Слънце, прегръдка, усмивка, само това ЮЛЧЕТО иска!

• 10 998
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
  • София,
ДОбро утро и от нас! НИе се приготвяме за разходка в НСА. Там е много хубаво, чисто и зелено и най вече спокойно, само дето няма детска площадка, но дано да направят скоро и там. Нали уж ни направиха тук в Ст. град страхотна площадка, и всички бяхме много щастливи, но уви още на втория ден се напълни с малки нахални, мръсни и смрадливи ромчета, с течащи носове и кашлящи, окупираха всичко, за два дни навсякъде беше пълно с боклуци и сега пак няма къде да ходим.  #Cussing out
Благодаря за отзивите за снимките. Hug  Наистина времето беше страхотно, много топло и слънчево и компанията ни беше страхотна.  Blush ТЕзи дечица и майките им също са от форума. Бяхме си организирали нещо като среща - Сандански и там се събрахме да се видим Laughing, само че те пишат в недоносените. ТЕзи по големките - момченцето и момиченцето са близначета и те са юлчета, с Вероника деляха една стая в ТИна КИркова в неонатологията, спяха легло до легло, а пък ние с майката бяхме също в една стая Laughing. СЕга  поддържаме връзка, въпреки че не се виждаме често, защото като повечето недоносени дечица и те много боледуват. Едното момиченце е на моята комшийка.  Crazy А има едно много мъничко и много сладичко, казва се МИми - то се е родило едва 900 гр.  Sick представяте ли си, но е много жилаво и енергично. Wink

ЗА рецептите и аз да кажа - пълна простотия.  #Cussing out Онзи ден исках да си купя аулин, че много ме болят зъбите - нали в момента ги правя и аптекарката ми поиска рецепта  Rolling Eyes, е даде ми ги и без, но ми каза да се снабдя с такава. Е то наистина ще е ужасно, за всяко лекарство да се виси при лекарите - то и сега е все претъпкано, представям си каква ще е лудница тогава и лекарите вече хептен ще се превърнат в писари и администратори, а не в лекари, ужас! #2gunfire Много необмислено това ми се вижда!  Thinking А някой и ще спекулират с това със сигурност. Особено частните лекари, ще искат и по 5 лв сигурно, за да ти напишат рецепта! Ненормална работа. #Cussing out
БОти дано Преско днес вече няма Т и е по добре,  Hug
Яна страхотна е балеринката и малкия момък и той  Heart Eyes
 Naughty кой ме изпревари Rolling Eyes и на Марти бързо оздравяване.  Hug
Буболечката пробвай и ти с клеевата тинктура да му капеш в нослето разтвор бързо ще го облекчи, или поне така съм чувала, аз не съм я пробвала още, но също имам добри отзиви за нея от доста близки източници  Whistling

# 286
Мерси,Семирамида,6те пробвам .
А Вики къде из4езна  newsm78

# 287
  • Асеновград
Здравейте ,
аз ви забравих , но ми беше много натоварено напоследък.С нетърпение чакам почивните дни , а за голямата почивка между 1-ви  и 6-ти да не говорим.
Иначе сме добре , Тедо продължава да подкашля и хърка по веднъж два пъти на ден , а уж е здрав.На Великден мислеше , че яйцата са топки и ги хвърляше по земята , нищо не разбра от боренето с яйца.Щурее и така.
Разгледах на всички ви снимките , прочетох ви , обаче сега ми е такава каша в главата , всичко забравих.
На празнувалите честито на патерица ,
децата са много сладки .

За рецептите съм съгласна в общия случай , че добре направиха , много хора си назначават лечение и си се лекуват с антибиотици и силни болкоуспокояващи на поразия.Но има недообмислени неща.
Витамин С на таблетки е без рецепта , този в ампулите се води за венозно приемане и е с рецепта , както и течния аналгин и всичко в ампули.
Хубав слънчев ден ви желая и весели почивни дни  Hug.
Аз се захващам за работа.

# 288
  • На края на вселената!
Заповядайте в новата тема

# 289

Общи условия

Активация на акаунт