Nail art-44

• 32 174
  • 208
  •   1
Отговори
# 195
  • в мъжки прегръдки
Марти, не мога да отворя снимките  newsm78
Странно, аз ги отварям от тук. Каква грешка ти дава?

# 196
И аз ги отварям! Много са хубави! Поздравления martisun  bouquet

# 197
  • София , Монтана
И аз ги отварям! Много са хубави! Поздравления martisun  bouquet
Поздравления и от мен.Много са хубави.
Надявам се темата ни да си бъде такава каквато беше в началото,аз от тук съм научила много декорации.За това ако някой иска да се състезава мисля че за целта има конкурси на които специалисти определят на кой му е по хубава творбата.Аз съм в темата от почти самото и начало.Тук сме да покажем на кой фантазията какво може да измисли и да се поздравяваме и насърчаваме особено начинаещите.Извинявам се за дългото писане но ми омръзна да се спами темата.

# 198
http://www.album.bg/d3skata92/images/13361097/  - това си направих днес дано да ви хареса  Embarassed Embarassed

# 199
# 200
Момичета не се стърпях вече да напиша и моето мнение.
Следя форума почти от началото му.
Харесвам всичко,което се показва независимо дали е направено от професиомалистите или не, но тези дразги започват да ме дразнят !
Защо е нужно лични спорове ( доколкото разбрах от прочетеното ) да се прехвърлят тук ?
Не мисля, че тук е мястото някой да обвинява и друг да се защитава !
Искам снимки Wink
Продължавайте да творите, а ние ще продължим да ви се наслаждаваме !

# 201
Вчера се лакирах без топ лака,който използвах за основа и стана по добре-само 2 балончета на 2 нокътя.Да ви попитам за добър изсушител?Купих на перфект,но не ми изсушава лака по-бързо,отколкото без него.

# 202
Здравеите момичета отдовна не се бях писала в темата, но  сега като отворих и видях, че има човек който може да критикува работата на Тина просто нямаше как да не се включа...  Искам хубаво тези който изразяват мнение или коментар да разгледат всичките и снимки много внимателно и да ми покажат една неина работа, която да не е изпипана... една?! И поне от някакво уважение към хората тук дали маникюристки или клиенти не правете така , че да злепоставяте тези от които трябва да се учим! А и все пак е смешно Sing да прави коментари за Тина ...

PS Sing гледай малко по-реално на живота и недей да се излагаш!

# 203
  • София , Монтана
Малко мостри който направих на курса: http://s88.photobucket.com/albums/k170/petia_ga/dekoracii/?actio … rent=100_9355.jpg
Така се направих днес: http://s88.photobucket.com/albums/k170/petia_ga/dekoracii/?actio … rent=100_9354.jpg

# 204
Не мисля, че е смешно някой да се защити, когато бъде нападан безпричинно!
Ако погледнеш назад в темата ще видиш, че не съм критикувала творчеството на Тина, а съм се защитила от нападките и подигравките,  които ми отправя незнайно защо и във форума ?
Освен това съм писала не веднъж, че е страхотна като маникюрист, но не съм длъжна да търпя заплахите и обидите и тук и на други места !

P.S. aassia чети по-внимателно преди да пишеш подобни коментари Wink

Приключвам с поясненията защото мисля, че вече достатъчно се писаха неща не по темата.

# 205

Мостичките са страхотни, набелязах си доста моделчета  Laughing Сега ще се пробвам и аз Party

# 206
Nqkoi da e rabotil s lakovete na "JORDANA"

# 207
Nqkoi da e rabotil s lakovete na "JORDANA"

Дойде дистрибутор в салона и си взех 2-3 лака.Харесват ми-покривни са и са доста трайни.

# 208
  • На погрешната планета
Момичета, пуснах новата тема малко по-рано, защото тази съвсем измени насоката си. Призовавам всички от тук нататък да се придържат към темата, а за личните противоречия намерете по-подходящо място. Благодаря Hug!

Заповядайте в новата тема!!!

Общи условия

Активация на акаунт