Като пролетни цветя са АВГУСТинските деца!

• 14 592
  • 279
  •   1
Отговори
# 165
  • гр.София
 А-а-а, оттеглям се засрамено.
 Мислех,че е втората ти работа,че досега не си казвала,че не можеш да пиеш кафе.
 Но пък ви събличат още на входа Crazy
 (И аз като Полито съм на едномесечна "диета"-суша  по здр. причини ) 

# 166
Абе- аз по принцип мога да пия и пия доста ( кафета де Wink ), но си останах само с първото сутрешно.Заключили са кафемашините в НДК Shocked( неясно защо), а в подземията открихме една, която блокира  Crazy Егати късмета.
Тук съм в подземията, а на втората работа съм при гълъбите JoyА и там  мога да съм в чата докато работя и кафе с цигара консумирам от пулта Sunglasses абе- ходя да си почивам там в общи линии Joy

# 167
Бланк, динозавърът в назачото "Динозазаянь"... премина през няколко фази на развитие и вече е "Динозавъь" /почти зачатък на Р в края на думата/
Тази сутрин пак бях динозавър, а той- "Кумчо Вълчо, и-и-и- ще те изям" Казах му "Каквато съм голяма динозавърка, щи имаш поне един месец да хапваш "  Mr. Green
Не се оплаквайте от сушата.. на мен едномесечна такава  ми се струва като активен сексуален живот. Мъжо е в странство, та последно ми се случиха тия неща в началото на януари, и следващия път се очертава в началото на август  ooooh!

# 168
  • София
Моят си е тук, ама горе долу го докарвам като на Елия  Mr. Green

# 169
  • гр.София
 Знаех си,че може и по-зле да бъде Joy

# 170
  • София
я, откъде тръгнахме, къде стигнахме  Joy

# 171
  • София
Животът е най-скапаното нещо.
Току що моя много близка приятелка ми каза, че има бучка в гърдата. Казали злокачествено.

Мамка му и живоооооооооот  Cry #2gunfire

# 172
Нана, дано всичко с твоята близка се оправи максимално бързо.    Praynig
Животът е гаден... често при това.

А за кекса- що така бе, моми, нарядко ви се случват тия работи? Аз и мъжо винаги сме имали различни потребности /неговите мераци бяха поне 3 пъти повече от моите/, ама сега как съжалява-а-ам, че съм отказвала, като ми е било либето под ръка. Те сега си бия главата, ама късно! Mr. Green

# 173
  • София
А за кекса- що така бе, моми, нарядко ви се случват тия работи? Аз и мъжо винаги сме имали различни потребности /неговите мераци бяха поне 3 пъти повече от моите/, ама сега как съжалява-а-ам, че съм отказвала, като ми е било либето под ръка. Те сега си бия главата, ама късно! Mr. Green

.

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 17:12 от nana77

# 174
  • гр.София
 Нана,вярвам,че ще мотивираш приятелката си да се бори.
 Ужасявам се,как никого не подминава.

# 175
  • София
Нана,вярвам,че ще мотивираш приятелката си да се бори.
 Ужасявам се,как никого не подминава.

Ужасена съм. Но ще направя всичко по силите си.

# 176
Нана,опитай се да и вдъхнеш кураж,има много хора успели да надвият рака на гърдата,вече не са еденични случаи,надявам се и тя да се справи,особено ако е в ранна фаза мисля че шансовете не са за пренебрегване,важното е да не пада духом,защото това си е половината лечение,успех и желая от все сърце!!! Hug Hug Hug

Анди,ако им вземеш по някоя дрешка може би най много ще се зарадват ,в тази възраст са много суетни  Flutter
А за мъжа колан от хубава кожа или портфейл най са си класика  Rolling Eyes

Ние сме трагедия на колелото...само слага краката ,но натиск няма  Mr. Green

ей,как ми се пие еспресо Лаваца.... Crazy,аз си правя подобно в кафеварката ,ама не е като да седнеш и да си го поръчаш...

По другия въпрос няма да коментирам,само ще кажа ,добре сме си,не се оплаквам,само дето варианта да останеш насаме в едностаен апартамент е сложна задача,но ние успешно се справяме  Embarassed Blush

# 177
  • София
Ку-ку!  Simple Smile Да се обадя, че съм жива.
Полито, честита книжка!  Hug
Нана, кураж и сили на приятелката ти!  Sad Praynig
Ние сме добре, пу-пу. Имам вече една нощ с 5ч сън  Simple Smile , ама не вярвам да стане традиция. Много си обичам зверчетата, ама ме правят луда.  Crazy Laughing
И вас ви обичам  Heart Eyes Лека нощ!

# 178
Добър ден  от мен. Hug

Днес като почивен ден и тримата спахме до 9 ч. Дори не сме усетили гостите ( баща ми и малката сестра) кога са пристигнали. Добре че кака им е отворила и те решили да ни оставят да се наспим. Преди малко изпратих Тони с тях към Момчилград и сега ми е тъжно.
blanc не ми остана време да разкажа по-рано.
Разбрахме се утре да ме приеме в болницата и понеделник или вторник да ме оперира. Аз си мисля че е по-вероятно за вторник. Така че стискайте ми палци всичко да мине успешно. Ще изпратя смс на Нана и blanc като дойда на себе си след операцията.

Нана наистина е много гадно,но може да се  пребори с рака. Моя колежка премина през това изпитание точно преди да забременея и сега вече е на работа. Важното е да започне навреме лечението. Много кураж, сила и добри приятели за подкрепа и пожелавам. Praynig

Елфче дано скоро имаш възможност за повече сън.

На мен желание не ми липсва, но много често заспивам преди мъжо и не успявам да се събудя. Blush Та сега се опитвам да го превъзпитам да си ляга рано. Mr. Green Ама сега ще трябва май да се настроя за диета по този въпрос за известно време. ooooh!

# 179
  • София
Кайли, стискам палци, миличка!  Hug Praynig Peace Дано всичко мине леко и по най-добрия начин!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт