Слънце, прегръдка, усмивка, само това ЮЛЧЕТО иска!

• 11 000
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Аyка, ужасно звучи всичко Sad Дано не е нищо страшно и в най-скоро бебчето да си е у дома при мама и тати. Стискам палци  Praynig
Уинкс, честит имен ден и от мен ! Жива и здрава бъди. bouquet Кръстена ли си някого?
Яна,концерта на Мадона е на 29.08, а не юли  Hug
Нелия вече категорично отказва да стои в количка  Rolling Eyes То са ревове , тръшкане , правене на мостове.Ужас.Започваме разходки за ръчичка.

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 19:33 от BOOTY

# 241
  • USA
Айка, представям си какво ви е  SadHug Милата бебка. Дано кръвопреливането да и помогне да оздравее.

Много ви благодаря за поздравите! Аз самата много не празнувам покрай Великден.

Кристиан от 3 дена не е акал и се чудя какво да го правя. Пие сок от сини сливи, яде овесени ядки, но засега нямаме успех. Някой има ли представа какво помага? Айка спомням си, че вие наскоро имахте същия проблем.

Кристиан вчера бил по гащи през деня и след като се напикал два пъти не искал повече гащите, а памперса ("пантанта"). Сега май ще търся някакви с картинки с коли да го подкокоросам.

# 242
  • София
Велина, помагат овесени ядки, както и водата, в която са варени, освен сливите и крушите разхлабват. Избягвайте моркови, ориз, картофи. И гледай повече течности да пийва. Кая от няколко дни е добре, ама сега изяде един банан, дано не се отрази.

# 243
здравейте момичета
Христос воскресе и от нас   bouquet Велина честит имен ден  Hug , Стефи н атеб честит рожден и да си все така усмухната и много щастлива   bouquet
Галена, много ми стана мъчно, искренно се надявам скоро да разберат какъв е проблема при Косара и да се прибере вкъщи малката душичка  Praynig
Ние прикарахме добре празниците.Ева много хареса не чукането с яйцата ,а тяхното белене Laughing
Мими, неприятна случка.Много е гадно като се заредят все лоши работи Rolling EyesНадявам се при вас скоро да спре тази серия  Praynig
Аз пак питах Масларски за Превенара и Пневмо 23, за пореден път препоръча Превенар- един прием , след 2 год и е доживотна  Peace

# 244
  • На края на вселената!
Галена, надявам се скоро да има добри резултати и бебата бързо да оздравее!

Благодаря за съчувствието  Hug Майка ми е по-добре, може да става. Не може да се наведе, не може да вдига нищо. Само до тоалетна ходи и то с болки. За голям късмет няма нищо счупено, главата й е била на сантиметър от ръб на бордюра. За Лина - още й тече секрет от ухото. Понякога казва че я боли. И да си продължа серията - днес ми сервираха, че групата им е под карантина за скарлатина. А тя не е ходила от почти 2 седмици. Но вчера беше на гости на рожден ден на момиче от нейната група, което си беше здраво (майката на което не е била предупредена). В групата не знаели от какво е болно детето (не е рожденичката), лекарят му се съмнявал за варицела или скарлатина (що за лекар би ги объркал?).

# 245
Добро утро!
Моля се и аз малката Косара да се прибере по-скоро в къщи!  Praynig
Мими,има такива гадни периоди и все едно край няма.Дано премине вече!    bouquet
Бооти,аз до последно си мисля че е юли месец и снощи си погледнах билета та видях август,много съм зле.  Embarassed В такъв случеи не се знае дали ще сме в София на втория рожден ден,може да се промени концепцията.  Laughing
Борянче,прати ми линк към магазина и адреса му.Ние сме фенове на Пума и на спортните стоки.  Hug
Утре е тържеството на Надина в градина и тя снощи ми каза че я боли гърло,от което най-се притеснявах.Блъскам я с витамини цяла седмица и за пореден път виждам,че тоя осцилококциум при нея не работи.  Sad
Велина,ние имахме проблем с акането и му помогна сока от варени и накиснати сушени сливи.Но и царевицата явно действа добре.Никола я преоткри най-сетне онзи ден в Ситито изяде една чашка царевица с масло и на другия ден се посра просто.

# 246
  • София
ох мими, егати серията.....излизайте от нея, аман, много ви се струпа, прегръщам те Hug
ками, аз лично благодаря за инфото за превенара от масларски, за което си писала, защото точно се бях зачела в мненията на бърди в зачатие и не ме пуска търсачката без да се регистрирам да поровя по-подробно. исках да съм сигурна че е само 1 прием на навършени 2.
следващата седмица или дори тази може да успеем, ще се консултираме с вирусолог или микробиолог, не съм сигурна как точно е "титлата" и ще се спрем на решение, макар че вече имам голяма вътрешна убеденост водеща ме към превенар-а. Rolling Eyes
янче, дано не е нищо сериозно и детенце да изкара хубаво на тържеството. Hug
велина, за акането и аз съм давала овесени ядки с мляко, макар да чукам на дърво, да се е запекъл 1-2 пъти и за не повече от 1 ден. него по-скоро го "гони" обратното понякога- като е болен Rolling Eyes
успешен ден!

# 247
И мен сега ме сюрпрезираха,че има скарлатина в групата на Надина.Отивам да си я взимам.Бясна съм на мъжът ми,да не види бележката на вратата.Майките ми звънят да ми кажат.Бърза да я захвърли там и да си върши работата.  #2gunfire

# 248
Добро утро!
Ама като 4ета май хи4 не е добро за съжаление Sad
Аука,надявам се бебка да се оправи бързо,горкото мъни4е ,само ,интубирано ,много мъ4но ми стана Cry
Томасе ,стискам палци бързо да се възстанови майка ти  Hug

На фона на тезо ужасни не6та,запу6ения нос на Марти е като не6то безобидно.Не мога да разбера дали е изстинал или е някакъв вирус.4укам на дърво,за6тото за сега ни6то друго му няма.

# 249
  • София
Кристиан вчера бил по гащи през деня и след като се напикал два пъти не искал повече гащите, а памперса ("пантанта") Laughing Еми да, детето иска да му е комфортно  Hug

Уинкс, за запека и аз давам пюре от сливи, повече течности, пюре от круша и правя съвсем лек масаж на коремчето около пъпа по посока часовниковата стрелка. Агнешкото месо (като супа или със спанак примерно) също действа разхлабващо.

Яна, не се ядосвай на мъжа ти, случва се. Знаеш, че няма да я остави там ако беше видял бележката. А някой от персонала защо не го е предупредил?

# 250
Христос Воскресе и от нас! Чак сега се добирам до РС!

Празничните дни прекарахме по гости и с гости! Беше весело, а Коцето на село бе щастлив - хареса много "коките" (кокошките) и все натам драпаше, даже с помощта на дядо си и яйчица намери в полозите и ако зависеше от неговото желание, кокошките трябваше да снасят през половин час  Laughing

Яна, радвам се, че сте прекарали така добре и много съжалявам, че не можахме да се срещнем на живо, ама мъжът ми не е много любител на такива социални контакти, а и Коцето с тия сополи...

Уж му нямаше нищо друго, освен сополките и тъкмо си мислех, че се е позакрепил, а ето че днес не мога да го измъкна от кошарата, само се унася в сън, и току се задавя в слюнка и храчки, разбужда се разревава се, мрънка половин час и пак се унесе - на три пъти му мерих температурата с дигитален термометър и все показва 36,7  newsm78, опитах и с живачен, ама много мърда, та не се получи, но пък е потен - сменям кърпички през 10 мин, ама не смея да го преобличам, че пак ще се размрънка. Уф не знам какво става с това дете. И между другото пак вади зъб - муши ръце и предмети навътре, май някой кътник в ляво му излиза, ама не ми дава да видя.

Томасе,  Hug
Уинкс, и от мен ЧИД на патерица. Бързо справяне с проблемчето на Криси - много течности е решението.
Стискам палци за малката Косара и родителите й Praynig

# 251
Здравейте! Вики спи, аз сготвих, изчистих, изпрах и даже филм гледах, а той още не се е събудил  Shocked
Айка, много неприятно с малката Косара, стискам палци скоро да се оправи и само да радва мама и тати.
А с тая скарлатина и тук са се обзавели (в Пловдив имам предвид). На мойта приятелка сина я кара в момента.
borianna, може ли линк към интернет магазина ви?
Днес мъжът ми мина да запише Вики за дет. градина и се оказа, че сме №84 , явно шанс нямаме. Не зная какво ще правим с тия градини направо. В едните приемат документи, когато и да подадеш, а тези, в които се подават в годината на тръгване на детето са малко и пак шанса е минимален. Повечето мами, които познавам, са подали документи още докато децата им са били по на 1-2 месеца  Rolling Eyes

# 252
  • София
sandcastle, не знаех, че и в Пловдив са проблем местата в градините.

Бебчето е добре днес, не е имала гърчове от вчера, дават й лекарство, което ги предотвратява. Още обаче не са готови резултатите от излседването на ЦРП, които ще покажат дали има някаква инфекция. Може би утре ще са готови.

# 253
Галена  Hug, радвам се за добрите новини, дано утрешните такива бъдат още по-добри Praynig
Ели  Hug, аз не чета по въпроса, разчитам на компетентното мнение на Масларски.Ако започна да се ровя в нета, да чета мнения за еднат аили друга ваксина само ще се объркам и ще започна да се чудя дали съм взела правилно решение  PeaceНо ти все пак кажи какво е казал другият специалист  Laughing
Днес бях на работа извънредно, Тони гледа Ева и не е могъл да я успи, чак в 15.45 е заспала ,но аз се върнах в 16.30 и тя се събуди ,сега е едно кисело недоспало човече Laughing
Бубе, и аз искам да видя какво предлагате Grinning:Поздравление за махането на памперса на Дели Flutter
Галена как е Марти , липсва ни тук ,кажи й  Sad Hug

# 254
http://www.dvsportbg.com Ето това е сайта. Ако някой си хареса нещо ще ви дам код, който да използвате при поръчката. Детски обувки очакваме още. А в магазина има повече модели, които още не сме качили в сайта.

Общи условия

Активация на акаунт