)И какво значи "мляко с плодов компонент"? Ако има единствено натурално идентичен плодов аромат ще е позволено ли това мляко? А кроасаните и наполеонките(ония с млечния крем) забранени ли са според наредбата? Пишеше за торти и пасти, но дали имат предвид и тези?
Абе какви мандри, каква сол...?! Първо, за какво ще го карат тоя айрян от мандра, вие изобщо чувате ли се какво говорите, ей сега видях глупостите на Борис. Какво му е сложното да се забърка един айрян в по-голямо количество. За мен лично няма проблем да сложат и малко сол, става въпрос да не се прекалява със солта, а не изобщо да не се използва. За да се спазва наредбата, в огромна степен зависи и от нас, ако родителите мълчим като овци и не реагираме на явните нарушения, естествено, че ще има много, които няма да спазват наредбите. Това си е заложено в човека, като никой не му търси отговорност, да се изкуши да кривне, и колкото повече не му обръща никой внимание, толкова повече кривва. Ти мълчи и си трай, пък чакай някой вместо теб да се погрижи за детето ти. При нас е 2 лв. обяда на децата, нито 2, нито 1.50лв. са малко пари. Продуктите се купуват на едро и се готви в големи количества. Абсолютно никакъв проблем няма за тия пари да се приготви прилична храна. Освен това съм убедена, че повечето родители, ако трябва да избират м/у по-ниската цена или малко по-висока, но разнообразна и хубава храна за децата им, всеки ще предпочете да плати и повече, 2.50, 3.00лв..
, което не ми пречи да опитам да го прокарам...
абе тия хора имат ли капка здрав разум!