Слънце, прегръдка, усмивка, само това ЮЛЧЕТО иска!

• 11 006
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Христос воскресе!
ДУ и от мен
Галена, много кофти ми стана като прочетох за малката Косара, искрено се надявам да не е нищо сериозно, а за педиатрията и аз знам че са много добри. Hug
Велина и аз съм от пропусналите именяците на Великден, да си много здрава ти пожелавам, макар и на патерица, и много спокойствие у дома Hug
Бубе, страхотно постижение, супер!  Heart Eyes и аз много искам, но може би ще стане през лятото, даже си мисля дали няма да е на морето, защото там ще ходи по-голичък и вероятно ще му е по-лесно да свикне Praynig
Аганка, козунаците ти са страхотни ,адмирации за тях  bouquet
Мими, историята с майка ти е ужасна как е тя? А как е детенце? Hug

# 226
Здравейте  Hug
бърз запис, че след празнично са ни нагънали  Rolling Eyes
  bouquet  bouquet

# 227
Добър ден!
Аганка у нас е 22 градуса без да пускам нищо. Но аз в повечето случаи си го държа с панталонки и гащички. После пера, ако има произшествия  Laughing

# 228
  • София
Добро утро!
Мерси, Боряна Hug Ще го пробвам и аз моя душан без пампа. А навън като излизате слагаш ли му?
elpet Peace

# 229
Привет ! Само минавам,4е така мис е спи и 4акам малкия да заспи и аз лягам  Mr. Green

# 230
Здравейте,момичета!Днес ми дойдоха в повечко задачките и се предавам,немога да смогна с всичко.Сядам тука да почина.  Grinning
Айка,какво става с бебка?
Мими,ужасна случка с майка ти,успех!
Таня,радвам се че го кърмя дълго но не виждам как ще спре сам.Много ми идва вече,все пак и щерката я кърмих година и четери месеца.И вечер се буди да сучи,имам нужда от това откъсване вече.А на мен ми влияе кърменето на апетита и теглото.Като не кърмя почти незакусвам сутрин,а сега се събуждам гладна и уморена.Докато не хапна нещо сладко не съм на себе си.Браво за козунака!
Иве,аз мисля пак на Скайлайн да празнувам рожденния ден.Много съм доволна,миналата година хората седмица чистиха конфетите дето оставихме след празнуването.Аз предния ден преди двете годинки съм на концерт на Мадона.  Party
Днес купих на Никола едни пуми в черно и червено.Излязохме рано,рано че забравих да сложа пантофите за детската на каката и ги носихме по спешност.Накупих и разни по летни неща за него,че почти няма нищо и нова рокля за каката.Понеже не ми стигнаха парите запазих едно купче дънкови нещица за нея.Аз това майчинство ще духам супата.  Whistling

# 231
  • София,
Привет ! Само минавам,4е така мис е спи и 4акам малкия да заспи и аз лягам  Mr. Green
И аз мисля да те последвам Rolling Eyes. Снощи нашите прословути комшии пак правиха купон и то започнаха в един часа през нощта та до сутринта, беше ужасно, направо се видях в чудо. Чудих се дали да звънна на полицията, обаче някак си сърце не ми даваше да ги разкарвам хората за простотии, все се надявах че тия ще спрат, но уви. #Cussing out ДОбре че поне децата спаха.
А и пак са ме почнали едни зъби и ухо ме боли от петък още, ама си търпя. Сутринта ходих на зъболекар, но ушната я нямаше та ще  си търпя до утре. ВЕроника вече заспа и аз след малко мисля да полегна. ПАк ми вадиха нерв от на зъб и главата ме цепи ужасно.
ЗА пампите и аз ще изчакам през лятото. Иначе тя си ползва и гърнето, но все още не казва, но и аз не съм настоятелна де.

ВЕЛИНА ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И от МЕн, ДА си жива и здрава и много щастлива!   bouquet

# 232
  • София
ДД
ВЕЛИНА,забравихме те,извини ни   bouquet Да ти е живо и здраво името,ама то твоя имен ден е 3 дни нали?

# 233
Скъпа Велина,честито и от мен!  Hug   bouquet

# 234
Велина, честит имен ден и от мен!  bouquet
много здраве и щастие!

# 235
  • София
Ee, Велина, ако е три дни наистина, значи все пак навреме - честит имен ден! Много здраве и усмивки!!!

Косара не е много добре. Прави гърчове, за които не могат да установят причината засега. До момента са изключили някои от вероятните проблеми - с мозък, бели дробове, кръвна захар, т.е. техните изследвания са с добри резултати. Днес са пуснали още изследвания, от тях резултатите ще излязат утре. Беба е интубирана, в кувьоз. Казват, че дотук всички изследвания са добри, но че гърчовете са сериозен проблем и са притеснителни. Днес са пуснали родителите да я видят, но не било желателно да влизат повече. Засега е на АМ, казали са майката да замразява кърмата. Включили са й три антибиотика. Утре таткото ще дава кръв, за всички бебчета там трябвало да се осигури по един кръводарител, не знам, може би им преливат заради това, че постоянно им вземат кръв за изследвания, нямам представа. Засега най-много клонят към някаква инфекция, може и изкарана от майката незабелязано по време на бременността. Дано да е това и да я открият и овладеят бързо!

# 236
  • София,
ГАлена, много съжалявам  Embarassed. ПО принцип често се налага да преливат кръв на малките бебенца, а на тези, които са с някаква инфекция в повечето случай им преливат и то доста кръв, по този нацин подпомагат пречистването на заразената кръв и вкарват антитела, за да може да се справи организма на бебето. ДАно скоро се оправи.  Praynig Praynig

# 237
  • София
галена, ако имат нужда да се дари кръв, пиши ми на лични.
дано са добри резултатите утре, ужасно тъжно ми звучи това което казваш че е интубирано и го наливат с антибиотици Cry

# 238
  • София
Ели, благодаря, то и двамата родители, бабата и вуйчото на бебка са с нейната кръвна група, така че няма нужда.  Hug

# 239
Аганка, вече 3 дни го водя без памепрс.
Яна, ние имаме магазин на Пума, както и интернет магазин, другия път свиркай Wink

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 18:42 от borianna

Общи условия

Активация на акаунт