Момичета и момчета, молим за подкрепа!

• 69 315
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 945
Utre sledobed ili v ssbota, kogato vi e udobno, sega shte zvanna na jurnalistkata da i kaja. Dnes ot Btv tarsiha da vzemat interviu ot uchenik, ama otkade da im go namerish uchenik avgust mesec v Sofia.

Biliana se e spravila strahotno na preskonferenciata, bravo na neia, neveroiatna e!

# 946
Коментирайте:   Hug

http://dnes.dir.bg/2009/08/20/news4951202.html#sepultura

Браво на нашия човек днес!  bouquet  bouquet Heart Eyes

# 947
  • ул. "Мечтание"
Браво!
Дано само да се спазва!  Praynig

# 948
Как е отразена по телевизиите  днешната пресконференция?
Някой ако е гледал нещо, да сподели.
Имало е 6 камери там, значи очакваме 6 репортажа. Crossing Arms

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 21:51 от Спиролина на орто-галакси- коня :)

# 949
А, ето:

Децата ще с … 80;на

Забранява& … 80;ще

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 22:07 от Спиролина на орто-галакси- коня :)

# 950
  • София
Момичета, днес изтеглих да чета наредбата и установих, че всички забрани се отнасят само за столовете.
За лавките накрая е посочен само един минимум асортимент, но нищо не е забранено да се продава в тях.
Четох темата колкото можах, не видях да е коментиран този въпрос, а мен честно казано, винаги повече ме е притеснявала лавката, отколкото стола.

# 951
  • София
В Общите положения забраните се отнасят и за столовете, и за лавките, и за автоматите за храна и напитки.

# 952
  • София
В Общите положения забраните се отнасят и за столовете, и за лавките, и за автоматите за храна и напитки.

Права си  Peace
Видях, благодаря ти много!
 Hug

# 953
И аз се чудя, текста в чл. 6, т. 5, който забранява захарни и шоколадови изделя, с изключение на шоколад, дали включва вафли, сухи пасти, гумени и други бонбони, разни знайни и незнайни дъвки , как мислите?

# 954
И аз се чудя, текста в чл. 6, т. 5, който забранява захарни и шоколадови изделя, с изключение на шоколад, дали включва вафли, сухи пасти, гумени и други бонбони, разни знайни и незнайни дъвки , как мислите?

Включва, защото съдържат захар и/или шоколад / даже не шоколад, а някакви кувертюри там така или иначе/.
Изключение правят блокчета чист шоколад.

# 955
    Подкрепам напълно идеята ! Дано да е сериозно и да се ограничи продажлата на деца на такива "боклуци"!

# 956
  • София
Спирулинке, колко чист? Колко точно процента? Не смея да предположа...

Има "шоколади" струващи стотинки (нормален размер, може би 100 гр.) и съдържание: маргарин, какао на прах, някакви пълнители, натуралноидентичен аромат на какао и сметана, захар+ подсладители....и др.  Туй чудо е толкова гадно на вкус и мирис (опитахме да го ядем с детето, защото Дядо Коледа му го подари...), че детето само се отказа.

Въпрос към вас: БИХТЕ ЛИ СИ КУПУВАЛИ (и търсили специално) ИСТИНСТКА БОЗА? От просо и захар? Не консервирана и с вечна трайност, а разваляща се..... не от бяло пшеничено брашно и 5 вида подсладители., а по наистина класическата рецепта...  Бихте ли плащали двойна цена например ?

# 957
Боза категорично да, децата не я пият, но мъж ми пие промишлени количества и покрай него съм опитвала- толква обичах боза, но това сега на нищо не прилича
Спиролина на орто-галакси- коня Simple Smile- благодаря ти, дано, очаквам с нетърпение да видя лавката тази година, но нещо не съм обнадеждена, че директорката ни е една  Tired

# 958
  • ул. "Мечтание"
Въпрос към вас: БИХТЕ ЛИ СИ КУПУВАЛИ (и търсили специално) ИСТИНСТКА БОЗА? От просо и захар? Не консервирана и с вечна трайност, а разваляща се..... не от бяло пшеничено брашно и 5 вида подсладители., а по наистина класическата рецепта...  Бихте ли плащали двойна цена например ?

Аз съм си търсила, но до сега не съм открила!  Tired Цената не ме притеснява, дори и да е по-висока, е, разбира се ако не е безумно висока.

# 959
Спирулинке, колко чист? Колко точно процента? Не смея да предположа...

И аз не смея, честно казано, но си спомням поради какви причини се наложи това изключение.

Общи условия

Активация на акаунт