Слънце, прегръдка, усмивка, само това ЮЛЧЕТО иска!

• 11 012
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Мерси Бубе, сега ще го разгледам  Grinning

# 256
  • София
Аз пък за ваксината съм решила превенар, мислех тази седмица да слагаме първата доза, защото нашият педиатър препоръча да я сложим преди навършване на две години, щом детето на две ще тръгва на ясла. Ками сега ме хвърли пак в размисъл с препоръката на Масларски. Ками, той защо каза след две?

За пневмо 23 ви писах, но ще пиша пак, бях чела някъде, че често дава нежелани реакции при деца под 5 години, със сигурност не се препоръчва под две. Иначе наистина е хунаво, че е сречу повече щамове.

Няма идеално щастие явно  newsm78.

# 257
Галена , приема след 2 год е един  и Масларски каза че е доживотна ваксината  PeaceСпомена че е хубава защото е на белтъчна основа,каквото и да рече това  Rolling EyesНали ви казвам ,не чета допълнително ,ще се объркам и ще започна да се двоумя  Laughing

# 258
  • София
Боряна и си траеш че сте близо до нас  Naughty

# 259
Току що по новините казаха че от януари 2010 година ще станат задължителни ваксините с/у пневмонии и менингит, май става въпрос иманно за Превенара и Пневмо 23

# 260
Иве  Wink Някой път може да се видим, аз честичко съм там Peace
Ох, днес Дели полудя. Излязохме супер за малко и не успя момчето да изразходи енергията си.
Сега по новините пак казаха, че ваксините за пневмония и менингит от другата година стават задължителни.

# 261
Аз не съм голям привърженик на ваксините.Особено за деца с проблемна кожа са доста противопоказни.Но като стане масово и задължително,разбира се се замислям.
Взех си аз Надина,само аз и още една майка сме си прибрали децата.Никой нищо незнае и тва е.Обадил се педиатъра на детето и казал докога да е карантината,а тя е до вторник.Ще я оставя в къщи дотогава и ще се моля да няма нови деца и да не е заразена,че и Никола оттича милия.Сто пъти предпочитам варицелата пред тая гадна скарлатина.И ваксината ще отложим засега.
Борянче,мерси за инфото!
Сега правих пилешка каша и понеже пак събрах една торба шоколадови зайци от нета избрах поредния кекс със шоколад.Само зайците на Киндер уважих лично.  Laughing

# 262
  • София
Бебчето е по-добре, няма гърчове вече.  Simple Smile Изолирали са някаква бактериална инфекция, дано това да е причината. Правят още изследвания, предстои ЕЕГ.

На Кая днес не знам какво й стана, но стана в десет и половина и над три часа сука постоянно, не можах да я отлепя от себе си. Що теми изчетох във форума  Laughing Накрая заспа. Може да е от два кучешки зъба, които виждам, че всеки момент ще пробият. Отивам до тоалетна и да си измия зъбите вече накрая.  Joy

# 263
Галена заради зъбите ли мислиш е така?И при мен е същото напоследък,залепя се за мен и стиска ли стиска,като го махна реве жално.Ще експлоадирам защото имам много работа,а той не ми дава възможност така да я върша.След малко ще ходим за тържеството,много съм превъзбудена и преуморена.Чудя се как да се успокоя,правя си поредното кафе,но май ще прибегна пак до душа.
Радвам се за бебка!

# 264
  • София
Бебчето е по-добре, няма гърчове вече.  Simple Smile Изолирали са някаква бактериална инфекция, дано това да е причината. Правят още изследвания, предстои ЕЕГ.
Добри новини Hug Аика, дано по-скоро се прибере бебка в прегръдките на мама и тати!

Днес в 8.30 излязохме с Тони по задачи и се прибрахме в 2. Много е изморен, а не иска да спи. Отивам да си го гушкам, че ще откара в сън до 7 и довечера ще дивее по нощите.

# 265
  • София,
Привет  Laughing  Днес времето се оправя и всички явно сте по разходки  Crossing Arms. То и ние цяла сутрин бяхме навън, водих Вероника да и сложим и последната ваксина - ПЕнтаксима, та стана супер, поне да съм спокойна, че вече всичко задължително сме  сложили.  Hug
ГАлена, радвам се, че малката Косара вече е по добре, дано да я доизлекуват и скоро да я изпишат. Мястото и е при мама и татко, те сигурно са много притеснени.
ДАно КАя като се наспинка и да е по весела милата, сигурно я тормозят зъбките. И на нас ни избиха последните два кучешки зъба. Остават само кътниците.
Яна как е НАдина, отиде ли на тържеството, дано да ВИ се размине скарлатината. ТАзи година явно има бум на тази гадна
болест.
Ели как е КОки, добре ли е вече.  newsm78
ТОмасе, дано майка ти скоро се оправи, ама много ти се струпа и на тебе. А ЛИна по добре ли е вече и тя.
Всички болни дечица бързо да се оправят, дано няма много болнички Hug Hug
БОрянче браво на Дели, много е хубаво че сте махнали пампата вече. Е и на нас ни предстои, но аз не бързам де.
Аз да кажа, че и на нас ни препоръчаха еднократна доза Превенар като навършим двете годинки, най добре в началото на септември, тогава ще я слагаме Peace
КАми, аз вчера не съм гледала телевизия, но ако наистина мислят да въведат и тези ваксини като задължителни ще е много хубаво! Hug

П.П. Яна аз докато публикувам и ....  Joy приятно изкарване на тържеството Hug Hug Hug

# 266
Галена, бързо да се оправя малката Косара.
Бубе, само Пуми ли продавате?Ще имате ли летни ?
Онзи ден и сложих последния Пентаксим и за първи път и се вдигна огромна буца на крачето.
Ние нямаме много голям няпредък с пампа - от5 пишкания - казва ми само веднъж, но вече го прави и на гърнето и в тоалетната. Като се позатопли още  ще я пускам само по гащи. Аз умишлено не паля парното, и пускам рядко печка. Даже вече се престраших и почнах да я обличам по леко
Болните да оздравяват.

Мими, дано бързо премине тази дупка в която си се завъртяла

# 267
привет на всички  Grinning
Галена, радвам се за Косара, все така да е и скоро да се прибере вкъщи   bouquet
Момичета давали ли сте клеева тинктура.От вчера давам на Ева ,за профилактика и за нослето , което един ден тече ,на другият не ooooh!.Чета във Форума на Часът на мама , д-р Михайлов и там направо я боготворят тази тинктура Rolling Eyes

# 268
  • София
Ками в носа много щипе и може да и потече кръв,аз съм давала само през устата

# 269
Иве, аз вчера й капнах малко в носа, но май много не е влезнало , защото не се оплака.Тя е много трудна за слагане на капки, едва я удържам  Rolling Eyes Иначе днес давах само през устата 2 пъти

Общи условия

Активация на акаунт