бюро с надстройка.
Още малко остана, може и до 10-ина дни да се нанесем.Утре слагат вратите, остава само да се монтира кухнята.

Малко снимки от нас

# 175
Честит рожден ден на Даката! Да е весело, здраво и послушно дете!     bouquet

Аз нещо бъркам паролата и не мога да вляза в албумчето  Rolling Eyes

За РД на Наси мисля да е в нас. Миналата година бяхме на клуб, останах доволна. По-миналата година бяхме в нас - пак бях доволна. На двора ще си играят децата, ще правят каквото искат, без да се притеснявам ,че ще счупят нещо или ще изцапат. Ще сложа люлката, къщичките, ще разпилеем играчки и това е. Тази година имаме и пясъчник. Вярвам, че ще им хареса.

# 176
Добро утро!

Честит рожден ден на Даката! Да бъде здрав, щастлив и всеотдаен батко!

Вчера бяхме на Флората и направих малко снимки. Не очаквайте кой знае какво, беше много слаба.
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=6541&AlbumId=130093
Гуш, много ми забива твоята програма и видях много малко снимки. Много харесвам Ема с плитки Heart Eyes

Тиа, и  аз съм чувала за пъдпъдъча мас при ушни проблеми. Peace

Рени, добре си го решила. Много по-удобно е у дома, когато има двор: ядете каквото искате, стоите колкото искате, а да не забравяме колко по-евтино е Peace

# 177
Честит рожден ден на Данчо сладуранчо, да е много здрав и щастлив и за мама  bouquet

Катка , страхотни сте с Ава и в тая флора, красота Heart Eyes

Момичета стиснете ни едни палчета за утре на Криси, а и на майка й май ще трябва Praynig

# 178
Честит рожден ден на Данчо! Много здраве и щастие! И весело изкарване днес Hug

Бубе, ще стискаме палци Peace Hug

# 179
  • София

ЧРД на Даката! Много здраве, много късмет и щастие    bouquet

Бубе, стискаме ! Всичко ще бъде наред!

Кате, много сте хубави! Като гледах снимките се върнах да прочета- част ли сте били от флората или само сте разглеждали Wink

Ние изкарахме хубав уикенд- много разнообразен, демек Simple Smile
Успяхме да отидем и на детски ЧРД. Любачето беше много щастливо, че са го поканили Simple Smile Не можех да повярвам, че при толкова много отсъствия от ДГ, все пак някое детенце се е сетило за него (само) и му беше оставило покана при госпожата.  Heart Eyes

Сега ще стягам юнаците за да ги извеждам навън.

Общи условия

Активация на акаунт